industrial wedding ιδεες στολισμος diys

Industrial Γάμος: Μοντέρνες ιδέες και chic DIYs

Ο προγραμματισμός ενός DIY γάμου είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο με αμέτρητες αποφάσεις. Αν ψάχνεις για ένα θέμα γάμου που συνδυάζει τη μοντέρνα αισθητική με ακατέργαστα, βιομηχανικά στοιχεία, τότε ένας DIY industrial γάμος μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή. Αγκαλιάζοντας τη δημιουργικότητα και την εξατομίκευση, ένας βιομηχανικός γάμος DIY σου επιτρέπει να εμποτίσεις την ιδιαίτερη μέρα του γάμου σου με μοναδικές πινελιές και μια νότα αστικής γοητείας. Εμείς, λοιπόν, σου έχουμε μερικές εμπνευσμένες ιδέες και συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις έναν αξέχαστο industrial chic γάμο.

Industrial γάμος και χρώματα

Ο industrial γάμος έχει μια ευρεία γκάμα χρωμάτων που μπορείς να βασίσεις τον στολισμό του γάμου σου. Μια ιδέα είναι οι μεταλλικές αποχρώσεις όπως χάλκινο, μπρονζέ, ασημί ή χρυσό για λάμψη. Προσθέτουν μια βιομηχανική πινελιά και μια νότα πολυτέλειας. Συνδύασε τα με πιο απαλές αποχρώσεις για να δημιουργήσεις μια ισορροπημένη παλέτα.

Εναλλακτικά, μπορείς να κινηθείς σε αποχρώσεις του γκρι, του σκυροδέματος και του χάλυβα. Αυτοί οι ουδέτεροι τόνοι παρέχουν ένα μοντέρνο, βιομηχανικό σκηνικό για να ξεχωρίζουν άλλα στοιχεία. Αν από την άλλη είσαι μια bride to be που τολμάει τότε πρόσθεσε ζωηρά χρώματα για αντίθεση με τη βιομηχανική αισθητική. Επίλεξε τόνους όπως το βαθύ μπορντό, το σμαραγδί ή το μπλε του ζαφειριού. Αυτά τα χρώματα δημιουργούν μια εντυπωσιακή αντίθεση στο βιομηχανικό σκηνικό.

"</p

Ανθοστολισμός για industrial γάμο

Και αφού επιλέξεις την χρωματική παλέτα που θα κινηθείς, σειρά έχει ο μοντέρνος ανθοστολισμός γάμου σου. Για industrial γάμο φτιάξε έναν υπέροχο συνδυασμό από αποξηραμένα και αγριολούλουδα όπως ηλίανθοι, μαργαρίτες, ζίννιες και αστέρες. Αυτά τα λουλούδια έχουν μια ρουστίκ αίσθηση που συμπληρώνει το βιομηχανικό θέμα.

Αν θέλεις έναν γάμο που συνδυάζει την ανθρώπινη παρέμβαση με την ανεπιτήδευτη ομορφιά της φύσης τότε ενσωμάτωσε στον ανθοστολισμό σου παχύφυτα. Τα μοναδικά σχήματα και οι υφές τους προσθέτουν μια πινελιά πρασίνου ενώ αντανακλούν τη βιομηχανική ατμόσφαιρα.

Τέλος, θα μπορούσες να συνδυάσεις εξωτικά τεχνητά λουλούδια & πρασινάδες με τολμηρούς χρωματισμούς όπως το viva magenta. Επίλεξε μονστέρες, ανθούρια ή τροπικές ορχιδέες. Η τολμηρή τους εμφάνιση συμπληρώνει εξαιρετικά τη βιομηχανική αισθητική. Σε κάθε περίπτωση, στόλισε τα σε γεωμετρικά σταντ γάμου, μεταλλικά κασπώ και γυάλινα είδη σε διαφορετικά σχήματα και μεγέθη. Ένας industrial γάμος DIY επιτρέπει τη δημιουργικότητα και τον πειραματισμό.

Ανθοστολισμός για industrial γάμο

Βρες εδώ όλα τα υλικά γάμου.

Σετ γάμου για γάμο industrial

Το σετ γάμου ανήκει στις υποχρεώσεις του κουμπάρου ή/και της κουμπάρας αλλά είθισται να συζητάς μαζί τους για το πως το έχεις φανταστεί. Μπορείτε μάλιστα να διαλέξετε και κάποιο έτοιμο πακέτο κουμπάρου. Για έναν industrial γάμο θα σου προτείναμε στέφανα γάμου με χρυσά ή ασημένια επάργυρα σε λιτή, μίνιμαλ γραμμή. Το σετ μπορεί να ολοκληρωθεί με έναν δίσκο μεταλλικό για ένα πιο glam αποτέλεσμα. Για τη καράφα και το ποτήρι διάλεξε κάτι απλό αλλά συνάμα και σικάτο.

Σετ γάμου για γάμο industrial

Candybar βιομηχανικού γάμου

Η δημιουργία ενός candybar με industrial αισθητική για τον γάμο σου είναι μια μοναδική και άκρως εντυπωσιακή προσθήκη στο στολισμό σου. Πέρα από αυτό οι καλεσμένοι σου θα απολαύσουν τα κεράσματα γάμου και θα δροσιστούν με τα αφεψήματα. Για το στολισμό κρέμασε από ψηλά φωτιστικά βιομηχανικού στυλ ή φωτιστικά με γλόμπους. Χρησιμοποίησε ξύλινους δίσκους και εταζέρες που συνδυάζουν το μέταλλο και το ξύλο σαν υλικά.

Ενσωμάτωσε, επίσης, μεταλλικές πινελιές, όπως μεταλλικές πιατέλες, συρμάτινα καλάθια και κασπώ τα οποία θα γεμίσεις με μακαρόν, κουφέτα, μπεζέδες, μπισκότα και ό,τι άλλο έχεις φανταστεί. Συνδύασε τα με γυάλινα βάζα για να δώσεις ύψος. Πρόσφερε μια ποικιλία από γλυκά σε μεταλλικά χρώματα με βιομηχανικά σχέδια. Για να μην υπάρχουν ατυχήματα χρησιμοποίησε χάρτινες σακούλες κραφτ ή χωνάκια τα οποία θα σφραγίσεις με αυτοκόλλητο ή βουλοκέρι. Ταίριαξε διαφορετικά ύψη και υφές για μια εκλεκτική εμφάνιση.

Candybar βιομηχανικού γάμου

Τραπέζι ευχών industrial γάμου

Στο ίδιο στυλ θα είναι και το τραπέζι ευχών γάμου. Για να δημιουργήσεις μια βιομηχανική ατμόσφαιρα, εστίασε στην ενσωμάτωση ακατέργαστων υλικών. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να βρεις μοναδικά αντικείμενα όπως vintage βαλίτσες, βιομηχανικές πινακίδες ή έπιπλα αναπαλαιωμένα που μπορούν να προσθέσουν χαρακτήρα στη διακόσμηση του γάμου σου. Μια εξίσου πρωτότυπη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις ξύλινες πινακίδες ή μαυροπίνακες. Για περισσότερη λεπτομέρεια χρησιμοποίησε στένσιλ ή καλλιγραφία για να γράψεις μηνύματα καλωσορίσματος ή για την αρίθμηση τραπεζιών γάμου. Πρόσθεσε, επίσης, γεωμετρικά φανάρια και μίνιμαλ κηροπήγια για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα. Τέλος, χρησιμοποίησε βιβλίο ευχών από πλεξιγκλάς όπου οι καλεσμένοι σου θα γράψουν τις ευχές τους για τη κοινή σας ζωή.

Τραπέζι ευχών industrial γάμου

Χώρος δεξίωσης industrial γάμου

Ένα από τα βασικά στοιχεία ενός industrial γάμου είναι ο χώρος που θα γίνει η δεξίωση γάμου. Αναζήτησε χώρους που αναδεικνύουν τη βιομηχανική γοητεία όπως ανακαινισμένες αποθήκες ή βιομηχανικούς χώρους που είναι διαθέσιμοι για ενοικιάσεις εκδηλώσεων. Αυτοί οι χώροι συχνά διαθέτουν εκτεθειμένους τοίχους από τούβλα, ψηλές οροφές και μεγάλους ανοιχτούς χώρους, παρέχοντας μια αυθεντική βιομηχανική ατμόσφαιρα. Με την ακατέργαστη και ρουστίκ γοητεία τους, οι αποθήκες μπορούν να μετατραπούν σε εκπληκτικές τοποθεσίες γαμήλιων πάρτι.

Μια άλλη ιδέα είναι τα ζυθοποιεία και τα αποστακτήρια. Αυτοί οι χώροι προσφέρουν ένα μοναδικό σκηνικό με τον εξοπλισμό ζυθοποιίας από ανοξείδωτο χάλυβα, τα ρουστίκ βαρέλια και τους τοίχους από τούβλα. Μπορούν επίσης να προσφέρουν μια επιλογή από craft μπίρες ή επώνυμα κοκτέιλ για να απολαύσουν οι καλεσμένοι σας. Για τους πιο τολμηρούς υπάρχουν οι γκαλερί τέχνης με μοντέρνα – αστικά στυλ έργα αλλά και τα ιστορικά κτήρια που συνδυάζουν το μοντέρνο με το vintage.

Χώρος δεξίωσης industrial γάμου

Στολισμός δεξίωσης γάμου Industial Γάμος

Εξίσου σημαντικός είναι ο στολισμός του πάρτυ γάμου. Από το χώρο μέχρι και το τραπέζι δεξίωσης δώσε μια βιομηχανική προοπτική. Αρχικά, σημαντικό ρόλο παίζει ο φωτισμός. Χρησιμοποίησε vintage λάμπες Edison ή πολλές σειρές από λαμπάκια σε στυλ κουρτίνας σε τοίχους ή τυλιγμένα γύρω από μεταλλικούς σωλήνες. Ο απαλός, ζεστός φωτισμός θα δημιουργήσει μια ρομαντική ατμόσφαιρα, ενώ οι προβολείς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να τονίσουν βασικά χαρακτηριστικά του χώρου.

Για τα τραπέζια διάλεξε industrial κηροπήγια και στόλισε τα πάνω σε φέτες κορμού μαζί με παχύφυτα ή πρασινάδες. Εναλλακτικά, διάλεξε μεταλλικά φανάρια βιομηχανικού στυλ ή terrarium ως κεντρικά κομμάτια. Γέμισε  τα με κεριά ή λαμπάκια με σύρμα. Μη διστάσεις να παίξεις με διάφορα μεταλλικά στοιχεία όπως χαλκό, ορείχαλκο και ασήμι για να δημιουργήσεις έναν εντυπωσιακό στολισμό.

Στολισμός δεξίωσης γάμου

Industrial μπομπονιέρες γάμου

Τέλος, ο industrial γάμος θέλει και τα κατάλληλα υλικά για μπομπονιέρες. Χρησιμοποίησε κομμένα υφάσματα με ακατέργαστες υφές όπως ή λινάτσα και ο καμβάς και παίξε με γήινους ή/και σκούρους τόνους. Για μπομπονιέρες που μένουν επίλεξε κεριά σε ποτήρι ή σε μεταλλικά τενεκεδάκια, DIY μπρελόκ κατασκευασμένα από μοντέρνα υλικά κατασκευών ή μικρά φυτά σε μίνι γλάστρες και μεταλλικά κασπώ. Διαφορετικά, μπορείς να διαλέξεις γυάλινες μπομπονιέρες όπως μικρά μπουκαλάκια ή δοκιμαστικούς σωλήνες και να τα στολίσεις ελαφρώς διατηρώντας μια μινιμαλιστική αισθητική. Ό,τι και να επιλέξεις θα κλέψεις τη παράσταση με το μοντέρνο στυλ σου.

Industrial μπομπονιέρες γάμου

Ένας industrial γάμος DIY προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό μοντέρνας γοητείας και βιομηχανικής αισθητικής. Ενσωματώνοντας πρώτες ύλες, διακόσμηση με αναπαλαιωμένα στοιχεία και δημιουργικές πινελιές, μπορείς να δημιουργήσεις έναν ανεπανάληπτο γάμο. Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και εμφύτευσε το προσωπικό σου στυλ σε κάθε πτυχή του βιομηχανικού γάμου σου. Ζήσε την εμπειρία και απόλαυσε τη δημιουργία μιας ημέρας που αντικατοπτρίζει την ιστορία της αγάπης σου με το άλλο σου μισό.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]