Οικονομικός στολισμός τραπεζιού για Γάμο ή Βάπτιση 6 Ιδέες

Οικονομικός στολισμός τραπεζιού για Γάμο ή Βάπτιση: 6 Ιδέες

Σε ένα γάμο ή μια βάπτιση παίζει σημαντικό ρόλο η κάθε λεπτομέρεια. Είναι η μέρα που θα ανταλλάξεις όρκους αιώνιας αγάπης με το σύντροφο σου ή θα βαφτίσεις το παιδάκι σου και θέλεις όλα να είναι στην εντέλεια. Έχεις διευθετήσει τα πάντα και σου μένει το τραπέζι της δεξίωσης; Ένας πανέμορφος και συνάμα οικονομικός στολισμός τραπεζιού για γάμο ή βάπτιση θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Δες λοιπόν εδώ μερικές πρωτότυπες ιδέες για centerpieces 2019 που μπορείς να φτιάξεις μόνη σου και θα φαίνονται λες και τα έχει στήσει επαγγελματίας!

Οικονομικός στολισμός τραπεζιού με χάρτινες τσάντες

Μια όχι και τόσο αναμενόμενη οικονομική λύση για centerpieceς βάπτισης είναι με χάρτινες τσάντες. Παίξε με διαφορετικά μεγέθη και χρώματα συνθέτοντας έτσι έναν παιχνιδιάρικο στολισμό τραπεζιού. Χρησιμοποίησε και μερικές κορδέλες, λουλούδια και ίσως μικρούς ανεμόμυλους. Η διακόσμηση σου είναι έτοιμη να καταπλήξει!

οικονομικός στολισμός τραπεζιού με χάρτινες τσάντες

Δίσκος με στάχυ και λεβάντα για γάμο ή βάπτιση

Ένας ρουστίκ οικονομικός στολισμός τραπεζιού για γάμο ή βάπτιση είναι με δίσκο ξύλινο, στάχυα και λεβάντα. Το μόνο που θα κάνεις είναι να τοποθετήσεις σε έναν ξύλινο δίσκο ένα ματσάκι από στάχυα και λεβάντες. Μπορείς να συνδυάσεις και μια κορνίζα για να έχεις μια ολοκληρωμένη αρίθμηση τραπεζιού.

Οικονομικός στολισμός τραπεζιού για γάμο η βάπτιση με δίσκο με στάχυ και λεβάντα

Οικονομικά καλοκαιρινά centerpieces με φανάρι

Μια θαλασσινή ιδέα για έναν οικονομικό στολισμό τραπεζιού για γάμο ή βάπτιση είναι με φανάρι. Παίξε με τα χρώματα της θάλασσας και της άμμου. Συνδύασε καλοκαιρινά διακοσμητικά, κοχύλια, ξύλα που έχεις μαζέψει από τη θάλασσα με γαλάζια κουφέτα. Θα κλέψεις σίγουρα τις εντυπώσεις!

οικονομικος στολισμος τραπεζιου για γαμο ή βαπτιση

Οικονομικός στολισμός τραπεζιού με κασπώ

Μια εξίσου οικονομική ιδέα που έχουμε να σου προτείνουμε είναι με μεταλλικά κασπώ και λουλούδια. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να συνδυάσεις μεταλλικά κασπώ σε διάφορα μεγέθη, άλλα με λουλούδια και άλλα με κουφέτα. Διακόσμησε τα με κορδέλες ανάλογα με τα χρώματα της υπόλοιπης διακόσμησης και για περισσότερη λεπτομέρεια πρόσθεσε και ένα μικρό μεταλλικό φανάρι με κερί.

οικονομικος στολισμος τραπεζιου με μεταλλικα κασπω

Οικονομικά Centerpieces με γυάλες και πέρλες

Και φυσικά όταν μιλάμε για οικονομικό στολισμό τραπεζιού για γάμο ή βάπτιση, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τα centerpieces με γυάλες. Αποτελούν μια εύκολη επιλογή, καθώς μπορείς να βρεις στην αγορά διάφορα σχέδια σε διάφορες τιμές και να φτιάξεις φαντασμαγορικές συνθέσεις για τραπέζια γάμου. Συνδύασε ένα ψηλότερο γυάλινο βάζο με λουλούδια με χαμηλότερα βάζα που θα περιέχουν κουφέτα, κεριά και πέρλες. Όλα αυτά τοποθέτησε τα, αν θες, πάνω σε ένα δίσκο. Η διακόσμηση τραπεζιού γάμου με κεριά θα αποκτήσει μια μοντέρνα χροιά που θα τους αφήσει όλους με το στόμα ανοιχτό! Αν τα τραπέζια σου είναι μακρόστενα, τότε τοποθέτησε τα βάζα επαναλαμβανόμενα σε σειρά, δημιουργώντας την αίσθηση της συνέχειας.

Centerpiece με γυάλες και πέρλες

Καθρέπτης για τραπέζι με γεωμετρικά φανάρια

Σε αυτό το σημείο θα σου προτείνουμε ένα centerpiece που μπορεί να μην είναι τόσο οικονομικό όσο τα άλλα, αλλά υπόσχεται να σε ανταμείψει με επιφωνήματα ενθουσιασμού από τους καλεσμένους σου. Ο καθρέπτης για τραπέζι γάμου είναι η νέα τάση στα centerpieces 2019 και όχι άδικα. Αν μάλιστα έχεις επιλέξει γενικότερα να είναι ο στολισμός γάμου με καθρέπτες τότε αυτή η ιδέα είναι για σένα! Επίλεξε ένα γεωμετρικό φανάρι και συνδύασε το με κάποιο μικρότερο διακοσμητικό ή την αρίθμηση του τραπεζιού. Πρόσθεσε λουλούδια και τοποθέτησε τα σε ένα δίσκο καθρέφτη. Είμαστε σίγουροι ότι θα το λατρέψεις!

Centerpiece με γεωμετρικό φανάρι και καθρέπτη

Centepiece τροπικό

Ένας άλλος οικονομικός στολισμός τραπεζιού για γάμο ή βάπτιση είναι το τροπικό centerpiece. Σε αυτό το DIY centerpiece κυρίαρχο ρόλο παίζει ο κάκτος είτε σε μορφή βάζου είτε σε διακοσμητικό κασπώ. Τοποθέτησε το σε μια πιατέλα και βάλε πάνω κουφέτα σε ποτήρια, λουλούδια και διακοσμητικά. Θα δώσεις μια παιχνιδιάρικη νότα στο τραπέζι δεξίωσης, κυρίως της βάπτισης!

Centerpiece παγωτό για βάπτιση

Τέλος ένα πρωτότυπο centerpiece βάπτισης 2019 είναι το παγωτό. Ναι καλά διάβασες, και είναι μάλιστα εύκολο να το φτιάξεις! Φτιάξε χάρτινες μπάλες από χαρτιά αφής σε ροζ και φούξια χρώμα και τοποθέτησε τα μέσα σε έναν αμφορέα. Για μεγαλύτερη οικονομία χρησιμοποίησε ένα κεραμικό απλό κασπό. Έπειτα πρόσθεσε μια διακοσμητική φράουλα ή κεράσι και χάρτινα καλαμάκια. Θα κλέψει την παράσταση γιατί θα μοιάζει σαν αληθινό παγωτό!

Centerpiece παγωτό για βάπτιση

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να πετύχεις κάτι φαντασμαγορικό ή σικ. Τα centerpieces βάπτισης ή γάμου περιέχουν μπόλικη πρωτοτυπία και οικονομικές λύσεις για να κάνεις το κομμάτι σου!

[print_link]