Γυάλες Αγίου Βαλεντίνου 7 Ιδέες για ρομαντικές συνθέσεις

Γυάλες Για Συνθέσεις Λουλουδιών: Ιδέες για τον Άγιο Βαλεντίνο

Αν ψάχνεις ρομαντικές και δημιουργικές ιδέες για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, τότε είσαι στο σωστό μέρος γιατί σου έχουμε ιδέες για συνθέσεις λουλουδιών. Μια από τις on budget επιλογές είναι αν μη τι άλλο τα γυάλινα βάζα. Για αυτό και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε προτάσεις για γυάλες Αγίου Βαλεντίνου και πώς μπορείς να τις διακοσμήσεις. Έκφρασε με ένα μοναδικό τρόπο την αγάπη σου! Φτιάξε, για την ημέρα των ερωτευμένων εντυπωσιακές κατασκευές με γυάλινα είδη συνδυάζοντας πρωτοτυπία και οικονομία.

Γυάλινες καμπάνες με λουλούδια

Μια από τις πιο κλασικές ιδέες για να χρησιμοποιήσεις γυάλες Αγίου Βαλεντίνου είναι το τριαντάφυλλο σε γυάλα. Επίλεξε γυάλινες καμπάνες και διακόσμησε τις με τριαντάφυλλο ή ό,τι άλλο λουλούδι θέλεις. Εμείς, μάλιστα, θα σου προτείναμε να κάνεις ακόμα πιο προσωποποιημένο το δώρο σου επιλέγοντας το αγαπημένο λουλούδι του/της αγαπημένης σου. Υπάρχουν εξαιρετικά τεχνητά λουλούδια που μοιάζουν σαν αληθινά και θα μείνουν για πάντα.

Γυάλινες καμπάνες με λουλούδια

Βρες όλα τα γυάλινα είδη εδώ

Γεωμετρικά φανάρια με ανθοσυνθέσεις

Αν από την άλλη θέλεις κάτι που να συνδυάζει το μοντέρνο με το ρομαντικό τότε διάλεξε γεωμετρικά φανάρια. Φτιάξε πλούσιες ανθοσυνθέσεις με τα αγαπημένα σου λουλούδια και συνδύασε τα με πρασινάδες και κλαδιά για ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Αυτές οι γυάλες Αγίου Βαλεντίνου θα δέσουν εξαιρετικά σε ένα ρομαντικό στολισμό τραπεζιού για τον Άγιο Βαλεντίνο.

Γυάλες Αγίου Βαλεντίνου Γεωμετρικά φανάρια με ανθοσυνθέσεις

Γυάλινες μπάλες με λουλούδια

Εξίσου εντυπωσιακές είναι και γυάλινες μπάλες με τρύπα. Φτιάξε ένα ρομαντικό στολισμό Αγίου Βαλεντίνου διακοσμώντας τις μπάλες με λουλούδια σε παστέλ χρωματισμούς. Επίλεξε γυάλινες μπάλες σε σχήμα σταγόνας και όχι μόνο και βάλε μέσα μπουμπούκια λουλουδιών και πρασινάδες. Τοποθέτησε τις πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια ή κρέμασε τις από ψηλά δημιουργώντας μια φαντασμαγορική “κουρτίνα”.

 Γυάλες Αγίου Βαλεντίνου Γυάλινες μπάλες με λουλούδια

Γυάλες με καραμέλες και κεριά

Μια ακόμη οικονομική ιδέα για να φτιάξεις γυάλες για συνθέσεις λουλουδιών Αγίου Βαλεντίνου είναι με γυάλα κύλινδρο ή με σφαίρα. Σε ένα κυλινδρικό βάζο βάλε μέσα ένα ίδιο βάζο σε μικρότερο μέγεθος. Στο κενό που θα δημιουργηθεί ρίξε καραμέλες σε σχήμα καρδιάς ή χρωματιστά κουφέτα καρδιές. Μέσα στο μικρότερο βάζο βάλε κεριά ή μπουκέτα λουλουδιών. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

Γυάλες Αγίου Βαλεντίνου Γυάλες με καραμέλες και κεριά

Βάζα διακόσμησης με αποξηραμένα

Αν είσαι boho ψυχή και λατρεύεις τις τάσεις της μόδας τότε τα αποξηραμένα είναι μονόδρομος και για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Επίλεξε πολύχρωμα βάζα διακόσμησης σε διάφορα σχέδια και μεγέθη και γέμισε τα με πολύχρωμα αποξηραμένα λουλούδια δημιουργώντας μια παιχνιδιάρικη σύνθεση με ζωηρά χρώματα. Είναι μια ιδιαίτερα πρακτική λύση αφού μπορείς να προσαρμόσεις τα βάζα σου σε οποιαδήποτε εποχή.

Βάζα διακόσμησης με αποξηραμένα

Γυάλες με καπάκι και καρδιές

Μια ακόμη ιδέα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία είναι οι γυάλες με καπάκι γεμάτες με διακοσμητικές καρδιές. Γέμισε τις με διάφορες καρδιές και προαιρετικά με μπάλες από bamboo για να δώσεις μια ρουστίκ νότα. Παίξε με διάφορα μεγέθη για να δημιουργήσεις ύψη στο χώρο.

Γυάλες με καπάκι και καρδιές

Συνθέσεις Αγίου Βαλεντίνου με γυάλινα βάζα

Τέλος, μπορείς σε κάθε περίπτωση να διαλέξεις γυάλες σε διάφορα σχέδια και να τις γεμίσεις με διακοσμητικά Αγίου Βαλεντίνου, κεριά, λαμπάκια ή λουλούδια. Μπορούν να αποτελέσουν μια υπέροχη ιδέα για δώρο Αγίου Βαλεντίνου αλλά και μέρος ρομαντικής διακόσμησης.

Συνθέσεις Αγίου Βαλεντίνου με γυάλινα βάζα

Από τα forever roses σε γυάλα μέχρι και τις ανθοσυνθέσεις σε γυάλινα βάζα όλες οι ιδέες είναι ξεχωρίζουν για το ρομαντισμό και την εντυπωσιακή τους εμφάνιση. Προετοιμάσου και εσύ για την ημέρα του Βαλεντίνου και να θυμάσαι πως το απλό είναι τις περισσότερες φορές και ανεπανάληπτο.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]