Γλυκά για Καλεσμένους Βάπτισης 12 Πρωτότυπες Ιδέες

Γλυκά για Καλεσμένους Βάπτισης: 12 Πρωτότυπες Ιδέες

Έχεις βαρεθεί και εσύ εκείνα τα κλασικά παστάκια που έδιναν στις βαπτίσεις μετά το μυστήριο; Εντάξει ας παραδεχτούμε πως όταν ήμασταν μικρότεροι ό,τι γλυκό και να μας έδιναν θα το εκτιμούσαμε και με το παραπάνω. Εν έτη 2020, όμως γιατί να μη κάνεις τη διαφορά με κάτι πιο μοντέρνο και πιο φαντασμαγορικό; Τα γλυκά για καλεσμένους Βάπτισης μπορούν να αποκτήσουν στυλ και να ενθουσιάσουν και τον πιο απαιτητικό καλεσμένο. Παρακάτω θα βρεις μερικές φανταστικές ιδέες για ατομικό γλυκό βάπτισης.

Γυάλινο βαζάκι με γλυκά

Ένα από τα γλυκά για καλεσμένους βάπτισης είναι το μοντέρνο γυάλινο βαζάκι με γλυκίσματα. Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Γέμισε βαζάκια γυάλινα με κουφέτα, μαρσμάλλοους και σοκολατάκια. Στο τέλος διακόσμησε τα με κορδέλες στα χρώματα της υπόλοιπης διακόσμησης. Είναι μια ιδανική και εύκολη επιλογή εφόσον πρόκειται για γλυκά για βάπτιση εκτός ψυγείου. Πέρα όμως από αυτό οι καλεσμένοι σου, μετά, θα χρησιμοποιήσουν τα βαζάκια και σαν μοντέρνα ποτήρια.

Γυάλινο βαζάκι με γλυκά

Χωνάκια με καραμέλες

Μια πρόταση που αφορά τα γλυκά για καλοκαιρινή βάπτιση είναι τα χωνάκια με τις καραμέλες. Αν δεν έχεις κινητό σύστημα ψύξης για να προσφέρεις παγωτίνια δώσε την εντύπωση του παγωτού. Γέμισε βρώσιμα χωνάκια παγωτού με πολύχρωμες καραμέλες και κουφέτα και το κέρασμα σου είναι έτοιμο. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και χωνάκια που χρησιμοποιούνται στο candybar.

Χωνάκια με καραμέλες

Παραδοσιακά γλυκά βάπτισης

Αν πάλι είσαι λάτρης της παράδοσης γιατί να μη προσφέρεις ως γλυκά για καλεσμένους βάπτισης, κάποιο τοπικό γλύκισμα; Σε αυτή τη περίπτωση γιαγιάδες, θείες και ξαδέρφια μπορούν να ανασκουμπωθούν και να φτιάξετε το παραδοσιακό γλυκό τις περιοχής σας. Η χώρα μας διαθέτει μια πληθώρα από γλυκά για βάπτιση συνταγές που θα γλυκάνουν τους καλεσμένους σου. Αγόρασε μια υπέροχη εταζέρα και στόλισε τα είτε στο τραπέζι ευχών είτε στο candybar.

Παραδοσιακά γλυκά βάπτισης

Θεματικά cupcakes για βάπτιση

Τα cupcakes έχουν την τιμητική τους και παίζουν σημαντικό ρόλο σε όλο το στολισμό της διακόσμησης. Επίλεξε cupcakes ανάλογα με το υπόλοιπο θέμα της βάπτισης και φτιάξε ή ζήτα από κάποιο επαγγελματία να στα φτιάξει ανάλογα. Έπειτα σέρβιρε τα σε μια όμορφη τουρτιέρα ή σε εταζέρες. Το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει και το μάτι αλλά και τον ουρανίσκο των καλεσμένων σου!

Πολύχρωμα cake pops

Πρόκειται για μια μοντέρνα εκδοχή στα τρουφάκια για βάπτιση. Τα cake pops είναι μια παιχνιδιάρικη επιλογή για να φιλέψεις τους καλεσμένους σου, αφού πρόκειται για σοκολατένιες μπουκιές σε καλαμάκια που βγαίνουν σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Και σε αυτή τη περίπτωση είναι μια ωραία επιπρόσθετη πινελιά στη διακόσμηση βάπτισης!

Πολύχρωμα cake pops

Φρουτοσαλάτα

Μια πολύ δροσερή και υγιεινή πρόταση είναι η ατομική φρουτοσαλάτα. Γέμισε χωνάκια παγωτού, ποτήρια πάρτυ ή γυάλινα με ψιλοκομμένα φρούτα της εποχής, σιρόπι, μέλι και ξηρούς καρπούς. Κέρασε τους καλεσμένους σου ανάλογα με τι γεύσεις προτιμούν.

Φρουτοσαλάτα για βάπτιση

Γλυκά ποπκορν

Ένα αγαπημένο αλμυρό σνακ για μικρούς και μεγάλους, τα ποπκορν, μπορούν χρησιμοποιηθούν σαν κέρασμα βάπτισης! Κάνε τα χρωματιστά ή ακόμη πιο λαχταριστή ιδέα είναι να είναι σοκολατένια.

Γλυκά ποπκορν

Γλυκά σουβλάκια

Μια οικονομική και ταυτόχρονα γεμάτη χρώματα λύση είναι τα γλυκά σουβλάκια. Επίλεξε τα αγαπημένα σου ζαχαρωτά και τοποθέτησε τα σε καλαμάκια.  Με αυτή τη πρωτότυπη ιδέα θα γλυκάνεις τους καλεσμένους σου με εναλλακτικά γλυκά…σουβλάκια!

Γλυκά σουβλάκια

Μαλλί της γριάς

Ποιος δεν έχει λατρέψει το μαλλί της γριάς όταν ήταν παιδί; Τι θα έλεγες, λοιπόν να στήσεις ένα πάγκο με μαλλί της γριάς στη βάπτιση του παιδιού σου; Θα δώσει μία διασκεδαστική, παιδική νότα στη διακόσμηση της βάπτισης. Σίγουρα μικροί και μεγάλοι θα ενθουσιαστούν με την επιλογή σου!

Μαλλί της γριάς

Δροσερά ροφήματα για βάπτιση

Αν πάλι θέλεις να ξεφύγεις από το γλυκό σαν κέρασμα σε βάπτιση σου προτείνουμε τα δροσερά ροφήματα. Σου προτείνουμε μια δροσερή λεμονάδα ή κάποιο άλλο φρουτοποτό που θα μείνει αξέχαστο στους καλεσμένους σου και θα τους δροσίσει. Μερίμνησε, μάλιστα και για τις λεπτομέρειες όπως μπουκάλια, καλαμάκια, διακοσμητικά, κ.α.

Δροσερά ροφήματα για βάπτιση

Μπισκότα βάπτισης

Τα μπισκότα με ζαχαρόπαστα γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής επιλογή σε βάπτισης και πάρτυ γιατί τα λατρεύουν τόσο τα παιδιά, όσο και οι μεγαλύτεροι. Γιατί, λοιπόν να μη τα προσαρμόσεις στη βάπτιση του παιδιού σου; Φρόντισε να είναι προσωποποιημένα, δηλαδή να έχουν το θέμα που έχεις διαλέξει για την βάπτιση ή το αρχικό του ονόματος του παιδιού και διακόσμησε τα σε πιατέλες. Θα κάνεις σίγουρα εντύπωση!

Μπισκότα βάπτισης

Candybar με γλυκίσματα

Τέλος, αν θέλεις να αφήσεις τους καλεσμένους σου να επιλέξουν τα γλυκά που θα δοκιμάσουν, στήσε ένα self – service candybar. Ένας μπουφές με καραμέλες, κουφέτα, γλειφιτζούρια και πολλά άλλα πολύχρωμα γλυκά θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για όλους, ιδιαίτερα για τα παιδιά. Πρότρεψε ,λοιπόν, τους καλεσμένους σου να γεμίσουν τα κουτάκια ποπκορν, σακουλάκια ή ό,τι άλλο θες με τα γλυκίσματα της αρεσκείας τους!

Candybar με γλυκίσματα

Γλύκανε τους καλεσμένους σου που σε έχουν τιμήσει με την παρουσία τους επιλέγοντας τα πιο φαντασμαγορικά και εύγευστα κεράσματα. Άσε την φαντασία σου ελεύθερη και κλέψε τις εντυπώσεις σε κάθε λεπτομέρεια!

[print_link]