Μπομπονιέρες γάμου 2024 Πρωτότυπες Ιδέες & Σχέδια

Μπομπονιέρες Γάμου 2024: Πρωτότυπες Ιδέες & Σχέδια

Οι γάμοι 2024 έχουν ήδη ξεκινήσει με τις νέες Brides to be να έχουν ξεκινήσει ήδη να οργανώνουν το γάμο των ονείρων τους. Λίγο – πολύ οι χρωματικές παλέτες και τα θέματα γάμου έχουν διαμορφωθεί και εμείς ετοιμάσαμε τις μπομπονιέρες γάμου 2024, σύμφωνα πάντα με τις τάσεις, που θα δούμε φέτος να παίζουν στους DIY γάμους. Αν είσαι και εσύ μια μέλλουσα νύφη που ψάχνει να ενημερωθεί και να εμπνευστεί τότε είσαι στο κατάλληλο σημείο. Βρες στην παρακάτω λίστα την αγαπημένη σου DIY μπομπονιέρα και με λίγη δημιουργικότητα και προσωπικό γούστο δημιούργησε κάτι ανεπανάληπτο για τους καλεσμένους σου.

Μπομπονιέρα γάμου με το χρώμα της χρονιάς Ροδακινί Peach Fuzz

Δεν θα μπορούσαμε να μην ξεκινήσουμε τη λίστα με τις μπομπονιέρες γάμου 2024 με τη ροδακινί τούλινη μπομπονιέρα γάμου στο χρώμα της χρονιάς, το Peach Fuzz. Συνδύασε κομμένα υφάσματα, τούλια, σκέτα και πουά σε λευκό και ροδακινί χρώμα. Έπειτα κάνε το δέσιμο με μια ανάλογη κορδέλα και πρόσθεσε αποξηραμένα bunny tails σε παστέλ χρωματισμούς. Είναι μια τέλεια ιδέα με χρώμα γάμου 2024 ροδακινί. 

Μπομπονιέρα γάμου με το χρώμα της χρονιάς Peach Fuzz

Μπομπονιέρες γάμου με πουγκί ευκάλυπτος

Τα τελευταία χρόνια ο botanical γάμος με βάση τον ευκάλυπτο έχει κατακτήσει τα παγκόσμια trends. Και φέτος βλέπουμε στις μπομπονιέρες γάμου 2024 να επικρατούν γήινες επιλογές με βάση τις πρασινάδες. Επίλεξε έτοιμα πουγκιά γάμου με φύλλα ευκάλυπτου και συνδύασε τα με αποξηραμένα φύλλα ευκάλυπτου και ευχαριστήρια κορδέλα, Για περισσότερη λεπτομέρεια μπορείς να προσθέσεις και τούλι να προεξέχει. 

Μπομπονιέρες γάμου με πουγκί ευκάλυπτος

Glam αριστοκρατικές μπομπονιέρες γάμου με τρέσα παγιέτα

Φέτος θα δούμε ιδιαίτερα να παίζει στα υλικά για μπομπονιέρες γάμου η παγιέτα, το glitter και οι μεταλλιζέ υφές. Επομένως, μια πρόταση για έναν glam γάμο με ασημί διακοσμητικές πινελιές φτιάξε DIY μπομπονιέρες γάμου με ασημί τούλι glitter. Κάνε ένα απλό δέσιμο με τρέσα παγιέτα και οι μπομπονιέρες σου θα είναι έτοιμες να λάμψουν!

Glam ασημι αριστοκρατικές μπομπονιέρες γάμου με τρέσα παγιέτα

Μισή – μισή ασημί τούλινη μπομπονιέρα με glitter

Αν ψάχνεις ιδέες για ασημί μπομπονιέρες γάμου πρωτότυπες με glam εμφάνιση τότε οι μισές – μισές τούλινες μπομπονιέρες με glitter είναι ό,τι πρέπει για σένα. Φτιάξε πουγκιά με λευκά τούλια και στο μισό της κατασκευής πρόσθεσε φαντασμαγορικό ύφασμα με glitter. Έπειτα κάνε το δέσιμο με ασημί σατέν κορδέλα και πρόσθεσε ένα στρας για περισσότερη λάμψη. 

Μισή - μισή ασημί τούλινη μπομπονιέρα με glitter

Glam μπομπονιέρα γάμου με ιριδέ ύφασμα και ασημί κορδέλα 

Όπως ήδη έχουμε πει το ασημί έχει κάνει δυνατή εμφάνιση στους στολισμούς γάμων 2024. Φτιάξε, λοιπόν, εντυπωσιακές μπομπονιέρες γάμου με ιριδέ ύφασμα και γκρι τούλι. Κάνε ένα όμορφο δέσιμο με ασημί κορδόνι και λευκή κορδέλα με ασημένιες λεπτομέρειες.

Glam μπομπονιέρα γάμου με ιριδέ ύφασμα και ασημί κορδέλα 

Βρες όλα τα υλικά για μπομπονιέρες γάμου εδώ

Τούλινη μπομπονιέρα με ασημί δίχτυ

Παραμένοντας στην επιλογή του ασημί σαν βασικό χρώμα φτιάξε εύκολες αλλά εντυπωσιακές τούλινες μπομπονιέρες με λευκό τούλι και ασημί ύφασμα δίχτυ. Κάνε ένα εύκολο δέσιμο με σατέν λευκή κορδέλα και είσαι έτοιμη. Τόσο γρήγορα και οικονομικά θα έχεις φτιάξει υπέρλαμπρες χειροποίητες μπομπονιέρες. 

Τούλινη μπομπονιέρα με ασημί δίχτυ

Γυάλινη μπομπονιέρα γάμου με βαζάκι – votive

Αν από την άλλη ψάχνεις μπομπονιέρες – δωράκια για καλεσμένους τότε επίλεξε γυάλινα βαζάκι – votive που θα μείνουν σαν αναμνηστικό μετά το γάμο. Επίλεξε μίνι βαζάκια και στόλισε τα με κορδέλα εξωτερικά ανάλογα με τη χρωματική παλέτα του γάμου σου. Για επιπλέον λεπτομέρεια πρόσθεσε ευχαριστήριο καρτελάκι. Έπειτα σε ένα μικρό πουγκί από χρωματιστά κομμένα υφάσματα βάλε τα κουφέτα της αρεσκείας σου. Είναι ιδανική επιλογή και για κοινή μπομπονιέρα γάμου βάπτισης.

Γυάλινη μπομπονιέρα γάμου με βαζάκι - votive

 

Μπομπονιέρα γάμου 2024 αναμνηστικό μπουκαλάκι με ευκάλυπτο

Στις μπομπονιέρες γάμου αναμνηστικά 2024 ανήκουν και τα γυάλινα μπουκαλάκια με ευκάλυπτο. Παίξε με κορδέλες σε γήινους τόνους και στόλισε το μπουκαλάκι με αποξηραμένα φύλλα ευκάλυπτου. Μπορείς να βάλεις τα κουφέτα μέσα στο μπουκαλάκι είτε να τα δέσεις εξωτερικά σε ένα πουγκάκι. Στη δεύτερη περίπτωση μπορείς να γεμίσεις το μπουκάλι με κάποιο παραδοσιακό λικέρ ή λάδι. 

Μπομπονιέρα γάμου 2024 αναμνηστικό μπουκαλάκι με ευκάλυπτο

 

Γυάλινος σωλήνας με αποξηραμένα

Φτιάξε εντυπωσιακές μπομπονιέρες γάμου μοντέρνες με γυάλινους σωλήνες και αποξηραμένα. Φτιάξε ένα μικρό μπουκετάκι με φύλλα ευκάλυπτου και χρυσά αποξηραμένα και βάλε τα στο εσωτερικό του δοκιμαστικού σωλήνα. Έπειτα διακόσμησε εξωτερικά με κορδόνια σε γήινες αποχρώσεις και χρυσό χρώμα. Δέσε σε ένα από αυτά σε μικρά τουλάκια τα κουφέτα σου. 

Γυάλινος σωλήνας με αποξηραμένα

Γυάλινοι σωλήνες με ματάκι

Μια ιδέα για καλοκαιρινό γάμο που διέπεται από μινιμαλισμό και καθαρές γραμμές θα σου προτείναμε τη μπομπονιέρα γυάλινος σωλήνας με ματάκι. Κόλλησε με ένα κορδονάκι το ματάκι στο καπάκι του σωλήνα και γέμισε τον με με πολύχρωμα κουφέτα. Μια έξτρα ιδέα σε αυτές τις μπομπονιέρες είναι να δημιουργήσεις την αίσθηση της άμμου βάζοντας στο πάτο του δοκιμαστικού σωλήνα καστανή ζάχαρη και έπειτα τα κουφέτα σου. 

Γυάλινοι σωλήνες με ματάκι

Vintage γυάλινη μπομπονιέρα φοντανιέρα με ιριδέ ύφασμα

Για μπομπονιέρες γάμου γυάλινες που συνδυάζουν το μοντέρνο με το vintage υπό ένα ρομαντικό πρίσμα μια εξαιρετική ιδέα είναι οι μικρές φοντανιέρες με ιριδέ τούλι. Είναι η τέλεια επιλογή για μπομπονιέρες αντικείμενα που θα μείνουν στους καλεσμένους. Βάλε τα κουφέτα της αρεσκείας σου μέσα στη φοντανιέρα και τύλιξε τη σε ιριδέ ύφασμα σαν πουγκί. Κάνε περίτεχνο δέσιμο με ασημί κορδέλα και κορδόνι και ολοκλήρωσε τις δημιουργίες σου με ένα στρας. Το αποτέλεσμα θα είναι αξεπέραστα ρομαντικό και σικάτο.

Vintage γυάλινη μπομπονιέρα φοντανιέρα με ιριδέ ύφασμα

Κρεμαστή μπομπονιέρα γάμου με μπρελόκ δέντρο της τύχης

Μια φανταστική ιδέα είναι η κρεμαστή μπομπονιέρα με glam κορδόνια σε γήινους – χρυσούς τόνους και ένα υπέροχο και σικάτο μπρελόκ. Συνδύασε στριφτό κορδόνι με πρωτότυπα διακοσμητικά για μπομπονιέρες. Πως θα τις φτιάξεις; Διακόσμησε το χοντρό κορδόνι με ένα μπρελόκ που στο τελείωμα του έχει ένα πρωτότυπα δέντρο της ζωής σαν κόσμημα. Δέσε από ένα άλλο κορδόνι σε μικρά κομμάτια γάζας τα κουφέτα σου. Οι καλεσμένοι σου θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και σαν μπρελόκ και μετά το πέρας του γάμου.

Κρεμαστή μπομπονιέρα γάμου με μπρελόκ δέντρο της τύχης

Τούλινη μπομπονιέρα 2024 ασημί – χρυσό

Τα τελευταία χρόνια ο αναπάντεχος συνδυασμός του ασημί, χρυσού και χάλκινου έχει μετατραπεί στην απόλυτη τάση. Ακολούθησε και εσύ τη μόδα συνδυάζοντας χρυσό τούλι με ασημί τούλι glitter. Κάνε το δέσιμο σου με ασημί κορδέλα σαν αλυσίδα και οι μπομπονιέρες σου θα είναι έτοιμες να κλέψουν τη παράσταση. 

Τούλινη μπομπονιέρα 2024 ασημί - χρυσό

Mix n match τούλινοι σωλήνες με μεταλλιζέ κορδέλες

Μια εναλλακτική πρόταση του χρωματικού συνδυασμού ασημί – χρυσό χάλκινο είναι οι τούλινοι σωλήνες με μεταλλιζέ κορδέλες. Φτιάξε μπομπονιέρες γάμου μοντέρνες και αριστοκρατικές 2024 τοποθετώντας κάθετα τα κουφέτα σου σε τούλι. Έπειτα κάνε το δέσιμο με μεταλλιζέ κορδέλες δίχτυ, στρας και κορδόνι στην ίδια απόχρωση. Ιδανική επιλογή και για μπομπονιέρες αρραβώνα. 

Mix n match τούλινοι σωλήνες με μεταλλιζέ κορδέλες

Κουτάκι γυάλινο με μεταλλιζέ κορδέλα

Στη συνέχεια της λίστας με τις μπομπονιέρες γάμου 2024 σου έχουμε τα χάλκινα γυάλινα κουτάκια με τη μεταλλιζέ κορδέλα. Γέμισε τα κουτάκια για μπομπονιέρες με χρωματιστά κουφέτα μέσα σε χρυσό τούλι glitter. Μόλις τελειώσεις κάνε το δέσιμο με χάλκινη κορδέλα σαν αλυσίδα. Τέλεια επιλογή για έναν φθινοπωρινό γάμο.

Κουτάκι γυάλινο με μεταλλιζέ κορδέλα

Μπομπονιέρες κουτάκια χάρτινα με cameo

Συνδύασε το μοντέρνο με το vintage και φτιάξε μπομπονιέρες με χάρτινα κουτάκια και cameo. Επίλεξε χάρτινα κουτάκια σε χρώμα πράσινο τσαγαλί. Είναι ένα από τα πιο hot χρώματα γάμου τα τελευταία χρόνια και φτιάξε έναν πρωτότυπο φιόγκο στο καπάκι με ζεβρέ μπεζ κορδέλα. Τέλος, κόλλησε πάνω ένα πράσινο cameo

Μπομπονιέρες κουτάκια χάρτινα με cameo

Μπομπονιέρα γάμου με δίχτυ κύκλο και χρυσό στάχυ

Για εσένα που θέλεις να δώσεις μια νότα λάμψης στα γήινα χρώματα του γάμου σου, σου έχουμε την τέλεια επιλογή. Φτιάξε φοβερές μπομπονιέρες γάμου συνδυάζοντας λαδί κομμάτια γάζας και μπεζ δίχτυ με κύκλους. Κάνε το δέσιμο με λαδί κορδέλα και χρυσή και βάλε πάνω στον κόμπο ένα χρυσό στάχυ. Το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο!

Μπομπονιέρα γάμου με δίχτυ κύκλο και χρυσό στάχυ

Glam ρουστίκ μπομπονιέρα 2024 με δίχτυ κύκλο και τούλι χρυσό

Τέλος, μια παραλλαγή της προηγούμενης είναι με δίχτυ κύκλο μπεζ και τούλι χρυσό. Συνδύασε αυτά τα δύο και κάνε ένα περίτεχνο δέσιμο με ένα από μπεζ κορδόνι. Είναι εξαιρετική επιλογή για έναν glam ρουστίκ γάμο. 

Glam ρουστίκ μπομπονιέρα 2024 με δίχτυ κύκλο και τούλι χρυσό

Το 2024, οι μπομπονιέρες γάμου συνεχίζουν να κλέβουν τις εντυπώσεις με τη πρωτοτυπία και τη φινέτσα τους. Τα ζευγάρια του 2024, δίνουν βάση στη μοναδικότητα και τη δημιουργικότητα. Προσπαθούν να προσφέρουν μοναδικά αναμνηστικά που όχι μόνο συμβολίζουν την ένωσή τους αλλά και αφήνουν μια όμορφη εντύπωση στους καλεσμένους τους. Καθώς η τάση εξελίσσεται, η έμφαση παραμένει στην ενίσχυση της ευγνωμοσύνης και στη δημιουργία μόνιμων αναμνήσεων. 

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]