Τροπικές Μπομπονιέρες 10 Πολύχρωμες Ιδέες για Γάμο & Βάπτιση

Τροπικές Μπομπονιέρες: 10 Ιδέες για Γάμο & Βάπτιση

Το καλοκαίρι είναι η νούμερο 1 εποχή διαχρονικά που διεξάγονται γάμοι και βαπτίσεις. Ωστόσο, αυτό που συναντάμε τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερο είναι οι στολισμοί με τροπικό θέμα. Το ίδιο ισχύει και για τις DIY μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης. Τα υλικά για μπομπονιέρες είναι καλοκαιρινά και πολύχρωμα διατηρώντας μια παιχνιδιάρικη και ανέμελη εμφάνιση. Εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες για να πάρεις έμπνευση και να φτιάξεις τις δικές σου χειροποίητες μπομπονιέρες με τροπικό θέμα.

Τροπικές μπομπονιέρες με χάρτινα κουτάκια και φύλλο μονστέρας

Στις τροπικές μπομπονιέρες γάμου ανήκουν αυτές με το κουτάκι και το τεχνητό φύλλο μονστέρας. Χρησιμοποίησε φαρδιά σατέν κορδέλα για το δέσιμο σε έντονους χρωματισμούς και συνδύασε τη με κορδέλα γιούτα και χορτάρι raffia. Στόλισε με λουλούδια και κίτρινη φουντίτσα. Μια υπέροχη ιδέα για μπομπονιέρες τροπικού γάμου. Ταιριάζουν επίσης και σε γαμοβάπτιση.

Τροπικές μπομπονιέρες με χάρτινα κουτάκια και φύλλο μονστέρας

DIY μπομπονιέρες βάπτισης με τροπικό πουγκί και μπρελόκ

Μια από τις πιο φαντασμαγορικές ιδέες για μπομπονιέρες με θέμα βάπτισης τροπικό είναι αυτή με τα πουγκιά και χειροποίητα μπρελόκ. Επίλεξε έτοιμα πουγκιά με τροπικά σχέδια και στόλισε τα με ένα μπρελόκ από χρωματιστές χάντρες και τροπικά λουλούδια κρεμαστά. Έπειτα στόλισε με κορδέλες σε διάφορους χρωματισμούς. Δημιούργησε έτοιμες μπομπονιέρες βάπτισης με μπρελόκ που θα μείνουν σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους σου. Ταιριάζει τόσο σε βάπτιση κοριτσιού όσο και αγοριού.

DIY μπομπονιέρες βάπτισης με τροπικό πουγκί και μπρελόκ

Τροπικές μπομπονιέρες με πουγκί και κρίκο

Εξίσου υπέροχες είναι και οι τροπικές μπομπονιέρες για γάμο με πουγκί και κρίκο με χάντρες. Διάλεξε πρωτότυπα πουγκιά για μπομπονιέρες και δίπλωσε τα σαν φάκελο. Έπειτα φτιάξε ένα όμορφο βραχιολάκι με σύρμα, χάντρες και λουλούδια, ιδανικό αναμνηστικό δωράκι για τους καλεσμένους σου. Κλείσε με κορδόνι και ένα τροπικό φύλλο μονστέρας.

Τροπικές μπομπονιέρες με πουγκί και κρίκο

Mix n match τροπικές μπομπονιέρες με κουτάκια πλεξιγκλάς

Μια από τις πιο μοντέρνες ιδέες για tropical μπομπονιέρες είναι με κουτάκια plexiglass. Για να τις φτιάξεις, κόλλησε πάνω σε πλεξιγκλάς κουτιά ταιριαστές τροπικές κορδέλες σαν βάση και έπειτα συνδυασμούς από διάφορα λουλούδια. Θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις διαφορετικές ποικιλίες τεχνητών λουλουδιών για ένα επιτυχημένο mix n match αποτέλεσμα.

Mix n match τροπικές μπομπονιέρες με κουτάκια πλεξιγκλάς

Mix n match μπομπονιέρες με τροπικά πουγκιά

Παραμένοντας στις μοντέρνες mix n match μπομπονιέρες θα σου προτείναμε και αυτές με τα έτοιμα πουγκιά σε πιο γήινους τόνους. Συνδύασε πουγκιά με τροπικά φύλλα σε διαφορετικά σχέδια. Έπειτα διακόσμησε τις με κορδόνια σε βεραμάν και εκρού χρώμα ή με raffia και κορδόνι σε πράσινη απόχρωση. Ιδανική επιλογή για βάπτιση αγοριού με τροπικό θέμα.

Mix n match μπομπονιέρες με τροπικά πουγκιά

Τροπικές μπομπονιέρες κουτάκι με αστερία και βραχιόλι

Συνδύασε είδη για μπομπονιέρες και καλοκαιρινά διακοσμητικά για το απόλυτο τροπικό αποτέλεσμα. Διακόσμησε λευκά χάρτινα κουτάκια με τροπικές κορδέλες και συνδύασε τις με βραχιολάκια από χρωματιστές χάντρες και διακοσμητικά λουλούδια από fimo. Για ένα πιο καλοκαιρινό αποτέλεσμα πρόσθεσε αστερίες.

Τροπικές μπομπονιέρες κουτάκι με αστερία και βραχιόλι

Τροπική μπομπονιέρα αναμνηστικό με τελάρο κεντήματος

Για ένα τροπικό γάμο ή βάπτιση φτιάξε ένα κρεμαστό διακοσμητικό μπομπονιέρα με τελάρα κεντήματος. Κόλλησε πάνω τεχνητά λουλούδια τροπικά και φυλλώματα. Έπειτα κρέμασε διάφορες έντονες χρωματικά κορδέλες και raffia. Οι καλεσμένοι σου θα ενθουσιαστούν! Είναι μια εξαιρετική επιλογή και για παιδικές μπομπονιέρες.

Τροπική μπομπονιέρα αναμνηστικό με τελάρο κεντήματος

Τροπικό πουγκί με ανανά για βάπτιση

Άλλη μια υπέροχη ιδέα για τροπική βάπτιση είναι με φάκελο λινάτσας. Κόλλησε πάνω του το ξύλινο διακοσμητικό μπομπονιέρας ανανά. Συνδύασε με μία τροπική κορδέλα και οι DIY μπομπονιέρες βάπτισης είναι έτοιμες!

Τροπικό πουγκί με ανανά για βάπτιση

Παιδικές μπομπονιέρες με φλαμίνγκο κασετίνα

Μια ιδέα για παιδικές μπομπονιέρες τροπικές είναι η κασετίνα – μπομπονιέρα με φλαμίνγκο. Γέμισε τις με ροζ χαρτί αφής και τούλι. Ύστερα πρόσθεσε τα κουφέτα. Είναι ένα πολύ όμορφο αξεσουάρ που μετά θα μείνει και ως αναμνηστικό.

Παιδικές μπομπονιέρες με φλαμίνγκο κασετίνα

Κουτάκι με ξύλινο κάκτο και τροπική κορδέλα

Τέλος, σου έχουμε μια φοβερή ιδέα με χάρτινα κουτάκια. Επίλεξε ξύλινους διακοσμητικούς κάκτους και κρέμασε τους με κέρινο κορδόνι. Πρόσθεσε μια τροπική κορδέλα και μερικά υλικά κατασκευών για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που μυρίζει καλοκαίρι.

Κουτάκι με ξύλινο κάκτο και τροπική κορδέλα

Φέρε το καλοκαίρι στο γάμο ή τη βάπτιση με τις φανταστικές σου δημιουργίες. Δώσε χρώμα και τροπικό αέρα στις μπομπονιέρες σου πάντα με την προσωπική σου πινελιά και γούστο. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό!

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]