Αξεσουάρ Gender Reveal: Υλικά Πάρτυ Αποκάλυψης Φύλου Μωρού

Αξεσουάρ Gender Reveal: Υλικά Πάρτυ Αποκάλυψης Φύλου Μωρού

Το gender reveal party είναι μια γιορτή που μας έρχεται από το εξωτερικό σαν την νέα τάση. Οι μελλοντικοί γονείς αποκαλύπτουν το φύλο του μωρού τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μπορεί βέβαια να μη γνωρίζουν ούτε οι γονείς το φύλο και να το ανακαλύψουν και οι ίδιοι στο πάρτυ. Τα πάρτι αποκάλυψης φύλου θα μπορούσε να πει κανείς ότι είναι ένα pre – πάρτι για το baby shower. Συνήθως, μάλιστα, τουλάχιστον ένας γνωρίζει το φύλο του μωρού και οργανώνει τα πάντα γύρω από την αποκάλυψη. Αν είσαι στην αξιότιμη θέση να είσαι εσύ το άτομο που γνωρίζει το φύλο του μωρού και έχεις αναλάβει την οργάνωση gender reveal πάρτυ τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος. Εδώ θα βρεις όλα τα απαραίτητα διακοσμητικά και αξεσουάρ gender reveal για να οργανώσεις ένα ανεπανάληπτο πάρτυ αποκάλυψης – αναγνώρισης φύλου μωρού.

Κορδέλες gender reveal

Στα αξεσουάρ gender reveal βρίσκονται οι ανάλογες κορδέλες. Ανάμεσα στους καλεσμένους θα υπάρχουν άτομα που θα πιστεύουν ότι είναι αγόρι ή κορίτσι. Πρόσφερε τους, λοιπόν, την ανάλογη ΚΟΡΔΕΛΑ IT’S A BABY BOY ή ΚΟΡΔΕΛΑ IT’S A BABY GIRL. Την ανάλογη Mummy to Be κορδέλα θα φορέσει η μέλλουσα μαμά. Έτσι θα δώσεις μια παιχνιδιάρικη νότα στην αποκάλυψη φύλου του μωρού.

Κορδέλες gender reveal

Μπαλόνια και γιρλάντες για gender reveal

Σημαντικό μέρος είναι ο gender reveal στολισμός του πάρτυ. Χρησιμοποίησε υπέροχες γιρλάντες και πολύχρωμα μπαλόνια. Προσάρμοσε τα στο θέμα πάρτυ και την χρωματική παλέτα που έχεις επιλέξει. Η πιο κλασσική επιλογή είναι ο συνδυασμός γαλάζιο – ροζ χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό. Βλέπουμε πολλές νέες μαμάδες να επιλέγουν μια συγκεκριμένη θεματολογία για το πάρτυ. Συνδύασε τα μπαλόνια με χάρτινες μπάλες, σημαιάκια, λαμπάκια και άλλα υλικά για πάρτυ.

Μπαλόνια και γιρλάντες για gender reveal

Photobooth και αξεσουάρ gender reveal

Στα αξεσουάρ gender reveal ανήκει και το ανάλογο photobooth. Θα δώσει μια διασκεδαστική πινελιά στη διοργάνωση gender reveal και οι καλεσμένοι σου θα αποθανατίσουν τις όμορφες στιγμές με πρωτότυπα αξεσουάρ photobooth. Μπορείς μάλιστα να φτιάξεις και ένα ειδικά διαμορφωμένο backdrop με τεχνητά λουλούδια, γιρλάντες και άλλα διακοσμητικά. Ώθησε τους καλεσμένους σου να φωτογραφηθούν κρατώντας για πάντα τις πιο γλυκές αναμνήσεις.

Photobooth και αξεσουάρ gender reveal

Candybar για πάρτυ αποκάλυψης φύλου μωρού

Όπως και σε κάθε πάρτυ έτσι και στο πάρτυ αποκάλυψης φύλου μωρού το candybar αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι. Είναι μέρος της διακόσμησης αλλά και θα γλυκάνει και θα δροσίσει τους καλεσμένους σου. Επάνδρωσε το με εντυπωσιακές εταζέρες, πιατέλες, γυάλινα είδη γεμάτα γλυκά, γυάλες με βρυσάκι και μερικά θεματικά διακοσμητικά. Χρησιμοποίησε για το στολισμό επίσης γυάλινα βάζα διακόσμησης, φανάρια ή και σταντ δαπέδου γεμάτα μπουκέτα λουλουδιών. Μπορείς, μάλιστα, να βάλεις και ένα ΚΟΥΤΙ ΧΑΡΤΙΝΟ BABY NAMES & 60 ΚΑΡΤΕΣ για να γράψουν οι καλεσμένοι τα υποψήφια ονόματα για το μωρό ή ΠΑΖΛ ΕΥΧΩΝ ΞΥΛΙΝΟ ΦΟΡΜΑΚΙ για να γράψουν τις ευχές τους. Σε κάθε περίπτωση χρησιμοποίησε και τα αντίστοιχα είδη σερβιρίσματος για να μην υπάρχουν ατυχήματα.

Βρες εδώ όλα τα διακοσμητικά υλικά για το gender reveal παρτυ.

Candybar για πάρτυ αποκάλυψης φύλου μωρού

Γλυκά για gender reveal πάρτυ

Σημαντικό σημείο του πάρτυ είναι και τα γλυκά για gender reveal που θα επιλέξεις. Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα δώσε βάση όχι μόνο στη γεύση αλλά και στην εμφάνιση. Επίλεξε πεντανόστιμα μπισκότα και χρωματιστά μακαρόνς. Χρησιμοποίησε, επίσης, γλειφιτζούρια τα οποία θα στολίσεις σε κασπώ ή καφάσια και γέμισε με κουφέτα γυάλες με καπάκι. Στο κεντρικό σημείο του τραπεζιού θα υπάρχει μια φαντασμαγορική τούρτα που θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

Γλυκά για gender reveal πάρτυ

Υλικά για δωράκια καλεσμένων

Τέλος αλλά εξίσου σημαντικά είναι τα δώρα για gender reveal. Ευχαρίστησε τους καλεσμένους σου με μικρά ευχαριστήρια δωράκια τιμής ένεκεν της ημέρας. Μια ιδέα είναι να φτιάξεις ένα kit αποκάλυψης φύλου. Γέμισε το με σαπουνάκια, χειροποίητα κεριά, μπισκότα ή φτιάξε χειροποίητα μπρελόκ και κοσμήματα με πρωτότυπα υλικά κατασκευών. Εναλλακτική πρόταση είναι οι μίνι μπομπονιέρες με κουτάκια, πουγκιά ή βαζάκια τα οποία θα γεμίσεις με κάποιο τοπικό γλυκό. Μια πρωτότυπη ιδέα που αγαπάμε είναι τα σποράκια από κάποιο λουλούδι μέσα σε χάρτινα σακουλάκια που προσδίδουν έναν γλυκό συμβολισμό στο δώρο.

Υλικά για δωράκια καλεσμένων

Το gender reveal πάρτυ είναι ένα trend που ήρθε για να μείνει. Μπορείς να οργανώσεις από μια μικρή μάζωξη μέχρι ένα εντυπωσιακό πάρτυ με gender reveal πυροτεχνήματα. Έτσι κι αλλιώς κάθε ευκαιρία για πάρτυ είναι καλοδεχούμενη πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το καλωσόρισμα ενός μωρού. Γιόρτασε το με τους αγαπημένους σου και δημιούργησε ανεξίτηλες αναμνήσεις χαράς, ευτυχίας και αγάπης.

[print_link]