polixromes mpomponieres gamou diy

Πολύχρωμες Μπομπονιέρες Γάμου: 12 Μοντέρνες Ιδέες

Πλέον μιλάμε για μια καινούργια εποχή στους γάμους που οι νέες Brides to Be τολμούν έντονους χρωματικούς συνδυασμούς για το DIY γάμο τους. Από το στολισμό και τα λουλούδια γάμου μέχρι και τις μπομπονιέρες η πολυχρωμία έχει τη τιμητική της. Εμείς με τη σειρά μας δεν μπορούσαμε να μην σου προτείνουμε μερικές ιδέες για πολύχρωμες μπομπονιέρες γάμου που θα ξεχωρίσουν για την πρωτοτυπία και τη κομψότητα τους.

Retro πολύχρωμες μπομπονιέρες γάμου πουά

Για ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου με μοντέρνες πινελιές είναι με πουά υφάσματα. Χρησιμοποίησε πουά υφάσματα γάμου σε αποχρώσεις του μωβ ή του γκρι και βάλε εσωτερικά κομμένα υφάσματα τούλια για πιο γεμάτο αποτέλεσμα. Στο τέλος, κάνε ένα όμορφο δέσιμο με κορδέλες.

Retro πολύχρωμες μπομπονιέρες γάμου πουά

Πολύχρωμες μπομπονιέρες γάμου με λεμόνια

Για ένα DIY γάμο που παίρνει έμπνευση από την μεσογειακή αισθητική φτιάξε πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου με λεμόνια. Μια ιδέα είναι οι κρεμαστές μπομπονιέρες γάμου με μαξιλαράκι. Για να τις φτιάξεις χρησιμοποίησε ύφασμα με μοτίβο από λεμόνια και συνδύασε πρωτότυπες κορδέλες και κορδόνια σε κίτρινο, λευκό και τσαγαλί χρώμα. Μια παραλλαγή αυτής της ιδέας είναι με το ίδιο ύφασμα να φτιάξεις υπέροχα χειροποίητα πουγκιά και να το συνδυάσεις με κίτρινο τούλι και πράσινες κορδέλες.

Πολύχρωμες μπομπονιέρες γάμου με λεμόνια

Vintage μπομπονιέρες γάμου πολύχρωμες

Τα τελευταία χρόνια η σειρά Bridgerton έχει μαγέψει το κοινό μετατρέποντας σε θέμα γάμου. Μια υπέροχη ιδέα, λοιπόν, για πολύχρωμες μπομπονιέρες είναι με τα vintage υφάσματα αναγεννησιακού στυλ. Διάλεξε υφάσματα για μπομπονιέρες με vintage μοτίβα και κάνε ένα όμορφο δέσιμο με κορδόνι και πρωτότυπες χάντρες κύβους με μπλε ή κόκκινα λουλούδια. Εναλλακτικά μπορείς να συνδυάσεις διαφορετικά υφάσματα. Έτσι θα έχεις μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου με vintage στυλ.

Vintage μπομπονιέρες γάμου πολύχρωμες

Τροπικές μπομπονιέρες γάμου

Αν λατρεύεις το καλοκαίρι και έχεις επιλέξει έναν μοντέρνο καλοκαιρινό γάμο με τροπικό θέμα φτιάξε και τις ανάλογες μπομπονιέρες. Χρησιμοποίησε τροπικά πουγκιά για μπομπονιέρες και δέσε τα με πολύχρωμες κορδέλες. Πρόσθεσε και ένα τροπικό μπρελόκ χειροποίητο σαν δωράκι για τους καλεσμένους. Χρησιμοποίησε φαντασμαγορικές χάντρες και άλλα υλικά κατασκευών. Είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνεις ιδέες για κοινή μπομπονιέρα γάμου βάπτισης.

Τροπικές μπομπονιέρες γάμου

Tropical μπομπονιέρα με τελάρο κεντήματος και λουλούδια

Παραμένοντας στο τροπικό γάμο φτιάξε ένα κρεμαστό διακοσμητικό μπομπονιέρα με τελάρα κεντήματος. Δημιούργησε ένα εντυπωσιακό κρεμαστό διακοσμητικό με τροπικά λουλούδια και φυλλώματα, έντονες χρωματικά κορδέλες και raffia.

Tropical μπομπονιέρα με τελάρο κεντήματος και λουλούδια

Mix n match πουγκιά για μπομπονιέρες γάμου

Μια hot τάση για πολύχρωμες μπομπονιέρες γάμου είναι τα mix n match πουγκιά. Σε αυτή την επιλογή μπορείς να παίξεις με τα χρώματα. Διάλεξε έτοιμα πουγκιά για μπομπονιέρες με χρωματική αρμονία. Έπειτα στόλισε τα με κορδέλες και κορδόνια σε αντίστοιχες αποχρώσεις. Τόλμησε έντονα χρώματα δημιουργώντας ένα color blocking αποτέλεσμα.

Mix n match πουγκιά για μπομπονιέρες γάμου

Βρες εδώ όλα τα υλικά για μπομπονιέρες γάμου.

Μπομπονιέρες με κουτάκια plexiglass και λουλούδια

Εξίσου εντυπωσιακές και πρωτότυπες είναι οι μπομπονιέρες γάμου κουτάκι με τροπικές κορδέλες και λουλούδια. Πώς θα τις φτιάξεις; Κόλλησε πάνω σε πλεξιγκλάς κουτιά τροπικές κορδέλες σαν βάση και έπειτα λουλούδια σε διάφορους συνδυασμούς. Ένα έξτρα tip είναι να επιλέξεις διαφορετικές ποικιλίες τεχνητών λουλουδιών για ένα παιχνιδιάρικο mix n match αποτέλεσμα.

Μπομπονιέρες με κουτάκια plexiglass και λουλούδια

Μπομπονιέρες με πουγκί και πλεξιγκλάς υδρόγειο

Από την άλλη αν έχεις ένα ρομαντικό γάμο με θέμα ταξίδια φτιάξε ανάλογες θεματικές μπομπονιέρες. Επίλεξε υφασμάτινα πουγκιά ροζ και κάνε κομψό δέσιμο. Στο τελείωμα στόλισε διακοσμητική υδρόγειο από πλεξιγκλάς. Με αυτή τη δημιουργία θα δώσεις στο ρομαντισμό μια μοντέρνα πινελιά.

Μπομπονιέρες με πουγκί και πλεξιγκλάς υδρόγειο

Μπομπονιέρες γάμου με κοράλλια

Για ένα γάμο δίπλα στη θάλασσα βάλε πολύχρωμες πινελιές στις μπομπονιέρες σου. Διάλεξε έτοιμα πουγκιά και κάνε το δέσιμο σου με χρυσό σύρμα. Έπειτα διακόσμησε με πρωτότυπα υλικά κατασκευών όπως χρωματιστά κοράλλια, χρυσό κοχύλι, τυρκουάζ χάντρες και ακανόνιστες πέρλες.

Μπομπονιέρες γάμου με κοράλλια

Μπομπονιέρες γάμου με ριγέ τούλι σε σάπιο μήλο

Οικονομικές μπομπονιέρες γάμου και συνάμα μοναδικές είναι αυτές με το ριγέ τούλι στην απόχρωση του σάπιου μήλου. Κάνε χειροποίητα πουγκιά από το ύφασμα και δέσε τα με χρωματιστές κορδέλες. Είναι μια εύκολη δημιουργία, ιδανική και για ένα ανοιξιάτικο γάμο.

Μπομπονιέρες γάμου με ριγέ τούλι σε σάπιο μήλο

Χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες γάμου κόκκινες

Στο ίδιο στυλ με τις προηγούμενες είναι και οι χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες γάμου με πολύχρωμα υφάσματα. Χρησιμοποίησε έντονο κόκκινο ύφασμα αράχνη γάζα και κορδέλα κόκκινο βελούδο. Εύκολα και οικονομικά θα φτιάξεις υπέροχες μπομπονιέρες γάμου.

Χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες γάμου κόκκινες

Μεταλλικές μπομπονιέρες γάμου mix n match

Τέλος αν ψάχνεις πολύχρωμες μπομπονιέρες σαν δωράκια για καλεσμένους γάμου σου έχουμε ιδέα. Συνδύασε μεταλλικό βραχιόλι ελιάς με πράσινο και λευκό τούλι, σύρμα, χάντρες και κορδόνια. Είναι ιδανικές και γάμο με θέμα την ελιά.

Μεταλλικές μπομπονιέρες γάμου mix n match

Οργάνωσε το DIY γάμο των ονείρων σου. Τόλμησε τους αντισυμβατικούς χρωματικούς συνδυασμούς και κάνε τη διαφορά. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και θα αφήσει εποχή!

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]