diy mpomponieres me ifasmata gamos

11 Μπομπονιέρες Γάμου με Υφάσματα: DIY Ιδέες Εντυπωσιακές

Οι μπομπονιέρες γάμου με υφάσματα είναι μια μοντέρνα τάση στους DIY γάμους που ήρθε για να μείνει. Τα υφάσματα γάμου με διάφορα πρωτότυπα μοτίβα προσδίδουν στυλ και χρώμα στις DIY μπομπονιέρες ανεξάρτητα από το στυλ γάμου που έχεις επιλέξει. Εδώ θα βρεις μερικές μοναδικές ιδέες για να φτιάξεις με τα χεράκια σου εντυπωσιακές χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου με κομμένα υφάσματα και runner. Πάρε έμπνευση και ξεκίνα να δημιουργείς.

Vintage μπομπονιέρες γάμου με αναγεννησιακό ύφασμα

Ξεκινώντας τη λίστα με τις DIY ιδέες για μπομπονιέρες γάμου με υφάσματα δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε αυτές με τα vintage υφάσματα αναγεννησιακού στυλ. Διάλεξε υφάσματα για μπομπονιέρες με vintage μοτίβα και κάνε ένα όμορφο δέσιμο με κορδόνι και πρωτότυπες χάντρες κύβους με μπλε ή κόκκινα λουλούδια. Εναλλακτικά μπορείς να συνδυάσεις διαφορετικά υφάσματα για ένα «μοντέρνο vintage» αποτέλεσμα. Είναι ιδανική επιλογή για έναν αριστοκρατικό γάμο σε στυλ Bridgerton.

Vintage μπομπονιέρες γάμου με αναγεννησιακό ύφασμα

Μπομπονιέρες για μεσογειακό γάμο με λεμόνια

Ψηλά στις τάσεις συναντάμε τα λεμόνια τόσο για έναν DIY στολισμό γάμου όσο και για τις μπομπονιέρες. Εξυμνούν το μεσογειακό ταπεραμέντο και παράλληλα δίνουν ζωηρό χρώμα στο στολισμό. Μια ιδέα είναι οι κρεμαστές μπομπονιέρες γάμου με μαξιλαράκι, επίλεξε ύφασμα με μοτίβο από λεμόνια και συνδύασε πρωτότυπες κορδέλες και κορδόνια σε κίτρινο, λευκό και τσαγαλί χρώμα. Εναλλακτικά, με το ίδιο ύφασμα μπορείς να φτιάξεις υπέροχα χειροποίητα πουγκιά και να το συνδυάσεις με κίτρινο τούλι και πράσινες κορδέλες.

Μπομπονιέρες για μεσογειακό γάμο με λεμόνια

Ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου με πουά ύφασμα

Για ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου μια εξαιρετική ιδέα είναι με πουά υφάσματα. Χρησιμοποίησε πουά υφάσματα γάμου στις αποχρώσεις και του υπόλοιπου γάμου και συνδύασε τα με κομμένα υφάσματα τούλια. Κάνε ένα όμορφο δέσιμο με κορδέλες και οι χειροποίητες μπομπονιέρες σου είναι έτοιμες.

Ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου με πουά ύφασμα

DIY μπομπονιέρες από ύφασμα με λουλούδια και κλαδιά

Αν ο boho γάμος είναι αυτός που έχεις ονειρευτεί για σένα τότε σου έχουμε φοβερή ιδέα για DIY μπομπονιέρες γάμου! Επίλεξε ύφασμα γάμου με μοτίβο γυψοφίλλης, ευκάλυπτου ή με μικρά κλαδιά και συνδύασε το με κομμένο τούλι λευκό. Κάνε υπέροχο δέσιμο με απλά αλλά συνάμα κομψά κορδόνια. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

DIY μπομπονιέρες από ύφασμα με λουλούδια και κλαδιά

Ρουστίκ μπομπονιέρες με ύφασμα λινάτσας

Για έναν ρουστίκ γάμο με ρομαντικές πινελιές επίλεξε έτοιμο ύφασμα λινάτσας με δαντελένιες λεπτομέρειες. Συνδύασε το με λευκό τούλι και σκέτο κορδόνι λινάτσας για να φτιάξεις αυτές τις εντυπωσιακές και ταυτόχρονα πανεύκολες ρουστίκ μπομπονιέρες γάμου με υφάσματα.

Ρουστίκ μπομπονιέρες με ύφασμα λινάτσας

Φλοράλ μπομπονιέρες γάμου

Εξίσου μοναδικές είναι και οι μπομπονιέρες για ανοιξιάτικο γάμο με ρομαντικά φλοράλ υφάσματα κομμένα. Συνδύασε φλοράλ υφάσματα γάμου με λευκό τούλι. Έπειτα γέμισε τα με κουφέτα της αρεσκείας και στο τέλος μπορείς αν θέλεις να τις διακοσμήσεις με χειροποίητα λουλούδια από κορδέλες, κορδόνια και φτερά.

Φλοράλ μπομπονιέρες γάμου

Glam ρουστίκ μπομπονιέρα με πουά ύφασμα και κορδέλα λινάτσας

Οι μπομπονιέρες γάμου με πουά χρυσό ύφασμα, τούλι και κορδέλα λινάτσα συνδυάζουν το ρουστίκ στυλ με μια glam αισθητική. Διάλεξε υφάσματα γάμου με χρυσές λεπτομέρειες και συνδύασε τα με λευκό πουά τούλι. Δέσε τη με κορδέλα από λινάτσα σε φυσικό χρώμα. Με απλά υλικά για μπομπονιέρες γάμου θα κλέψεις τη παράσταση.

Glam ρουστίκ μπομπονιέρα με πουά ύφασμα και κορδέλα λινάτσας

Boho μπομπονιέρες με ύφασμα από φτερά

Για να φτιάξεις boho μπομπονιέρες γάμου διάλεξε έτοιμα υφάσματα με φτερά και χρησιμοποίησε σπάγκο για να δέσεις μέσα τα κουφέτα σου. Με πολύ απλό και οικονομικό τρόπο θα έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου υπέροχες χειροποίητες μπομπονιέρες για έναν bohemian γάμο.

Μπομπονιέρες με ριγέ τούλι

Το ριγέ τούλι είναι η μοντέρνα εκδοχή στις διαχρονικές, κατά τα άλλα, τούλινες μπομπονιέρες γάμου. Επίλεξε το ρολό τούλι ριγέ για να φτιάξεις τα πουγκιά σου και κρέμασε μεταλλικά διακοσμητικά για μπομπονιέρες για ένα σικάτο αποτέλεσμα.

Μπομπονιέρες με ριγέ τούλι

Glam μπομπονιέρα με ύφασμα glitter

Αν λατρεύεις τα παραμύθια και την λάμψη τότε δημιούργησε μαγικές μπομπονιέρες γάμου. Χρησιμοποίησε εντυπωσιακά υφάσματα με glitter και συνδύασε τα με φτερά, glam κορδέλες και κορδόνια και ό,τι άλλο έχεις φανταστεί.

Glam μπομπονιέρα με ύφασμα glitter

Χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες γάμου με υφάσματα

Τέλος για έναν χριστουγεννιάτικο γάμο θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις υπέροχα χριστουγεννιάτικα υφάσματα και να φτιάξεις DIY πουγκιά, χειροποίητα μαξιλαράκια ή πεσκέσια. Θα δώσουν μια παιδικότητα στις δημιουργίες σου πάντα με φινετσάτη και κομψή εμφάνιση.

Χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες γάμου με υφάσματα

Δώσε στυλ στο DIY γάμο σου με πρωτότυπα υφάσματα που μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις τόσο στις μπομπονιέρες σου όσο και στο στολισμό ολόκληρου του γάμου. Πάρε έμπνευση και ξεκίνα να δημιουργείς ό,τι έχεις ονειρευτεί!

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]