Γούρια 2020 8 Ιδέες που θα λατρέψεις

Γούρια 2020: 8 Ιδέες που θα λατρέψεις

Ένα από τα πιο κλασικά χριστουγεννιάτικα δώρα, κάθε χρόνο, είναι τα γούρια. Έτσι και φέτος αποχαιρετάμε το 2019 και είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε γεμάτοι προσμονή το 2020. Τι καλύτερο, λοιπόν από το να προσφέρεις στους αγαπημένους σου DIY γούρια χειροποίητα που θα έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου; Για αυτό εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες για γούρια 2020 που θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!

Γούρια 2020 με ρόδι

Μια διαχρονική ιδέα για γούρια 2020 είναι με διακοσμητικά ρόδια. Αρχικά, επίλεξε τα ρόδια στις αποχρώσεις και το στυλ που θέλεις. Έπειτα διακόσμησε τα με χριστουγεννιάτικες κορδέλες, κορδόνια, υλικά για γούρια όπως μεταλλικά στοιχεία, ματάκια, φουντίτσες κ.α. Είναι ιδανικό και σαν χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό για γραφείο ή σπίτι.

Γούρια 2020 με ρόδι

Γούρια 2020 χειροποίητα μπρελόκ

Πολύ σικ και απλά γούρια 2020 είναι τα μπρελόκ.  Είναι εύκολα τα υλικά για γούρια 2020 που θα χρησιμοποιήσεις και θα ξετρελάνεις τους αγαπημένους σου. Μεταλλικός κρίκος, στολίδια δέντρου, χάντρες και χριστουγεννιάτικες κορδέλες θα σου δώσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Γούρια 2020 χειροποίητα - μπρελόκ

Κρεμαστά χριστουγεννιάτικα γούρια

Αν πάλι θέλεις να φτιάξεις κρεμαστά γούρια, σου έχουμε μερικές ιδέες για να ξεχωρίσεις. Για πιο κλασικό χριστουγεννιάτικο στυλ φτιάξε κρεμαστά ξύλινα γούρια 2020. Χρησιμοποίησε κόκκινες – πράσινες κορδέλες, ξύλινα στοιχεία και παιδικά χριστουγεννιάτικα στολίδια. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο μοντέρνο και κομψό διάλεξε βελούδινες κορδέλες σε μπορντώ – πράσινο. Πρόσθεσε χρυσό κορδόνι και στολίδι παγώνι και είναι έτοιμο! Τέλος, αν έχεις στο μυαλό σου κάτι πιο κοριτσίστικο θα σου προτείναμε τα ροζ στολίδια με χρυσόσκονες και τις αντίστοιχες κορδέλες που θα δέσουν τέλεια με την κατασκευή σου.

Κρεμαστά χριστουγεννιάτικα γούρια

Επιτραπέζια γούρια με χριστουγεννιάτικη παράσταση

Πέρσυ, τα είδαμε για πρώτη φορά και φέτος βρίσκονται ακόμα ψηλά στις επιλογές μας. Φυσικά λέμε για τα επιτραπέζια γούρια 2020 με χριστουγεννιάτικη παράσταση. Εδώ οι επιλογές είναι πολλές! Αποφάσισε σε τι αποχρώσεις θέλεις να κινηθείς και ξεκίνα να δημιουργείς! Επίλεξε χριστουγεννιάτικα στολίδια με χριστουγεννιάτικες παραστάσεις και διακόσμησε τα με κορδέλες, χριστουγεννιάτικα κλαδιά και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Επιτραπέζια γούρια με χριστουγεννιάτικη παράσταση

Χειροποίητο γούρι παγώνι

Ένα ανεπανάληπτο γούρι που αγαπήσαμε ιδιαίτερα και για αυτό σου το προτείνουμε είναι το γούρι με το παγώνι. Ντύσε μια ξύλινη βάση με βελούδινο ύφασμα και κόλλησε πάνω ένα διακοσμητικό παγώνι. Πρόσθεσε μεταλλικά διακοσμητικά για γούρια, χριστουγεννιάτικες κορδέλες και είναι έτοιμο!

Χειροποίητο γούρι παγώνι

Πρωτοχρονιάτικο Γούρι 2020 με χριστουγεννιάτικο στολίδι

Μια μοντέρνα ιδέα για γούρια 2020 DIY, σε πιο πρωτοχρωνιάτικο ύφος, είναι σε αποχρώσεις μαύρο – χρυσό. Επίλεξε ένα στολίδι μαύρο και διακόσμησε το με χρυσές κορδέλες και κορδόνια. Αυτή η αντίθεση θα αποθεώσει τη δημιουργία σου.

Γούρι 2020 με χριστουγεννιάτικο στολίδι

DIY Γούρια με γυάλινους σωλήνες

Αν θες να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα σου έχουμε μια μοναδική πρόταση για γούρι με γυάλινους σωλήνες. Γέμισε τους με χριστουγεννιάτικες κορδέλες, χάντρες και χριστουγεννιάτικα κουδούνια. Για τελείωμα κόλλησε στο καπάκι ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι ή διακοσμητικό θα του δώσει άλλη διάσταση!

DIY Γούρια με γυάλινους σωλήνες

Ρουστίκ γούρι – πινακίδα

Τέλος, σου αφήσαμε μια εναλλακτική ιδέα για DIY γούρια. Μια ξύλινη πινακίδα – γούρι που μπορείς να προσφέρεις και σαν δώρο στους αγαπημένους σου. Πάρε ένα κορμό ξύλου, ή ένα φλοιό και κόλλησε πάνω στολίδια, γούρια και κορδέλες.

Ρουστίκ γούρι – πινακίδα

Το χριστουγεννιάτικο πνεύμα και η αστείρευτη φαντασία είναι ο τέλειος συνδυασμός για να δημιουργήσεις πρωτότυπα γούρια! Αυτό μάλιστα γίνεται πολύ καλύτερο αν τα προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Για αυτό ανασκουμπώσου και ξεκίνα να μεγαλουργείς. Είμαστε σίγουροι ότι τα γούρια 2020 που θα φτιάξεις θα είναι ξεχωριστά!

https://www.youtube.com/watch?v=Nm3qYDyYEWU&t=239s

[print_link]