Βάπτιση με θέμα γοργόνα

Βάπτιση με θέμα γοργόνα: Ιδέες και Χρώματα

Είναι καλοκαίρι και αποφασίζεις να οργανώσεις τη βάπτιση της κορούλας σου. Γιατί να μην πάρεις έμπνευση από το μαγευτικό βυθό της θάλασσας; Εμείς έχουμε να σου προτείνουμε ένα από τα trends βάπτισης 2019, που είναι η βάπτιση με θέμα γοργόνα. Αυτός ο DIY στολισμός για βάπτιση συνδυάζει τα παραμυθένια χρώματα του ωκεανού με μια παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα. Δεν ανήκει άδικα στις νούμερο 1 επιλογές, αφού ήρθε για να μείνει. Πάρε έμπνευση για να οργανώσεις μια καλοκαιρινή βάπτιση κοριτσιού που θα σαγηνέψει όλους τους καλεσμένους σαν τις σειρήνες του παραμυθιού!

Χρώματα βάπτισης με θέμα γοργόνα

Πριν ξεκινήσεις την οργάνωση για τη βάπτιση με θέμα γοργόνα, πρέπει πρώτα να επιλέξεις τα χρώματα που θα κινηθείς. Για ένα τέτοιο θέμα βάπτισης κοριτσιού, σου προτείνουμε τις αποχρώσεις του λιλά, τυρκουάζ και βεραμάν με λευκές πινελιές.

Χρώματα βάπτισης με θέμα γοργόνα

Προσκλητήρια με γοργόνα

Πρώτα θα ξεκινήσουμε από τα προσκλητήρια στη βάπτιση με θέμα γοργόνα. Προϊδέασε τους καλεσμένους σου για το θέμα που θα έχει η βάπτιση της κορούλας σου με ένα μοναδικό προσκλητήριο. Μπορείς είτε να το φτιάξεις μόνη σου με χαρτόνια βεραμάν, γαλάζια και χρυσόσκονες είτε να εκτυπώσεις σε χαρτί όμορφα σχέδια με γοργόνες και κοχύλια που θα αναγγέλλουν όλες τις πληροφορίες για τη βάπτιση. Εναλλακτικά χρησιμοποίησε γυάλινους σωλήνες μέσα στους οποίους θα έχεις τυλίξει το προσκλητήριο και θα τους έχεις γεμίσει με χρωματιστή άμμο.

Προσκλητήρια με γοργόνα

Μπομπονιέρες βάπτισης γοργόνα

Επίλεξε να φτιάξεις μόνη σου DIY μπομπονιέρες βάπτισης για να βγει κάτι μοναδικό! Δυο πολύ οικονομικές και συνάμα πρωτότυπες ιδέες για μπομπονιέρα γοργόνα είναι με χάρτινο καλαμάκι και με γυάλινο βαζάκι. Για την πρώτη πρόταση, κόλλησε αστεριες ή κοχύλια σε χάρτινα καλαμάκια και έπειτα διακόσμησε τα με κορδέλες σε λιλά, βεραμάν και λευκό χρώμα. Διαφορετικά μπορείς να επιλέξεις μικρά γυάλινα βαζάκια και να διακοσμήσεις τα καπάκια τους με κοχύλια και πέρλες.

Μπομπονιέρες βάπτισης γοργόνα

Μαρτυρικά με μπουκαλάκια γυάλινα

Τα χειροποίητα μαρτυρικά με μπουκαλάκι “message in a bottle” είναι μια εξαιρετική επιλογή σε μαρτυρικά γοργόνα. Συνδυάζοντας απλά υλικά για μαρτυρικά θα έχεις ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα. Δέσε το μπουκαλάκι με κορδόνι και δημιούργησε ένα μακρύ κολιέ. Γέμισε το με χρυσόσκονες, άμμο ή και μικρά κοχύλια. Κόλλησε πάνω ένα μικρό σταυρουδάκι. Όχι μόνο θα έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα αλλά θα μείνει στους καλεσμένους σου σαν ένα ωραίο καλοκαιρινό αξεσουάρ.

Μαρτυρικά με μπουκαλάκια γυάλινα

Κουτί βάπτισης γοργόνα

Φυσικά το κουτί με τα βαπτιστικά δε θα μπορούσε να εξαιρείται από την θεματολογία σου. Επίλεξε κουτί βάπτισης με θέμα τη γοργόνα ή αν έχεις βάπτιση με θέμα θάλασσα κάποιο παλιό μπαούλο – σεντούκι. Προσάρμοσε και τα ρούχα του μωρού στο θέμα σου, επιλέγοντας είδη βάπτισης γοργόνα!

βαπτιση με θεμα γοργονα

Τραπέζι ευχών με θέμα γοργόνα

Φτιάξε ένα παραμυθένιο τραπέζι ευχών με διακοσμητικά γοργόνα. Χρησιμοποίησε υφάσματα στα χρώματα του λιλά και του βεραμάν. Επίλεξε καλοκαιρινά διακοσμητικά, αστερίες και θαλασσόξυλα καθώς και λευκά φανάρια. Πρόσθεσε καράβια και φάρους. Σκόρπισε κατά τόπους και πέρλες για να δώσουν μια πιο chic και θαλασσινή πινελιά. Έπειτα φτιάξε και μια χειροποίητη γιρλάντα από χαρτιά αφής δίνοντας την αίσθηση ότι πρόκειται για χρωματιστά φύκια. Φυσικά δε θα πρέπει να λείπει και το ανάλογο βιβλίο ευχών με γοργόνα για να γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους για το νεοφώτιστο.

Τραπέζι ευχών με θέμα γοργόνα

Candybar με θέμα γοργόνα

Το candybar σου μπορεί να είναι εξίσου προσαρμοσμένο στη βάπτιση με θέμα Άριελ ή γενικά γοργόνες. Επίλεξε γυάλες με καπάκι που θα γεμίσεις με κουφέτα λιλά και περλέ. Πρόσθεσε επιπλέον περλέ κουφέτα σε λιλά κασπώ και αχοιβάδες. Γέμισε επίσης θεματικά κουτιά γοργόνα με χαρτί αφής στις αντίστοιχες αποχρώσεις και μάρσμελοου. Για διακοσμητικά σου προτείνουμε να επιλέξεις μια μέδουσα με παγιέτα και γυάλινα βάζα με κοχύλια.

Candybar με θέμα γοργόνα

Γλυκά και τούρτα βάπτισης

Αν θες να έχεις το απόλυτο αποτέλεσμα για τη βάπτιση με γοργόνα, δώσε βάση στην επιλογή των γλυκών και της τουρτιέρας που θα επιλέξεις. Διάλεξε cupcakes, donuts και cake pops στο θέμα σου ή αν θες κάτι πιο απλό στις αποχρώσεις της υπόλοιπης βάπτισης. Το ίδιο ισχύει και με την τούρτα που θα κεράσεις τους καλεσμένους σου. Επιπλέον, διάλεξε και τα αντίστοιχα κουφέτα σε αποχρώσεις περλέ και λιλά, θα δέσουν τέλεια με την υπόλοιπη διακόσμηση. Τέλος, επίλεξε λιλά μαρσμέλλοου για να διακοσμήσεις κουτιά σύνθεσης, γυάλες με καπάκι ή πιατέλες. Μη ξεχνάς πως τα γλυκά δεν θα ικανοποιήσουν μόνο τους ουρανίσκους των καλεσμένων σου αλλά θα σου δώσουν και ένα φανταστικό αποτέλεσμα!

Γλυκά και τούρτα βάπτισης

Η γοργόνα είναι ένα φαντασμαγορικό θέμα βάπτισης κορίτσι 2019 και όχι άδικα! Ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους στον μυθικό βυθό της θάλασσας και μετέτρεψε την κορούλα σου σε μια μικρή γοργόνα!

[print_link]