9 Στυλ σετ κουμπάρου

9 Στυλ για Σετ Κουμπάρου: Επίλεξε το κατάλληλο για σένα

Η μέρα του γάμου είναι μοναδική για τη κάθε νύφη, η οποία θέλει να ξεχωρίζει με κάθε προσεκτικά επιλεγμένη λεπτομέρεια. Από το νυφικό, το στολισμό και τις μπομπονιέρες γάμου η κάθε bride to be δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή. Το ίδιο ισχύει και στο σετ γάμου. Μπορεί να ανήκει στις αρμοδιότητες του κουμπάρου / κουμπάρας αλλά η γνώμη της νύφης μετράει. Μέσα σε όλα αυτά σημαντικό ρόλο παίζει το στυλ γάμου που έχει επιλέξει. Για αυτό και υπάρχουν διαφορετικά στυλ σετ κουμπάρου. Αν, λοιπόν, είσαι και εσύ μια νύφη που οργανώνει το δικός της DIY γάμο και ψάχνει ποιο πλήρες σετ γάμου, κουμπάρου να διαλέξει είμαστε εδώ για σένα. Βρες το δικό σου στυλ και επίλεξε εκλεκτά υλικά για σετ γάμου και λαμπάδες.

Κλασικό σετ κουμπάρου με λαμπάδες

Ξεκινώντας τη λίστα με τα στυλ σετ κουμπάρου δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στο κλασικό σετ γάμου. Ασημένιοι ή χρυσοί δίσκοι με κλασικές γραμμές, ποτήρια και καράφες με κομψή και απλή εμφάνιση επιβεβαιώνουν το “simple is always the best”. Τα στέφανα γάμου είναι λιτά σφυρήλατα χωρίς υπερβολές και έντονα σχέδια. 

Κλασικό σετ κουμπάρου με λαμπάδες

Boho σετ κουμπάρου με λαμπάδες

Ένα από τα στυλ σετ κουμπάρου που αγαπούν ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια οι νύφες είναι το boho. Ξύλινοι δίσκοι για έναν γήινο ρουστίκ boho γάμο ή μεταλλικοί δίσκοι με έθνικ σχέδια για έναν boho μαροκινό γάμο συνδυάζονται άψογα με ποτήρια και καράφες με περίτεχνα μοτίβα και χρώματα. Εδώ τα στέφανα γάμου έχουν άνθη λεμονιάς, δαντέλες και λινάτσα ή είναι σφυρήλατα με bohemian αλυσίδα. Στο ίδιο στυλ θα είναι και οι λαμπάδες γάμου. Μπορείς, μάλιστα, να συνδυάσεις κεριά κολώνες με βάσεις για λαμπάδες.

Boho σετ κουμπάρου με λαμπάδες

Ρουστίκ σετ κουμπάρου με στέφανα και λαμπάδες γάμου

Παρόμοιας λογικής με το boho είναι και το ρουστίκ σετ γάμου. Διάλεξε εντυπωσιακά ξύλα κοπής και ξύλινους δίσκους για να στήσεις το πακέτο του γάμου σου. Διάλεξε χειροποίητα στέφανα με λινάτσα, αποξηραμένα λουλούδια ή ρουστίκ κορδέλες. Τόλμησε να παίξεις με χρώματα στα ποτήρια της εκκλησίας και της πρόποσης ανάλογα με τα χρώματα του στολισμού. 

Ρουστίκ σετ κουμπάρου με στέφανα και λαμπάδες γάμου

Όλα τα έτοιμα πακέτα κουμπάρου με λαμπάδες εδώ.

Ρομαντικό σετ κουμπάρου

Για τους αθεράπευτα ρομαντικούς το ρομαντικό σετ κουμπάρου είναι μονόδρομος. Στέφανα γάμου με πέρλες, λουλουδάκια ή λεπτομέρειες με στρας θα απαρτίζουν το πακέτο. Διάλεξε δίσκους χρυσούς με λεπτεπίλεπτα σχέδια ή γυαλί. Για τα ποτήρια κινήσου στο ίδιο στυλ και τόλμησε και το ροζ χρώμα ή το ροζ – χρυσό για ένα σικάτο αποτέλεσμα. Πλαισίωσε το σετ με μια κρυστάλλινη καράφα. 

Ρομαντικό σετ κουμπάρου

Μοντέρνο σετ κουμπάρου 

Αν πάλι είσαι φαν του συνδυασμού μοντέρνο και μίνιμαλ τότε κινήσου σε λιτές γραμμές αφαιρώντας τα περιττά σχέδια και glam στοιχεία. Διάλεξε έναν απλό γυάλινο ή μεταλλικό δίσκο και χρησιμοποίησε ένα απλό ποτήρι κρασιού και μια καράφα. Όσον αφορά τις λαμπάδες γάμου μην επιλέξεις έναν βαρύ στολισμό για να ταιριάζει με το συνολικό στυλ του σετ αλλά και του στολισμού της εκκλησίας. 

Μοντέρνο σετ κουμπάρου 

Vintage στυλ σετ κουμπάρου

Η ομορφιά του παλαιού και του retro έχει θερμούς υποστηρικτές και στους γάμους. Για αυτό αν είσαι μια νύφη που θέλει ένα vintage στυλ σετ κουμπάρου τότε δώσε βάση. Οι δίσκοι με vintage σχέδια παλαιού τύπου που θυμίζουν το ανάκτορο της πριγκίπισσας Σίσσυ είναι must επιλογή. Έπειτα κινήσου σε κρυστάλλινες επιλογές όσον αφορά τη καράφα και τα ποτήρια. Στα στέφανα γάμου θα σου προτείναμε υπέροχα επάργυρα στέφανα με πέρλες, glam χάντρες και υπέρλαμπρες λεπτομέρειες. Γίνε η βασίλισσα του γάμου σου. 

Vintage στυλ σετ κουμπάρου

Καλοκαιρινό σετ γάμου

Ο γάμος σε νησί ή γενικά ο καλοκαιρινός γάμος είναι ίσως η πιο διαδεδομένη επιλογή στη χώρα μας. Οι λόγοι προφανείς! Φτιάξε, λοιπόν, ένα εντυπωσιακό σετ γάμου εμπνευσμένο από την παλέτα του ελληνικού καλοκαιριού. Διάλεξε δίσκους ξύλινους λευκούς ή μπεζ και ολοκλήρωσε το πακέτο σου με μπλε ποτήρια και καράφα εμπνευσμένη από το κύμα της θάλασσας. Για τα στέφανα γάμου, μπορείς να κινηθείς σε χειροποίητες επιλογές με γαλάζιες ή βεραμάν πινελιές. Ολοκλήρωσε το πακέτο κουμπάρου με βάσεις από θαλασσόξυλα και κεριά για γάμο.

Χριστουγεννιάτικο σετ γάμου

Χριστουγεννιάτικο σετ γάμου

Μια ανερχόμενη τάση είναι ο χριστουγεννιάτικος γάμος. Προσάρμοσε, λοιπόν, το σετ γάμου σου στα Χριστούγεννα. Διάλεξε φαντασμαγορικούς δίσκους ξύλινους ή μεταλλικούς. Θα σου προτείναμε να διαλέξεις το χρυσό σαν λαμπερό χρώμα ώστε να αντικατοπτρίζει τη λάμψη των γιορτών. Έπειτα χρησιμοποίησε υπέροχα κόκκινα ποτήρια και εντυπωσιακή κρυστάλλινη καράφα. Τα χρυσά στέφανα θα απογειώσουν το σετ σου. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις χειροποίητα στέφανα γάμου με γκι και άλλα χριστουγεννιάτικα λουλούδια

Χριστουγεννιάτικο σετ γάμου

Glam σετ κουμπάρου

Τέλος, αν είσαι η νύφη που λατρεύει ό,τι glam και φανταχτερό τότε φτιάξε ένα υπέρλαμπρο glam σετ κουμπάρου. Χρυσοί δίσκοι με glam λεπτομέρειες, ποτήρια και καράφα με χρυσές πινελιές θα συνθέσουν ένα εντυπωσιακό πακέτο. Διάλεξε και τα αντίστοιχα στέφανα γάμου που θα μοιάζουν σαν κόσμημα πάνω σας. 

Glam σετ κουμπάρου

Οργάνωσε το γάμο των ονείρων σου έτσι ακριβώς όπως τον έχεις φανταστεί. Με τη δημιουργικότητα και το στυλ σου είμαστε σίγουροι ότι θα φτιάξεις έναν DIY γάμο ανεπανάληπτο και μοναδικό. Δώσε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και γίνε η νύφη που πάντα ονειρευόσουν.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]