Gift Guide - Οδηγός χριστουγεννιάτικων αγορών Ιδέες και Συμβουλές

Οδηγός χριστουγεννιάτικων αγορών – Ιδέες & Συμβουλές Δώρων

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και όλοι μας ξεχυνόμαστε στους δρόμους να βρούμε δώρα για τους αγαπημένους μας αλλά και για εμάς τους ίδιους. Πολλές φορές, όμως υπάρχει ο κίνδυνος να μας συνεπάρει η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και να ξοδέψουμε πάρα πολλά χρήματα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Πέραν τούτου πολλές φορές χάνουμε πολύ χρόνο στο να ψάχνουμε να βρούμε «Τι δώρο να κάνω σε φίλους ή συγγενείς». Για αυτό ο οδηγός χριστουγεννιάτικων αγορών είναι εδώ για να μας βγάλει από την δύσκολη θέση.

Συμβουλές για οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα

Αρχικά, θα θέλαμε να σου δώσουμε μερικές συμβουλές, οδηγίες για να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη ψάχνοντας να βρεις πρωτότυπα αλλά συγχρόνως οικονομικά χριστουγεννιάτικα δώρα.

Λίστα με τις απαραίτητες χριστουγεννιάτικες αγορές

Ο οδηγός χριστουγεννιάτικων αγορών ξεκινάει με το να σε ωθήσει να φτιάξεις μια λίστα των απαραίτητων αγορών φέτος τα Χριστούγεννα. Πριν τρέξεις στις στολισμένες βιτρίνες και χαθείς στη γιορτινή κοσμοσυρροή σημείωσε σε ένα χαρτί τα χριστουγεννιάτικα ψώνια και δώρα που πρέπει να κάνεις. Αυτό δε θα σε βγάλει εκτός προϋπολογισμού και θα κερδίσεις πολύτιμο χρόνο.

Λίστα με τις απαραίτητες χριστουγεννιάτικες αγορές

Σύγκριση τιμών και ποιότητας στα χριστουγεννιάτικα προϊόντα

Μια ακόμη σημαντική συμβουλή είναι να συγκρίνεις τις τιμές και τη ποιότητα στα χριστουγεννιάτικα προϊόντα που θέλεις να αγοράσεις. Ο οδηγός χριστουγεννιάτικων αγορών συστήνει να κάνεις πρώτα μια έρευνα αγοράς και έπειτα να πάρεις όλα εκείνα που θέλεις.

Σύγκριση τιμών και ποιότητας στα χριστουγεννιάτικα προϊόντα

DIY χριστουγεννιάτικα δώρα

Τέλος, μια οικονομική και ιδιαίτερα συναισθηματική ιδέα είναι τα DIY χριστουγεννιάτικα δώρα. Σκέψου καλά το ενδεχόμενο να φτιάξεις μόνη σου τα δώρα για τους αγαπημένους σου. Αυτό όχι μόνο θα σου χαρίσει μοναδικότητα και πρωτοτυπία αλλά δεν θα ελαφρύνει και ιδιαίτερα τη τσέπη σου. Αρκεί να πιάνουν λίγο τα χέρια σου και σε κάθε κατασκευή σου να βάλεις χριστουγεννιάτικες πινελιές.

DIY χριστουγεννιάτικα δώρα

Ιδέες για χριστουγεννιάτικες αγορές/ δώρα

https://www.youtube.com/watch?v=HhVYvxA3SNY&t=188s

Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ

Μια ιδέα λοιπόν για τις αγορές σου τα Χριστούγεννα είναι τα χριστουγεννιάτικα πουλόβερ. Δεν έχει σημασία το φύλο και η ηλικία του παραλήπτη αφού υπάρχουν διάφορα σχέδια και μεγέθη. Μπορείς μάλιστα να επιλέξεις και χιουμοριστικό σχέδιο και να του βάλεις σαν πρόκληση να βγείτε βόλτα με αυτό.

Χριστουγεννιάτικα πουλόβερ

Χριστουγεννιάτικες πυτζάμες

Στην ίδια λογική με το προηγούμενο είναι και οι χριστουγεννιάτικες πιτζάμες. Τι καλύτερο από το να κάθεται στα ζεστά φορώντας τις ενώ πίνει μια ζεστή σοκολάτα.

Χριστουγεννιάτικες πυτζάμες - χριστουγεννιάτικος οδηγός αγορών

Χριστουγεννιάτικα καλάθια

Τα χριστουγεννιάτικα καλάθια είναι μια διαχρονική λύση για δώρα Χριστουγέννων. Δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι πως να φτιάξω καλάθι με ποτά γιατί οι ιδέες είναι άπειρες. Μπορείς να φτιάξεις ένα χριστουγεννιάτικο κιτ με χριστουγεννιάτικες ταινίες, χριστουγεννιάτικα εσώρουχα, βαζάκια του γλυκού με διάφορα ζεστά ροφήματα και γλυκά κ. ο. κ.

Χριστουγεννιάτικα βιβλία

Μια εξίσου όμορφη ιδέα για χριστουγεννιάτικες αγορές είναι τα χριστουγεννιάτικα βιβλία. Αν ο παραλήπτης σου είναι βιβλιοφάγος τότε σου συστήνουμε ανεπιφύλακτα αυτή τη λύση.

Χριστουγεννιάτικα βιβλία - χριστουγεννιάτικος οδηγός αγορών

Γούρια

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και τα χειροποίητα γούρια. Αποτελούν μια ιδανική πρόταση για χριστουγεννιάτικα δώρα σπιτιού και δεν θα χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία αφού θα τα φτιάξεις με τα χεράκια σου. Αν αναρωτιέσαι πως να φτιάξω γούρια μόνη μου, δεν είναι καθόλου δύσκολο! Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και το πιστόλι σιλικόνης!

DIY χριστουγεννιάτικες κατασκευές

Φτιάξε με τα χεράκια σου πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα δώρα και χάρισε τα στους αγαπημένους σου. Είμαστε σίγουροι ότι θα το εκτιμήσουν περισσότερο αφού θα έχει τη προσωπική σου πινελιά.

DIY χριστουγεννιάτικες κατασκευές - χριστουγεννιάτικος οδηγός αγορών

Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες

Τέλος, ανάλογα με το άτομο που θα απευθύνεται το δώρο σου διάλεξε και μια χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα που θα του άρεσε. Γιατί οι αναμνήσεις και οι όμορφες στιγμές παραμένουν ανεξίτηλες.

Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες

Όλα τα παραπάνω είναι ιδανικές προτάσεις για τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα ανταλλάξεις αυτές τις μέρες θέτοντας πάντα όρια και πρόγραμμα στη τσέπη σου. Έτσι θα αποφύγεις τα απρόοπτα!

[print_link]