ιδεες για πρωτότυπους χωρους παρτυ δεξιωση γαμου

Εναλλακτικοί χώροι δεξιώσεων γάμου: 10 + 1 ιδέες που θα λατρέψεις

Κάθε ζευγάρι που αποφασίζει να ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης θέλει να είναι τόσο ξεχωριστή μέρα που να τη θυμούνται τόσο οι ίδιοι, όσο και οι καλεσμένοι τους. Πολύ σημαντικό ρόλο σε ένα γάμο είναι to το τραπέζι δεξίωσης ή το πάρτυ που θα παραθέσουν το ζεύγος, μετά το μυστήριο. Εάν, λοιπόν, δε θέλεις να κάνεις τη δεξίωση στα κλασικά κτήματα γάμων και θες να εντυπωσιάσεις με την πρωτοτυπία σου, οι εναλλακτικοί χώροι δεξιώσεων γάμου είναι για σένα. Εμείς θα σου παρουσιάσουμε 11 ιδέες για να μείνει το πάρτυ γάμου ανεξίτηλο σε όλους.

Γαμήλια δεξίωση στο σπίτι

Αν έχεις προγραμματίσει το γάμο σου κατά τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού, μια γαμήλια δεξίωση γάμου στο σπίτι ή στον κήπο ταιριάζει γάντι. Αν δε διαθέτεις μεγάλο κήπο στο σπίτι σου, συνεννοήσου με κάποιο φίλο ή συγγενή που μπορεί να διαθέτει. Έτσι, θα κάνεις ιδανική την αυλή για δεξίωση γάμου. Με αυτήν την επιλογή θα έχεις ένα αρκετά οικονομικό πάρτυ γάμου στο σπίτι, εφόσον δε θα χρειαστεί να κλείσεις κάποιον επιπλέον χώρο.

Γαμήλια δεξίωση σε κήπο σπιτιού

Δεξίωση γάμου στην ύπαιθρο

Εναλλακτικοί χώροι δεξιώσεων γάμου είναι η ύπαιθρος. Αν έχεις επιλέξει να είναι ένας ρουστίκ γάμος τότε θα σου ταιριάζει μια πρωτότυπη δεξίωση στην ύπαιθρο. Οργάνωσε το πάρτυ γάμου σου σε ένα βουνό ή ένα ξέφωτο δάσους. Γίνε ένα με τη φύση και δώσε στο γάμο σου μια country πινελιά.

Δεξίωση γάμου στην ύπαιθρο

Εναλλακτικοί χώροι δεξιώσεων γάμου σε νυχτερινό μαγαζί / κλάμπ

Αν πάλι είσαι αυτό που λέμε party animal και θέλεις ο γάμος σου να γίνει σε ένα από τα πιο πρωτότυπα μέρη για γάμο, σου έχουμε τη λύση. Μια από τις ιδέες για γάμο με διασκέδαση είναι να κλείσεις κάποιο νυχτερινό μαγαζί ή κλαμπ. Κλείσε κάποιον prive χώρο του μαγαζιού και διασκέδασε με φίλους και συγγενείς υπό τους ήχους ελληνικής και ξένης μουσικής.

Νυχτερινό μαγαζί κλάμπ

Δεξίωση γάμου παραλιακή

Είτε πρόκειται για μικρή δεξίωση γάμου είτε για μεγαλύτερη με κάμποσους καλεσμένους, μια δεξίωση γάμου παραλιακή είναι από τις νούμερο 1 επιλογές, ιδιαίτερα στη χώρα μας. Προσάρμοσε μάλιστα και τις διάφορες καλοκαιρινές ιδέες για θέμα γάμου που έχεις, και το αποτέλεσμα θα τους καταπλήξει όλους. Για καλό και για κακό, όμως, άπλωσε στην αμμουδιά σανίδες έτσι ώστε να διευκολύνεις τις φίλες σου που θα φορούν τυχόν ψηλά παπούτσια. Εναλλακτικά πρόσφερε σαγιονάρες ως δωράκια καλεσμένων.

εναλλακτικούς χώρους δεξιώσεων γάμου Καλοκαιρινός γάμος στη παραλία

Εναλλακτικός χώρος δεξίωσης σε μουσείο – βιβλιοθήκη

Αν πρόκειται να είναι κλειστός θρησκευτικός γάμος, αλλά παρ’όλα αυτά λατρεύεις τις ιδέες για εναλλακτικό γάμο, γιατί να μην επιφυλάσσεις στους καλεσμένους σου μια έκπληξη για μετά; Επίλεξε να την κάνεις σε κάποιο μουσείο, γκαλερί με τα αγαπημένα σας εκθέματα ή ακόμα και σε κάποια βιβλιοθήκη. Ταιριάζει ιδανικά για vintage γάμο. Για κάτι τέτοιο, όμως πρέπει να έχεις κλείσει αρκετά νωρίτερα την ημερομηνία λόγω της φύσης του χώρου.

εναλλακτικοι χωροι δεξιωσεων πρωτοτυπες ιδεες

Πρωτότυπη ιδέα για πάρτυ γάμου σε καράβι

Εσύ και το έτερον ήμισυ λατρεύετε τη θάλασσα; Τότε αν πρόκειται για τραπέζι γάμου για λίγα άτομα, ετοίμασε τη δεξίωση γάμου σε κάποιο πλωτό ή καράβι. Έχει μεγάλη σημασία αν είναι κλειστός γάμος δεξίωσης ή ανοιχτού τύπου, γιατί τα κόστη ανεβαίνουν επικίνδυνα! Αδιαμφισβήτητα, πάντως, το αποτέλεσμα θα το λατρέψουν όλοι.

εναλλακτικούς χώρους δεξιώσεων γάμου Πάρτυ γάμου σε καράβι

Εναλλακτική γαμήλια δεξίωση σε κελάρι κρασιού

Ένας από τους πιο σικ και κομψούς χώρους δεξιώσεων γάμου, αν είσαι λάτρης του κρασιού, είναι μια δεξίωση σε ένα κελάρι κρασιού. Πέρα από τη διακόσμηση με τα βαρέλια και τις μυρωδιές του καλού κρασιού θα δώσεις στους καλεσμένους σου την ευκαιρία να κάνουν μια γευσιγνωσία κρασιών. Να είσαι σίγουρη ότι θα το απολαύσουν! Αποτελεί ιδανική ιδέα για ρουστίκ γάμο.

Γαμήλια δεξίωση σε κελάρι κρασιού

Δεξίωση γάμου σε αρχαιολογικό μνημείο

Ένα αρχαιολογικό μνημείο αποτελεί καταπληκτική ιδέα για πολιτικό γάμο ή για γαμήλια δεξίωση. Θα δώσει στην όλη στιγμή μεγαλείο και μοναδική ομορφιά. Ωστόσο, πρέπει να είσαι έτοιμη να τρέξεις αρκετά γιατί η παραχώρηση ενός αρχαιολογικού μέρους δεν είναι εύκολη υπόθεση, ειδικά στη χώρα μας.

Δεξίωση γάμου σε αρχαιολογικό μνημείο

Γαμήλιο πάρτυ σε μαγαζί συναισθηματική αξίας

Για έναν πιο urban γάμο, που αποτελεί και μια από τις νέες τάσεις γάμου 2019, επίλεξε, για το πάρτυ μετά το μυστήριο, ένα μαγαζί συναισθηματικής αξίας για σένα και τον αγαπημένο σου. Αυτό μπορεί να είναι ένα μπαράκι, μια pub, ένα εστιατόριο ή ένα wine bar. Αν επιθυμείς ένα γάμο χωρίς κλασική δεξίωση, είναι ιδανικό! Εσύ και οι καλεσμένοι σου θα διασκεδάσουν σε πιο χαλαρούς και minimal ρυθμούς.

εναλλακτικούς χώρους δεξιώσεων γάμου Γαμήλιο πάρτυ σε μαγαζί συναισθηματική αξίας

Εναλλακτική Δεξίωση γάμου σε θερμοκήπιο βοτάνων

Αυτή η επιλογή ανήκει αδιαμφισβήτητα στους πιο εναλλακτικούς χώρους δεξιώσεων γάμου! Δώσε στο γάμο σου μια νότα βγαλμένη από τη φύση και την ομορφιά των βοτάνων. Οργάνωσε τη δεξίωση του γάμου σου σε ένα πανέμορφο θερμοκήπιο βοτάνων και φτιάξε μια διακόσμηση με γεωμετρικά φανάρια. Θα έχεις ένα πρωτότυπο και μοντέρνο αποτέλεσμα που θα συζητηθεί. Ταιριάζει ιδανικά σε boho γάμο.

Δεξίωση σε θερμοκήπιο βοτάνων

Ρουστίκ δεξίωση γάμου σε φάρμα

Για το τέλος, σου αφήσαμε μια κάπως πιο εναλλακτική γαμήλια δεξίωση. Αν έχεις ονειρευτεί ρουστίκ γάμο, γιατί να μην κάνεις τη δεξίωση σε μια φάρμα; Αν διαθέτεις ήδη χώρο στην επαρχία, μπορείς να δώσεις μορφή και στυλ και να έχεις ένα αξέχαστο πάρτυ γάμου. Εναλλακτικά υπάρχουν ανάλογοι χώροι που μπορείς να νοικιάσεις για να κάνεις τη δεξίωση του γάμου σου.

εναλλακτικούς χώρους δεξιώσεων γάμου Ρουστίκ δεξίωση γάμου σε φάρμα

Όποιο μέρος και να επιλέξεις για τη δεξίωση του γάμου σου σημασία έχει να κάνεις κέφι με τους φίλους σου. Διασκεδάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και δημιουργήστε ανεξίτηλες στιγμές.

[print_link]