Boho Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

Boho Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση: Ιδέες και Διακοσμητικά

Τα τελευταία χρόνια η boho διακόσμηση έχει κάνει αισθητή την παρουσία της τόσο στους DIY γάμους και βαπτίσεις όσο και στη διακόσμηση σπιτιού. Αν δηλώνεις απαράμιλλα ερωτευμένος με την bohemian αισθητική τότε η boho χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού θα μιλήσει στη ψυχή σου. Είμαστε εδώ για να σου δείξουμε όλα τα boho χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που θα χρειαστείς για να φτιάξεις ένα χριστουγεννιάτικο boho chic σπίτι εμπνευσμένο από τα παραμύθια της Χαλιμάς και την μαροκινή κουλτούρα. Όλα αυτά συνδυασμένα φυσικά με την μαγευτική ζεστασιά των Χριστουγέννων. 

Boho χριστουγεννιάτικο δέντρο 

Σε μια boho χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αν μη τι άλλο το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα boho στολίδια χριστουγεννιάτικα που θα επιλέξεις. Χρησιμοποίησε εντυπωσιακά boho chic χριστουγεννιάτικα στολίδια και γυάλινες μπάλες με μαροκινά μοτίβα. Για έναν κομψό bohemian χριστουγεννιάτικο στολισμό παίξε με χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις του μπορντώ, του σάπιου μήλου, του μπλε σκούρου και του χρυσού. Χρησιμοποίησε βελούδινα xριστουγεννιάτικα κρεμαστά στολίδια boho συνδυασμένα με χρυσά στολίδια σε σχήμα διάφορων ζώων για μια μοντέρνα πινελιά. Τέλος, στόλισε το δέντρο σου με λαμπάκια που έχουν ζεστό φωτισμό για μια cozy ατμόσφαιρα. Διαφορετικά, αν ψάχνεις ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για μικρούς χώρους θα σου προτείναμε να φτιάξεις ένα εναλλακτικό επιτοίχιο χριστουγεννιάτικο δέντρο με κλαδιά έλατου και χριστουγεννιάτικα στολίδια σε boho στυλ.

Boho Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Boho χριστουγεννιάτικο δέντρο 

Boho χριστουγεννιάτικος στολισμός τραπεζιού

Στη boho χριστουγεννιάτικη διακόσμηση συγκαταλέγεται φυσικά και ο χριστουγεννιάτικος στολισμός τραπεζιού. Επίλεξε χριστουγεννιάτικα υφάσματα με ανατολίτικα σχέδια στις ανάλογες αποχρώσεις. Έπειτα διάλεξε φανάρια, εταζέρες και boho chic διακοσμητικά με μαροκινά μοτίβα σε χρυσό αντικέ. Στόλισε το γιορτινό τραπέζι σου με έτοιμα χριστουγεννιάτικα centerpieces που βρίθουν boho λεπτομερειών. Συμπλήρωσε φωτιζόμενα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, χριστουγεννιάτικες μπάλες και στολίδια στις ανάλογες αποχρώσεις. 

Boho χριστουγεννιάτικος στολισμός τραπεζιού

Boho χριστουγεννιάτικος στολισμός τοίχου

Σε μια χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σημαντικό ρόλο παίζει εξίσου και ο χριστουγεννιάτικος στολισμός εξώπορτας και τοίχων. Φτιάξε με τα χεράκια σου boho χριστουγεννιάτικα στεφάνια ή χριστουγεννιάτικες κατασκευές τοίχου. Στόλισε boho γιρλάντες με κρόσσια ή χριστουγεννιάτικες γιρλάντες με πομ – πομ καθώς και χριστουγεννιάτικα μακραμέ. Αν θέλεις κάτι πιο έτοιμο, φτιάξε μια χριστουγεννιάτικη σύνθεση με μαροκινά σουπλά, χριστουγεννιάτικα αστέρια κρεμαστά και γιρλάντες. Το αποτέλεσμα θα δώσει στο χριστουγεννιάτικο τοπίο του σπιτιού σου μια εξαιρετική γιορτινή πινελιά με boho στυλ.

Boho Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Boho χριστουγεννιάτικος στολισμός τοίχου

Boho χριστουγεννιάτικα κλαδιά και λουλούδια

Σε μια boho διακόσμηση βασικό στοιχείο είναι η πληθώρα λουλουδιών και κλαδιών που θα επιλέξεις. Προσάρμοσε αυτή την πανέμορφη λεπτομέρεια στο cozy χαρακτήρα των Χριστουγέννων. Επίλεξε χριστουγεννιάτικα κλαδιά όπως χιονισμένα berries και συνδύασε τα με αποξηραμένα όπως τα γνωστά, πλέον, pampas grass. Διακόσμησε τα σε διάφορες γωνιές του σπιτιού μέσα σε διακοσμητικά βάζα με bohemian στυλ.

Boho Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Boho χριστουγεννιάτικα κλαδιά και λουλούδια

Boho χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Τα boho χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά δεν πρέπει να λείπουν τόσο από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού όσο και από τον υπόλοιπο στολισμό σπιτιού. Επίλεξε διακοσμητικά χριστουγεννιάτικα δέντρα και χριστουγεννιάτικα κουδούνια. Εξίσου σημαντικό ρόλο στο boho γιορτινό στολισμό σου παίζουν οι χριστουγεννιάτικες φιγούρες και τα χριστουγεννιάτικα ζώα. Φυσικά όλα εμπνευσμένα από τη boho χρωματική παλέτα σου. Έτσι θα δώσεις πνοή στο boho χριστουγεννιάτικο τοπίο.

Boho χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Φέτος, ζήσε τη μαγεία των Χριστουγέννων φτιάχνοντας μια μαγευτική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εμπνευσμένη από την τελευταία hot τάση που δεν είναι άλλη από τη boho chic αισθητική.

[print_link]