Τα Αγαπημένα μας Συλλεκτικά Σπιτάκια Lemax 2019

Συλλεκτικά Σπιτάκια Lemax 2019: Τα αγαπημένα μας

Ήρθε πάλι η αγαπημένη μας εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα! Και Χριστούγεννα σημαίνουν Lemax. Κάθε χρόνο λατρεύουμε να στήνουμε το χριστουγεννιάτικο χωριό από μινιατούρες και να ζούμε τη μαγεία των γιορτών. Πέρα όμως από αυτό, διαλέγουμε και τα αγαπημένα μας φωτιζόμενα σπιτάκια, σκηνικά και φιγούρες. Είναι, φυσικά δύσκολο να επιλέξεις, αφού κάθε αντικείμενο για να φτιαχτεί χρειάστηκε μήνες δουλειάς και μπόλικο μεράκι για τη κάθε λεπτομέρεια. Φέτος – όπως και κάθε χρόνο τέτοια εποχή –  ξανά γίναμε παιδιά και ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας συλλεκτικά σπιτάκια Lemax 2019.

Φαντασμαγορικά σπιτάκια Lemax με ήχο και κίνηση

Δε θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε από άλλου εκτός από τα αγαπημένα μας συλλεκτικά σπιτάκια Lemax 2019. Ένα παράδειγμα είναι το θέατρο CHRISTMAS BALLET, όπου εκεί θα δεις μια χριστουγεννιάτικη παράσταση με διάφορους χορευτές υπό τον ήχο μουσικής. Από την άλλη ο Πύργος NORTH POLE TOWER με την απίστευτη λεπτομέρεια του, τον ήχο και την κίνηση υπόσχεται να μαγνητίσει τα βλέμματα και να σε ταξιδέψει στα λημέρια του Άγιο Βασίλη. Το ΚΙΟΣΚΙ HOLIDAY GARDEN GREEN BANDSTAND είναι εξίσου φαντασμαγορικό  και εκεί θα βρεις μια μπάντα να παίζει γιορτινές μελωδίες σε μια συναυλία σε κιόσκι.  Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε το SANTAS WORKSHOP όπου ο Άγιος Βασίλης μας ανοίγει το εργαστήρι του και μας βάζει στο χριστουγεννιάτικο πνεύμα.

Φαντασμαγορικά σπιτάκια Lemax με ήχο και κίνηση

Λούνα παρκ Lemax

Στα αγαπημένα μας συλλεκτικά σπιτάκια Lemax 2019 ανήκει φυσικά και το Λούνα Παρκ. Γιατί ποιος δεν κρύβει μέσα του ένα μικρό παιδί; Το λούνα παρκ LEMAX REINDEER υπόσχεται να σε διασκεδάσει με έναν όχι και τόσο αναμενόμενο τρόπο, αφού αντί για βαγόνια παιχνιδιού, υπάρχουν οι τάρανδοι. Το καρουσέλ LEMAX YULETIDE CAROUSEL είναι ακόμη ένα εντυπωσιακό στοιχείο στο χριστουγεννιάτικο χωριό Lemax. Εκεί θα δεις παιδιά να διασκεδάζουν στο καρουσέλ και ο Άγιος Βασίλης να κάθεται στη κορυφή του γελώντας.

Λούνα παρκ Lemax

Πατινάζ Lemax και χριστουγεννιάτικο δέντρο

Το πατινάζ είναι μια χριστουγεννιάτικη συνήθεια που πολλοί επιλέγουμε τις γιορτές, γιατί όχι και στο χριστουγεννιάτικο χωριό από μινιατούρες; Το πατινάζ LEMAX VICTORIAN SKATERS είναι μια όμορφη πίστα για πατινάζ όπου μικροί και μεγάλοι διασκεδάζουν με περίσσια χάρη. Πιο εκεί θα βρεις και το χριστουγεννιάτικο δέντρο NEW MAJESTIC CHRISTMAS TREE που περήφανα θα στέκει στη μέση του χωριού γεμάτο φωτάκια και χριστουγεννιάτικες μπάλες ενώ γύρω –  γύρω θα κινείται το φανταστικό χριστουγεννιάτικο τρένο NORTH POLE RAILWAY.

Πατινάζ Lemax και χριστουγεννιάτικο δέντρο

Σπίτια και μαγαζιά Lemax

Ένα χριστουγεννιάτικο χωριό με φωτιζόμενες μινιατούρες διαθέτει φυσικά σπίτια και μαγαζιά. Μερικά από αυτά που ξεχωρίσαμε ήταν το χριστουγεννιάτικα στολισμένο σπίτι LEMAX WINTER HAVEN. Και αφού απολαύσουμε τη βόλτα στο χωριό από μινιατούρες θα κάνουμε μια στάση στην αγαπημένη μας φωτιζόμενη καντίνα CABIN CANTEEN για smoothies. Καθώς ανηφορίζεις θα βρεις και το μοναδικό μαγαζί δραστηριοτήτων MOUNTAIN HIGH ADVENTURE TOURS που έχει έξω στην αυλή του ένα περίτεχνο αερόστατο!

Σπίτια και μαγαζιά Lemax

Χριστουγεννιάτικα σκηνικά Lemax

Και αφού στηθεί όλο το χριστουγεννιάτικο χωριό Lemax πρέπει να του δώσουμε πνοή με τα διάφορα σκηνικά. Αυτά που αγαπήσαμε περισσότερο είναι το SANTAS KIDDIE TRAIN όπου τα παιδιά κάνουν τρενάκι με το Άγιο Βασίλη και το SWING BOATS όπου τα παιδιά κάνουν κούνια σε μικρά έλκηθρα.

Χριστουγεννιάτικα σκηνικά Lemax

Συλλεκτικές φιγούρες Lemax

Τέλος, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα ξεχωρίσαμε και μερικές συλλεκτικές φιγούρες Lemax. Η φιγούρα A PACK OF PUPS μας δείχνει την καθημερινή βόλτα ενός κατοίκου με τα σκυλιά του. Ενώ λίγο πιο εκεί θα πετύχεις μια μαμά με το παιδί της γεμάτοι χριστουγεννιάτικα δώρα στη φιγούρα CHRISTMAS RUSH. Στο παγκάκι χαλαρώνει ένας κύριος διαβάζοντας βιβλίο, στη φιγούρα RELAXING DAY. Ενώ ένας πατέρας με το γιο του στολίζουν ένα χιονάνθρωπο, στη φιγούρα ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Συλλεκτικές φιγούρες Lemax

Μα δεν είναι μόνο αυτά τα αγαπημένα μας, είναι άλλα τόσα! Πάντα είναι δύσκολο να διαλέξουμε. Κάθε ένα κρύβει τη δικιά του δόση μαγείας που σε καθηλώνει! Είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις και εσύ τα δικά σου αγαπημένα με μια περιήγηση στον μαγευτικό κόσμο των Lemax!

[print_link]