Η σύγχρονη κωμόπολη Harvest Crossing

Harvest Crossing Lemax: Πώς να φτιάξω μια σύγχρονη κωμόπολη με μινιατούρες

Αν δεν θέλετε ένα χωριό εποχής και προτιμάτε κάτι πιο σύγχρονο, μπορείτε να φτιάξετε με τις μινιατούρες Lemax την επαρχιακή κωμόπολη Harvest Crossing. Η σύγχρονη κωμόπολη Harvest Crossing Lemax πρόκειται για μια τυπική επαρχιακή πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μαγαζί με βιολογικά και γαλακτοπωλείο

Ξεκινώντας από το κέντρο της πόλης συναντάει το διώροφο μαγαζί της Βάλερι με τα βιολογικά και τα συμπληρώματα διατροφής, το VAL’S VITAMINS & HEALTH FOOD STORE . Ακριβώς δίπλα του είναι το γαλακτοπωλείο OLD FASHIONED DAIRY  που προσφέρει φρέσκο γάλα κάθε μέρα.

Μαγαζί με βιολογικά και γαλακτοπωλείο

Μαγαζί με pancakes και μπιλιαρδάδικο

Μόλις πεινάσει κανείς, σίγουρα θα επισκεφθεί το μαγαζί με τα φημισμένα pancakes της Έιμι, AMY’S PANCAKE HOUSE με την χαρακτηριστική διακόσμηση και την μεγάλη ταμπέλα. Και για ένα χαλαρό απόγευμα πολλοί πηγαίνουν για μπιλιάρδο στου O’Κόνορ, στο κτίριο με τα χαρακτηριστικά κόκκινα τουβλάκια, O’CONNORS BILLIARDS.

Μαγαζί απαραίτητων υλικών μπύρας

Η σύγχρονη κωμόπολη Harvest Crossing Lemax έχει πολλού κατοίκους που φτιάχνουν τη δική τους μπύρα στο σπίτι. Για αυτό πρώτα θα περάσουν από το ολοκαίνουριο DRAFT BROS HOME BREWING SUPPLIES για να προμηθευτούν τα απαραίτητα υλικά.

Μαγαζί απαραίτητων υλικών μπύρας

Φωτογραφείο και εκπαιδευτήριο σκύλων

Η αγορά έχει και το φωτογραφείο της SHUTTERBUG PHOTO SHOP .Οι εκπαιδευτές σκύλων που έχουν το REX & SPOT’S DOGGY SCHOOL , όχι μόνο εκπαιδεύουν τα κουτάβια, αλλά και τα φιλοξενούν όταν φύγουν οι κάτοικοι για διακοπές.

Φωτογραφείο και εκπαιδευτήριο σκύλων

Κέντρο κοινότητας

Από την άλλη, οι συνταξιούχοι παίζουν κάθε Κυριακή μπίνγκο. Η σύγχρονη κωμόπολη Harvest Crossing διαθέτει το Κέντρο της Κοινότητας PLEASANT VALLEY COMMUNITY CENTER .

Κέντρο κοινότητας

Βενζινάδικο

Βγαίνοντας από την πόλη συναντάμε το OK TRUCK STOP που εξυπηρετεί τους φορτηγατζήδες που περνάνε από την περιοχή αλλά και τους αγρότες που φεύγουν από το κέντρο για να πάνε στις φάρμες τους.

Βενζινάδικο

Η φάρμα των Τζόουνς

Στο δρόμο για τη φάρμα των Τζόουνς πετυχαίνουμε τον καινούριο, πρωτοεμφανιζόμενο για το 2018 νερόμυλο CEDAR FALLS GRIST MILL . Και φτάνοντας βλέπουμε τη φάρμα και το σπίτι JONES FARMHOUSE. Επίσης συναντάμε ένα τρακτέρ τυλιγμένο με κορδέλα, το χριστουγεννιάτικο δώρο των Τζόουνς ALL I WANT FOR CHRISTMAS .Και βέβαια δίπλα του είναι ο κόκκινος αχυρώνας και στάβλος CHRISTMAS AT THE FARM στολισμένος με εκπληκτικά επιπλέον φωτάκια.

Η φάρμα των Τζόουνς

Εργοστάσιο έγκνογκ και χριστουγεννιάτικο σπίτι

Αν ψάχνεις για ένα κεντρικό, εντυπωσιακό στοιχείο στο Harvest Crossing Lemax θα θέλαμε να σου προτείνουμε τα εξής: Την προσοχή μας τραβάει αναμφισβήτητα το DECORATING THE HOUSE , με φώτα και μουσική, όπου οι ιδιοκτήτες στολίζουν κάθε γωνιά του σπιτιού με λαμπάκια, καμπάνες, φιόγκους γιρλάντες και στολίδια. Και το εντυπωσιακότερο όλων είναι το εργοστάσιο έγκνογκ, το CANTERBURY FARMS EGGNOG FACTORY με εξαιρετικές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες και πολυεπίπεδη προοπτική. Έχει κίνηση, μουσική και φως.

Εργοστάσιο έγκνογκ και χριστουγεννιάτικο σπίτι

Δεν είναι τυχαίο ότι το αγαπούν πολύ και οι μοντελιστές. Το Harvest Crossing είναι μια εναλλακτική πρόταση χριστουγεννιάτικης διακόσμησης με στοιχεία αμερικάνικης παράδοσης και vintage αισθητική.

[print_link]