Βάπτιση με θέμα ζωάκια

Βάπτιση με θέμα ζωάκια Δάσους: Στολισμός & Μπομπονιέρες

Έχεις αποφασίσει να κάνεις τη βάπτιση του παιδιού σου και αναζητάς θέμα βάπτισης αγόρι ή για κορίτσι ή ακόμα και ιδέες για βάπτιση διδύμων; Είσαι στο σωστό μέρος! Ένα εξαιρετικό θέμα που βρίσκεται και στα trends και για φθινοπωρινή βάπτιση είναι η βάπτιση με θέμα ζωάκια του δάσους ή της ζούγκλας. Διαμόρφωσε όλη τη διακόσμηση σε μια μικρή ζούγκλα ή ένα μικρό δάσος και μετάτρεψε καλεσμένους, μικρούς και μεγάλους σε μικρούς εξερευνητές!

Χρώματα βάπτισης με ζωάκια

Για τη βάπτιση με θέμα ζωάκια δάσους ας ξεκινήσουμε με τα χρώματα που θα κινηθείς για να ξεκινήσεις το στήσιμο σου. Για το θέμα βάπτισης ζωάκια του δάσους, σου προτείνουμε τις αποχρώσεις του κίτρινου, του γκρι και του φυσικού. Πρόσθεσε υφάσματα με πινελιές κόκκινου και κάνε τη διαφορά. Αν αποτελεί φθινοπωρινή βάπτιση, ενσωμάτωσε χρώματα όπως το πορτοκαλί και το κεραμιδί.

Χρώματα βάπτισης με ζωάκια

Μπομπονιέρες βάπτισης με ζωάκια

Φτιάξε πανέμορφες μπομπονιέρες ζωάκια του δάσους με απλά και οικονομικά υλικά. Επίλεξε πουγκιά είτε απλά με φυσικό ή γαλάζιο χρώμα, είτε πουγκιά με τυπωμένα ζωάκια και διακόσμησε τα με κορδέλες και ξύλινα διακοσμητικά μπομπονιέρας ζώα. Για παιδική μπομπονιέρα μπορείς να επιλέξεις ένα παιχνίδι και να το διακοσμήσεις με κορδέλες γκρι – κίτρινο και ένα ξύλινο διακοσμητικό. Οι zoo μπομπονιέρες σου θα είναι μοναδικές και χωρίς να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη!

Μπομπονιέρες με ζωάκια

Μαρτυρικά για βάπτιση με ζώα

Για DIY μαρτυρικά σε μια βάπτιση με θέμα ζωάκια δάσους θα σου προτείναμε να φτιάξεις είτε το μαξιλαράκι με φελλό είτε μαρτυρικά βραχιόλια με κορδέλα & φούντα. Ότι επιλέξεις να φτιάξεις, παίξε με τόνους γήινους.

Μαρτυρικά για βάπτιση με ζώα

Τραπέζι ευχών βάπτισης

Φτιάξε ένα τραπέζι ευχών με ξύλινα διακοσμητικά ζωάκια για βάπτιση. Τα υφάσματα που θα επιλέξεις και εδώ θα είναι στο γκρι και το κίτρινο. Επίλεξε μικρά votive με ζωάκια, ξύλινα φανάρια και διακοσμητικά ζωάκια. Σκόρπισε κατά τόπους και μικρά ξύλινα ζωάκια, διακοσμητικά φρούτα και κίτρινα πον – πον για περισσότερη λεπτομέρεια. Έπειτα θα σου προτείναμε να φτιάξεις μια χειροποίητη γιρλάντα από κορδέλες σε γκρι και κίτρινο χρώμα για να ολοκληρώσεις τη διακόσμηση σου. Φυσικά, δε θα πρέπει να λείπει και το ανάλογο βιβλίο ευχών με ζωάκια για να γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους για το νεοφώτιστο.

Τραπέζι ευχών με ζωάκια

Candybar με ζωάκια του δάσους

Προσάρμοσε και το candybar σου στη βάπτιση ζωάκια του δάσους ή της ζούγκλας. Επίλεξε γυάλες με βρυσάκι που θα γεμίσεις με δροσιστικούς χυμούς. Πρόσθεσε ξύλινες πιατέλες με χωνάκια από φελλό γεμάτα με κουφέτα. Χρησιμοποίησε επίσης θεματικά κουτιά με ζωάκια είτε για να δώσεις ύψος είτε για να τα γεμίσεις με γλειφιτζούρια και μάρσμελλοου. Για διακοσμητικά σου προτείνουμε να επιλέξεις μεγάλα διακοσμητικά ζωάκια όπως οι σκίουροι.

Candybar βάπτιση με θέμα ζωάκια

Στολισμός τραπεζιού βάπτισης με ζωάκια δάσους

Για τη διακόσμηση των τραπεζιών δεξίωσης ή ακόμα και το τραπέζι ευχών μπορείς να φτιάξεις ένα centerpiece με ξύλινα ζωάκια του δάσους ή της ζούγκλας. Κόλλησε πάνω σε μια φέτα κορμού μος σε κόκκινο και πράσινο χρώμα. Έπειτα διακόσμησε τη με ξύλινα διακοσμητικά ζωάκια και μια ξύλινη καρτέλα που θα γράφει πάνω το όνομα του μικρού σου πρίγκιπα. Είναι ιδανική πρόταση και για το συγκεκριμένο θέμα βάπτισης λιοντάρι!

Centerpiece βάπτιση με θέμα ζωάκια

Γλυκά και τούρτα

Αν θες να έχεις το απόλυτο αποτέλεσμα για βάπτιση με θέμα ζωάκια, δώσε βάση στην επιλογή των γλυκών και της τούρτας που θα επιλέξεις. Διάλεξε cupcakes, donuts και cake pops στις αποχρώσεις της υπόλοιπης βάπτισης. Το ίδιο ισχύει και με την τούρτα που θα κεράσεις τους καλεσμένους σου. Το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τόσο το μάτι όσο και τον ουρανίσκο των καλεσμένων σου.

γλυκά για βάπτιση με θέμα ζωάκια

Χάρισε στο παιδάκι σου την πιο γλυκιά και όμορφη βάπτιση. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει και φτιάξε μια φανταστική διακόσμηση βάπτισης που θα κλέψει την παράσταση!

[print_link]