Γυάλινες Μπομπονιέρες Βάπτισης 10 DIY ιδέες που θα εντυπωσιάσουν!

Γυάλινες Μπομπονιέρες Βάπτισης: 10 DIY Ιδέες που θα εντυπωσιάσουν

Οι γυάλινες μπομπονιέρες προσδίδουν έξτρα φινέτσα και στυλ ενώ μένουν και σαν αναμνηστικά στους καλεσμένους. Τις βλέπουμε κατά κόρον στις diy μπομπονιέρες γάμου αλλά τώρα ήρθαν να κλέψουν τη παράσταση και στις μπομπονιέρες βάπτισης. Ψάχνεις ιδέες για περίεργες μπομπονιέρες βάπτισης που θα ξεχωρίσουν με τη πρωτοτυπία τους; Τότε είσαι στο κατάλληλο μέρος γιατί σου έχουμε μερικές προτάσεις για γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης που υπόσχονται να εντυπωσιάσουν.

Γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης με μίνι μπουκαλάκια

Τα μίνι μπουκαλάκια είναι μια ιδανική επιλογή αν θέλεις οι μπομπονιέρες σου να μείνουν σαν αναμνηστικά στους καλεσμένους σου. Γέμισε τα με τα κουφέτα της επιλογής σου. Έπειτα διακόσμησε τα εξωτερικά με κορδέλες και κορδόνια σε mix n match χρωματικούς συνδυασμούς. Πρόσθεσε στρας και μικρά διακοσμητικά για μπομπονιέρες για περισσότερη λεπτομέρεια.

Γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης με μίνι μπουκαλάκια

Μπομπονιέρες βάπτισης με γυάλινο σωλήνα και μπρελόκ

Για γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης φοβερή ιδέα είναι οι γυάλινοι σωλήνες με διακοσμητικό μπρελόκ. Μπορείς να τις προσαρμόσεις σε όλα τα θέματα βάπτισης όπως καρουζέλ θέμα βάπτισης, μονόκερος, θαλασσινό κ.α. Φτιάξε glam μπομπονιέρες βάπτισης επιλέγοντας χάντρες σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Στο τελείωμα πρόσθεσε μεταλλικό διακοσμητικό. Κρέμασε το από το δοκιμαστικό σωλήνα και διάλεξε για περισσότερη λεπτομέρεια κουφέτα στους ανάλογους χρωματισμούς.

Μπομπονιέρες βάπτισης με γυάλινο σωλήνα και μπρελόκ

Βρες εδώ όλα τα υλικά για μπομπονιέρες βάπτισης.

Μπομπονιέρα γυάλινος σωλήνας με ύφασμα

Εξίσου πρωτότυπες είναι και οι γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης με δοκιμαστικούς σωλήνες και θεματικά υφάσματα βάπτισης. Πώς θα τις φτιάξεις; Διακόσμησε εσωτερικά το γυάλινο σωλήνα με το ύφασμα της επιλογής σου. Έπειτα, στόλισε εξωτερικά με πομ – πομ από κομμένα υφάσματα ή άλλα υλικά για μπομπονιέρες.

Μπομπονιέρα γυάλινος σωλήνας με ύφασμα

Μπομπονιέρες βάπτισης vintage με μίνι φοντανιέρες

Αν έχεις επιλέξει μια vintage βάπτιση για το μωρό σου τότε οι κρυστάλλινες μπομπονιέρες με μίνι φοντανιέρες είναι φοβερές για σένα. Διάλεξε vintage γυάλινα βαζάκια και γέμισε τα με γευστικά κουφέτα της επιλογής σου. Έπειτα στόλισε τα ελαφρώς με μικρά διακοσμητικά και κορδέλες – δαντέλες ή σύρματα. Είναι μια πολύ chic και ντελικάτη επιλογή που θα μείνει και σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους σου.

Μπομπονιέρες βάπτισης vintage με μίνι φοντανιέρες

Γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης με μίνι καμπάνες

Στα πρωτότυπα υλικά για γυάλινες μπομπονιέρες ανήκουν και οι μίνι γυάλινες καμπάνες. Αν έχεις θέμα βάπτισης κοριτσιού παραμύθι τότε μια εντυπωσιακή ιδέα είναι με μικρές γυάλινες καμπάνες. Διακόσμησε τις με λουλουδάκια, μικρά διακοσμητικά και δέσε εξωτερικά ή εσωτερικά τα κουφέτα σου. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ως αναμνηστικά δώρα για καλεσμένους.

Γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης με μίνι καμπάνες

Μπομπονιέρα βάπτισης με γυάλινα κουτιά και ματάκια

Άλλη μια ιδέα είναι τα γυάλινα κουτάκια. Διάλεξε γυάλινα κουτιά για μπομπονιέρες και διακόσμησε τα με ματάκια και κορδόνια στις αποχρώσεις της υπόλοιπης βάπτισης. Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα επίλεξε και τα ανάλογα κουφέτα βάπτισης.

Μπομπονιέρα βάπτισης με γυάλινα κουτιά και ματάκια

Μπομπονιέρες γυάλινες με αποξηραμένα

Για μια boho βάπτιση φτιάξε και τις ανάλογες DIY μπομπονιέρες βάπτισης με γυάλινους σωλήνες και μπουκάλια. Αν επιλέξεις μπουκάλια τότε αντί για καπάκι φτιάξε ένα πλούσιο μπουκέτο από διακοσμητικά κλαδιά και αποξηραμένα. Πρόσθεσε ένα μικρό πουγκί από πουά τούλι και κορδέλα δαντέλα που θα βάλεις τα κουφέτα σου. Αν πάλι προτιμάς τους δοκιμαστικούς σωλήνες, χρησιμοποίησε 2 διαφορετικά μεγέθη για τις χειροποίητες μπομπονιέρες. Στον ένα βάλε τα κουφέτα και στον άλλο λίγο στάχυ. Κόλλησε τα μεταξύ τους με ζεστή σιλικόνη και δέσε τα με κορδέλα δαντέλα.

Μπομπονιέρες γυάλινες με αποξηραμένα

Μπάλα με τρύπα και αποξηραμένα για βάπτιση

Παραμένοντας στα αποξηραμένα σου έχουμε ακόμη μια φοβερή ιδέα.  Επίλεξε μπάλες γυάλινες με τρύπα και κόλλησε εσωτερικά μικρά μπουκετάκια από αποξηραμένα. Διακόσμησε εξωτερικά με κορδέλες και πρόσθεσε ένα μικρό πουγκάκι με τα κουφέτα σου.

Μπάλα με τρύπα και αποξηραμένα για βάπτιση

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινη με υδρόγειο πλεξιγκλάς

Για μια βάπτιση με θέμα ταξίδια φτιάξε χειροποίητες μπομπονιέρες με δοκιμαστικούς σωλήνες και κρεμαστή υδρόγειο. Διάλεξε κοντούς γυάλινους σωλήνες και αφού γεμίσεις με τα κουφέτα που επιθυμείς, κρέμασε εσωτερικά από το φελλό μια πλεξιγκλάς διακοσμητική υδρόγειο. Εξωτερικά μπορείς να προσθέσεις προαιρετικά μερικές κορδέλες και κορδόνια.

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινη με υδρόγειο πλεξιγκλάς

Μπομπονιέρα βάπτισης με σωλήνα και ονειροπαγίδα

Τέλος, μια φοβερή ιδέα για βάπτιση αγοριού αλλά και βάπτιση κοριτσιού είναι οι γυάλινες μπομπονιέρες με δοκιμαστικούς σωλήνες και ονειροπαγίδα. Γέμισε το γυάλινο σωλήνα με πανέμορφα κουφέτα βότσαλα και διακόσμησε με μια μικρή ονειροπαγίδα και φτερά στρουθοκαμήλου.

Μπομπονιέρα βάπτισης με σωλήνα και ονειροπαγίδα

Φτιάξε φοβερές μπομπονιέρες βάπτισης με τα χεράκια σου που θα αφήσουν εποχή. Βάλε τη φαντασία σου και δώσε χαρακτήρα στα υλικά βάπτισης. Δημιούργησε ανεπανάληπτες γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης που θα μείνουν σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους σου.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]