Γυάλινα Βάζα Κώνος 9 Ιδέες για να τα στολίσεις στο γάμο σου

Γυάλινα Βάζα Κωνικά: 9 Ιδέες για να τα Στολίσεις σε Γάμο

Αν θέλεις να συνδυάσεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με on budget επιλογές στο στολισμό του DIY γάμου σου, τότε επίλεξε γυάλινα είδη. Τα γυάλινα βάζα είναι σαν λευκός καμβάς αφού προσαρμόζονται σε κάθε στυλ, χρωματική παλέτα και εποχή. Μπορούν να στολιστούν με πολλούς τρόπους και να αποτελέσουν μέρος μια φαντασμαγορικής διακόσμησης γάμου. Πιο συγκεκριμένα τα γυάλινα βάζα κώνος είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για επιτραπέζια όσο και για επιδαπέδια διακόσμηση σαν γυάλινα σταντ γάμου. Σου έχουμε μερικές ιδέες για το πως μπορείς να στολίσεις κωνικά γυάλινα βάζα. Πάρε έμπνευση και ξεκίνα να δημιουργείς το γάμο των ονείρων σου.

Καλοκαιρινά βάζα γυάλινα κώνος με κοχύλια

Ο καλοκαιρινός γάμος είναι μια συνήθης επιλογή για τα μελλόνυμφα ζευγάρια. Επομένως μια πρόταση για να στολίσεις κωνικά βάζα είναι τα κοχύλια, οι αστερίες και άλλα καλοκαιρινά διακοσμητικά. Θα δώσεις ένα θαλασσινό αέρα στη γαμήλια τελετή και τη δεξίωση.

Καλοκαιρινά βάζα γυάλινα κώνος με κοχύλια

Κωνικά βάζα με μπουκέτα λουλουδιών

Μια άλλη ιδέα με βάζα γυάλινα κώνος είναι τα βάζα δαπέδου με πλούσια μπουκέτα λουλουδιών. Φτιάξε ανθοσυνθέσεις ανάλογα με τις αποχρώσεις, το θέμα και την εποχή που γίνεται ο γάμος. Στόλισε τα μέσα στις κωνικές γυάλες όπως θα έκανες και στα γυάλινα στρογγυλά βάζα.

Κωνικά βάζα με μπουκέτα λουλουδιώνΚωνικά βάζα με μπουκέτα λουλουδιών

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κωνικές γυάλες και μπάλες

Για ένα χριστουγεννιάτικο γάμο χρησιμοποίησε γυάλινες μπάλες ή/και άθραυστες χριστουγεννιάτικες μπάλες τις οποίες θα συνδυάσεις με χριστουγεννιάτικα στολίδια ή κουδούνια. Γέμισε τα βάζα γυάλινα κώνος με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά και στόλισε το τραπέζι δεξίωσης ή το τραπέζι ευχών γάμου.

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με κωνικές γυάλες και μπάλες

Γυάλινα βαζάκια κώνος με λαμπάκια

Η ατμόσφαιρα είναι η μισή αρχοντιά της διακόσμησης. Επομένως, μια άλλη πρόταση στολισμού είναι τα λαμπάκια. Για έναν minimal μοντέρνο γάμο γέμισε γυάλινους κώνους με λαμπάκια μπαταρίας. Χρησιμοποίησε διαφορετικά μεγέθη για να δημιουργήσεις ύψη με γεμάτο αποτέλεσμα.

Γυάλινα βαζάκια κώνος με λαμπάκια

Ρουστίκ στολισμός με φελλούς και κεριά

Για ένα ρουστίκ γάμο διακόσμησε τους γυάλινους κώνους με φελλούς από κρασιά και πρόσθεσε στη μέση κεριά κολώνες ή κλαδιά. Ταιριάζει τέλεια για μια δεξίωση γάμου σε κελάρι.

Βάζα γυάλινα κώνος με αποξηραμένα και κουκουνάρια

Για έναν φθινοπωρινό ή χειμωνιάτικο γάμο με ρουστίκ αισθητική στόλισε κωνικά γυάλινα είδη με αποξηραμένα όπως φρούτα, κανέλες και στάχυα με κουκουνάρια. Για περισσότερη ζεστασιά πρόσθεσε και λαμπάκια μπαταρίας. Θα δώσει χρώμα και ευωδία στο στολισμό του γάμου σου.

Βάζα γυάλινα κώνος με αποξηραμένα και κουκουνάρια

Glam γυάλινα βάζα με πέρλες και γυάλινες πέτρες

Για έναν glam γάμο με αριστοκρατικές πινελιές στόλισε τα γυάλινα βάζα σου με πέρλες και γυάλινες πέτρες. Μπορείς να προσθέσεις νερό και επιπλέοντα κεριά. Φτιάξε υπέροχα DIY centerpieces γάμου ή πομπώδεις συνθέσεις στο στολισμό εκκλησίας για γάμο.

Glam γυάλινα βάζα με πέρλες και γυάλινες πέτρες

Κωνικά βάζα με πρασινάδες και εποχιακά κλαδιά

Μια διακοσμητική πρόταση που προσαρμόζεται στην εποχικότητα είναι τα φυλλώματα και τα εποχιακά κλαδιά. Γέμισε τα γυάλινα είδη με πρασινάδες και κλαδιά που ευδοκιμούν την εποχή που θα πεις το μεγάλο «Ναι». Ταιριάζει τέλεια σε έναν botanical γάμο.

Κωνικά βάζα με πρασινάδες και εποχιακά κλαδιά

Βάζα γυάλινα κώνος με φρέσκα φρούτα

Για ένα γάμο εμπνευσμένο από τη μεσογειακή ύπαιθρο γέμισε τις γυάλες κώνου με φρέσκα φρούτα ολόκληρα ή σε φέτες. Χρησιμοποίησε λεμόνια, πορτοκάλια, σαγκουίνι, μήλα ή ό,τι άλλο έχεις φανταστεί.

Βάζα γυάλινα κώνος με φρέσκα φρούτα

Το μυστικό για μια εντυπωσιακή διακόσμηση γάμου είναι η φαντασία και δημιουργικότητα. Φτιάξε το DIY γάμο των ονείρων σου με μεράκι και έξυπνα κόλπα διακόσμησης. Σε αυτή τη λογική βρίσκονται και τα γυάλινα είδη. Πρόκειται για υλικά γάμου που ταιριάζουν σε όλα τα στυλ γάμου, κάθε χρωματική παλέτα και φυσικά σε κάθε εποχή.

[print_link]