Γεωμετρικά φανάρια terrarium

Γεωμετρικά φανάρια Τerrarium: 7 ιδέες για να τα διακοσμήσεις

Η νέα τάση στη μοντέρνα διακόσμηση γάμου, βάπτισης αλλά και στη διακόσμηση οποιουδήποτε άλλου χώρου είναι τα γεωμετρικά φανάρια ή αλλιώς terrarium. Βλέπουμε ολοένα και περισσότερους γκουρού της διακόσμησης να τα προτιμούν και να τα προτείνουν δίχως δεύτερη σκέψη. Γιατί, λοιπόν να μη φτιάξεις και εσύ μόνη σου μια πρωτότυπη και μοδάτη διακόσμηση με γεωμετρικά φανάρια για κάθε περίσταση; Εμείς σου έχουμε μερικές εμπνευσμένες ιδέες που θα διακοσμήσουν τον χώρο ή το event σου.

Φανάρια terrarium με παχύφυτο και μος

Μια πιο φυσική και μίνιμαλ πρόταση είναι τα γεωμετρικά βάζα με παχύφυτο και μος. Βάλε στα terrarium φανάρια σου μπόλικο μος ή χαλίκι ώστε να καλύψεις τον πάτο και τοποθέτησε πάνω ένα αληθινό παχύφυτο. Είναι τόσο εύκολο και θα εκτοξεύσεις τη διακόσμηση σου.

Φανάρια terrarium με παχύφυτο και μος

Γεωμετρικά φανάρια terrarium με διακοσμητικό ανανά

Τα γεωμετρικά φανάρια με διακοσμητικό ανανά είναι μια παιχνιδιάρικη πρόταση ιδανική και για τροπική διακόσμηση βάπτισης ή γάμου. Γέμισε το μεταλλικό φανάρι σου με πολύχρωμη άμμο και τοποθέτησε πάνω έναν μικρό διακοσμητικό ανανά. Θα έχεις ένα τροπικό centerpiece στο πι και φι!

Γεωμετρικά φανάρια με διακοσμητικό ανανά

Μεταλλικά γεωμετρικά σχήματα με κάκτο

Μια παραλλαγή της προηγούμενης ιδέας για διακόσμηση με γεωμετρικά σχέδια είναι με κάκτο. Μπορείς να βάλεις μέσα στα φανάρια σου αληθινά ή διακοσμητικά κακτάκια και να φτιάξεις έτσι γρήγορα μια τροπική διακόσμηση που να θυμίζει κάτι από Λατινική Αμερική!

Μεταλλικά γεωμετρικά σχήματα με κάκτο

Γεωμετρικά φανάρια terrarium με κοχύλια και θαλασσινά

Μια φανταστική και συνάμα καλοκαιρινή πρόταση με γεωμετρικά terrarium είναι με κοχύλια και θαλασσινά, καλοκαιρινά διακοσμητικά. Επίλεξε πολύγωνα φανάρια σε διάφορα μεγέθη και σχέδια και στόλισε τα με πολύχρωμη άμμο, βότσαλα, πέρλες, αστερίες, κοχύλια, αχιβάδες. Είναι μια πολύ όμορφη ιδέα που θα σου δώσει ένα πανέμορφο αποτέλεσμα.

Πολύγωνα φανάρια με λαμπάκια

Μια οικονομική λύση είναι μέσα στα γεωμετρικά πολύγωνα φανάρια να τοποθετήσεις λαμπάκια μπαταρίας με λεπτό σύρμα. Θα φτιάξεις τόσο εύκολα και οικονομικά μια ατμοσφαιρική με γεωμετρικά σχήματα διακόσμηση που θα μοιάζει σχεδόν επαγγελματική!

Πολύγωνα φανάρια με λαμπάκια

Γεωμετρικά φανάρια terrarium με κεράκια

Είναι ίσως η πιο εύκολη και οικονομική λύση για να φτιάξεις μια διακόσμηση με γεωμετρικά φανάρια terrarium. Φυσικά μιλάμε για τα κεριά. Επίλεξε κεριά σε διάφορα μεγέθη και τοποθέτησε τα σε ένα κάπως μεγαλύτερο γεωμετρικό πολύγωνο φανάρι. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό αν και με ελάχιστα υλικά!

Γεωμετρικά φανάρια με κεράκια

Γεωμετρικά terrarium με λουλούδια

Για το τέλος σου αφήσαμε μια ιδέα, ιδανική για διακόσμηση γάμου με γεωμετρικά σχήματα. Επίλεξε τα αγαπημένα σου λουλούδια και συνδύασε τα με τις αποχρώσεις του γάμου σου, τοποθετώντας τα μέσα στα γεωμετρικά φανάρια. Αν πάλι θέλεις μια πιο ρουστίκ νότα μπορείς να διαλέξεις λεβάντες, στάχυα και αποξηραμένα φρούτα για την χειροποίητη κατασκευή σου!

Γεωμετρικά σχήματα με λουλούδια

Βάλε το προσωπικό σου γούστο και στυλ για να φτιάξεις την πιο hot διακόσμηση βάπτισης, γάμου, πάρτυ , σπιτιού ή βιτρίνας. Χρησιμοποίησε και στόλισε γεωμετρικά φανάρια terrarium έτσι που θα ζήλευαν και οι πιο καταξιωμένοι επαγγελματίες!

[print_link]