Τα πιο hot θέματα βάπτισης 2019

Τα πιο hot Θέματα Βάπτισης 2019

Έρχεται η στιγμή που θέλεις να βαπτίσεις το μικρό σου πρίγκιπα ή πριγκίπισσα και δυσκολεύεσαι στην επιλογή του θέματος που θα σε κατευθύνει σε όλο το στήσιμο. Για αυτό και εμείς ψάξαμε και σου παρουσιάζουμε τα πιο hot θέματα βάπτισης 2019 καθώς και τις καλύτερες ιδέες για στολισμό βάπτισης. Βρες αυτό που σου ταιριάζει και φτιάξε μια μοναδική θεματική βάπτιση με τα χεράκια σου.

Βάπτιση με θέμα κύκνος

Στα θέματα για βάπτιση κοριτσιού 2019 είναι η βάπτιση κύκνος. Φτιάξε μια ρομαντική και σικ διακόσμηση στις αποχρώσεις του ροζ του λευκού και του χρυσού. Επίλεξε χρυσές εταζέρες και γυάλινα βάζα με καπάκι για να τα γεμίσεις με ροζ και περλέ κουφέτα καθώς και γλυκίσματα. Πρόσθεσε, επίσης στη διακόσμηση σου vintage φανάρια και φτερά. Φυσικά, μην ξεχάσεις τους διακοσμητικούς κύκνους για έχεις ένα θέμα βάπτισης παραμύθι.

Βάπτιση με θέμα κύκνος θέματα βάπτισης 2019

Vintage θέμα βάπτισης αγοριού

Ένα από τα hot θέματα βάπτισης 2019 είναι ο vintage στολισμός για αγόρι. Σε αυτό το θέμα διάλεξε ξύλινα στοιχεία όπως μουστάκια, βέσπες, παπιγιόν κ. α. Επιπλέον, κινήσου στις αποχρώσεις του φυσικού, του καφέ και του γαλάζιου. Φτιάξε χειροποίητη γιρλάντα από ύφασμα που απεικονίζει χάρτη και πρόσφερε για παιδική μπομπονιέρα vintage αυτοκίνητα, αεροπλάνα κ. ο κ. Τα μπαούλα και τα κραφτ κουτιά σύνθεσης θα δώσουν μια επιπλέον νότα από μια περασμένη εποχή.

Vintage θέματα βάπτισης 2019

Θέμα βάπτισης λάμα

Μια πρωτότυπη ιδέα για βάπτιση είναι το λάμα. Παίξε με έντονα χρώματα στα υφάσματα, τα φωτάκια και τα κασπώ. Χρησιμοποίησε διακοσμητικά λάμα και κάκτους σε διάφορα σχέδια, χρώματα και υλικά. Όσον αφορά τα γλυκά που θα επιλέξεις σου προτείνουμε κόκκινα – πράσινα κουφέτα, κόκκινα μάρσμελοους και πολύχρωμα γλειφιτζούρια. Φτιάξε με τα χεράκια σου μια παιχνιδιάρικη διακόσμηση που θα τους τρελάνει όλους.

Θέμα βάπτισης λάμα - θέματα βάπτισης 2019

Βάπτιση κοριτσιού με θέμα τη γοργόνα

Για σένα που έχεις επιλέξει να κάνεις τη βάπτισης της γοργόνας σου καλοκαίρι σου έχουμε ένα από τα πιο θαλασσινά αλλά και hot θέματα βάπτισης 2019. Δεν είναι άλλο από τη βάπτιση με θέμα γοργόνα. Μια βάπτιση που συνδυάζει το τυρκουάζ, το βεραμάν, και το λιλά. Χρησιμοποίησε στο στολισμό σου καλοκαιρινά διακοσμητικά όπως κοχύλια, αστερίες, κοράλλια και θαλασσόξυλα. Πρόσθεσε φανάρια, καράβια και φάρους. Γέμισε γυάλες με καπάκι με περλέ και λιλά κουφέτα καθώς και κουτιά με λιλά μαρσμέλλοους. Θα ταξιδέψεις όλους τους καλεσμένους στο μαγευτικό βυθό του ωκεανού.

Βάπτιση κοριτσιού με θέμα τη γοργόνα

Βάπτιση αγοριού με ζωάκια

Αν παντού βρίσκεις ιδέες για βάπτιση με καλοκαιρινό θέμα και θες να ξεφύγεις από αυτό, τότε ένα από τα θέματα για βάπτιση αγοριού 2019 είναι η βάπτιση με ζωάκια. Παίξε και συνδύασε χρώματα όπως το κίτρινο, το γκρι και το φυσικό. Χρησιμοποίησε για τη διακόσμηση σου διακοσμητικά ζωάκια σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Επιπλέον, επίλεξε ξύλινους, φυσικούς κορμούς και πιατέλες για να δώσεις την αίσθηση του δάσους. Φτιάξε χειροποίητα centerpieces με μος και ξύλινα διακοσμητικά ζωάκια καθώς και DIY γιρλάντα με κορδέλες και κορδόνια σε γκρι – κίτρινο. Μην ξεχάσεις να φτιάξεις μοναδικές μπομπονιέρες με μοτιφ ζωάκια ή με πουγκιά που τα απεικονίζουν!

Βάπτιση αγοριού με ζωάκια

Boho βάπτιση κοριτσιού

Η boho βάπτιση είναι ένα πολύ όμορφο ανοιξιάτικο – καλοκαιρινό θέμα βάπτισης για κορίτσι το 2019. Επίλεξε μακραμέ, ονειροπαγίδες και φτιάξε μια χειροποίητη σκηνή με λευκά υφάσματα, καλάμια και φτερά. Τοποθέτησε, επίσης, διάφορα κλουβιά και γέμισε τα με πουλάκια, πεταλούδες και φτερά. Η χρωματική παλέτα που θα ακολουθήσεις για αυτή τη διακόσμηση είναι το βεραμάν, το ροζ, το λευκό και το εκρού.

Boho ρομαντική βάπτιση κοριτσιού

Καλοκαιρινή βάπτιση με θέμα το μάτι

Αυτή η πρόταση θα μπορούσε να συγκαταλέγεται στα θέματα για βάπτιση αγοριού καλοκαίρι αλλά και για κορίτσι. Αναφερόμαστε στη minimal διακόσμηση βάπτισης με θέμα το μάτι. Γέμισε γυάλες με άμμο και μπουκαλάκια με φελλό. Χρησιμοποίησε ξύλινο δέντρο για να το στολίσεις με διακοσμητικά ματάκια. Επίλεξε, για αυτή τη μοντέρνα διακόσμηση, ξύλινους ιππόκαμπους και άγκυρες καθώς και ρολά υφάσματος γαλάζια με ματάκια. Επιπλέον συμπλήρωσε λευκούς δίσκους με κεράκια, εταζέρες, ξύλα θαλάσσης και καλοκαιρινές πινακίδες. Με απλά και οικονομικά υλικά θα έχεις μια πανέμορφη καλοκαιρινή βάπτιση.

Καλοκαιρινή βάπτιση με θέμα το μάτι

Καλοκαιρινή – τροπική διακόσμηση βάπτισης

Η καλοκαιρινή – τροπική διακόσμηση βάπτισης αποτελεί ιδανικό θέμα για βάπτιση αγοριού αλλά και κοριτσιού. Συνδύασε το πράσινο, το κίτρινο και το φούξια. Επίλεξε διάφορα τροπικά πουλιά όπως παπαγάλους και φλαμίνγκο. Χρησιμοποίησε, επίσης, ανανάδες και τεχνητά φυλλώματα για να τελειοποιήσεις τη διακόσμηση σου. Δεν μπορούν, όμως να λείπουν από το στολισμό και φανάρια στο ίδιο στυλ. Τέλος διαμόρφωσε το candybar της βάπτισης ανάλογα με το θέμα. Μπορείς, λοιπόν να επιλέξεις πολύχρωμα κουφέτα, μάρσμελοου και γλυκίσματα καθώς και γυάλες με βρυσάκι που θα γεμίσεις με χυμούς για να δροσιστούν οι καλεσμένοι σου.

Καλοκαιρινή – τροπική διακόσμηση βάπτισης

Πάρε έμπνευση από τις νέες τάσεις στη βάπτιση του 2019 και φτιάξε μόνη σου μια μοναδική βάπτιση για το παιδί σου προσθέτοντας τις δικές σου πινελιές. Να θυμάσαι δε θέλει κόπο και πολλά έξοδα αλλά φαντασία, μεράκι και προγραμματισμό!

[print_link]