gouria diy

Γούρια για τους φίλους μας: Μια χριστουγεννιάτικη κατασκευή

Νωρίς ήρθαν σε εμάς φέτος τα Χριστούγεννα καθώς ήδη ανανεώσαμε το κατάστημά μας με μια τεράστια ποικιλία νέων χριστουγεννιάτικων προϊόντων και υλικών για κατασκευές! Έτσι λοιπόν, ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε από τώρα τα χριστουγεννιάτικα γούρια μας και είπαμε να σας βάλουμε και εσάς σε γιορτινό κλίμα!

Το έθιμο ανταλλαγής χριστουγεννιάτικων δώρων είναι παλιό αλλά δίνει πάντα μια ξεχωριστή νότα στις γιορτές μας. Τώρα που το DIY είναι πολύ στη μόδα, προτιμάμε να φτιάχνουμε χειροποίητα δώρα και να τα χαρίζουμε σε κοντινούς φίλους και οικογένεια. Γιατί όχι λοιπόν και ένα γούρι?

Για τα γούρια θα χρειαστούμε σίγουρα:

Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Χρησιμοποιούμε ως βασικό υλικό ένα απλό όμορφο χριστουγεννιάτικο προϊόν: Μια χριστουγεννιάτικη μπαλίτσα, ένα στολίδι για το δέντρο, ένα ρόδι, ένα αστεράκι, έναν ξύλινο τάρανδο, οτιδήποτε μας αρέσει! Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε και απλά υλικά όπως μικρούς κορμούς δέντρων ή κλαδιά και να τα στολίσουμε με χριστουγεννιάτικες κορδέλες ή μεταλλικά μικρά γούρια.

Γούρια

Γούρια εννοούμε τα μικρά συνήθως μεταλλικά και ξύλινα στοιχεία όπως τα «2017», μικρά ρόδια, μεταλλικά καραβάκια που συμβολίζουν την καλοτυχία, ματάκια κ.ο.κ.

Κορδέλες

Χρησιμοποιήστε τις άφοβα και σε ποσότητα: μπορεί να διαλέξετε απλές κορδέλες ή χριστουγεννιάτικες κορδέλες. Να θυμάστε ότι είναι από τους πιο οικονομικούς τρόπους, να δείξει ένα γούρι πλούσιο και εντυπωσιακό!

Χάντρες και φούντες

Χρησιμοποιήστε ωραίες χριστουγεννιάτικες χάντρες και πέρλες «δεμένες» στην άκρη της κορδέλας. Χάντρες μεταλλικές, χρυσές, διάφανες, χρωματιστές, στρας, ό,τι σας αρέσει! Διακοσμήστε το γούρι σας με μικρές φουντίτσες και πον-πον.

Μη φοβηθείτε ότι θα παραφορτώσετε το γούρι σας με πολλά πράγματα. Άλλωστε τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που κυριαρχεί η υπερβολή. Μην ξεχνάτε πως φτιάχνετε ένα δώρο με πολλή αγάπη και αυτό είναι που μετράει! Φτιάξτε τα πιο ωραία χειροποίητα DIY γούρια!

 

[print_link]