10+1 Ιδέες για Ρομαντικές Μπομπονιέρες Γάμου

Ρομαντικές Μπομπονιέρες Γάμου: 10+1 Μοναδικές Ιδέες

Ο ρομαντικός γάμος είναι μια διαχρονική επιλογή των ζευγαριών αφού χαρακτηρίζεται από μια τρυφερή και αθώα αίσθηση, αντλώντας έμπνευση από τα παραμύθια και τις ρομαντικές πτυχές της ζωής. Οι μπομπονιέρες γάμου θα πρέπει, λοιπόν, να ακολουθούν το υπόλοιπο στυλ του γάμου που θα επιλέξεις. Για αυτό εμείς σου ετοιμάσαμε μερικές ιδέες για ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου.

Ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου με τούλι και σατέν κορδέλα

Μια κλασική πρόταση από τις ιδέες για ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου είναι με τούλι και σατέν κορδέλα. Διάλεξε κομμένα υφάσματα από τούλι και δέσε τα περίτεχνα με σατέν κορδέλα και δαντέλα. Τελειοποίησε τις μπομπονιέρες σου στολίζοντας τις με στρας ή πέρλες για περισσότερη λάμψη.

Ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου με τούλι και σατέν κορδέλα

Ρομαντική μπομπονιέρα γάμου με δαντέλα και cameo

Οι μπομπονιέρες για ρομαντικό γάμο με δαντέλα και cameo συνδυάζουν τον ρομαντισμό με την vintage κομψότητα. Επίλεξε τούλι και δαντέλα σε γκρι χρώμα και βάλε μέσα τα κουφέτα γάμου. Έπειτα, διακόσμησε τα με σατέν κορδέλες και cameo.

Ρομαντική μπομπονιέρα γάμου με δαντέλα και cameo

Ρομαντική μπομπονιέρα γάμου – αντικείμενο καρδιά

Στις πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου 2019 – 2020 ψηλά στις προτιμήσεις είναι οι μπομπονιέρες αντικείμενα. Αυτό συμβαίνει γιατί οι καλεσμένοι μπορούν να τα κρατήσουν και μετά το πέρας του γάμου σαν αναμνηστικά. Επίλεξε διακοσμητικά μπομπονιέρας γάμου σε σχήμα καρδιάς. Ύστερα δέσε πάνω στο αντικείμενο το πουγκί με τα κουφέτα και η μπομπονιέρα τόσο εύκολα και απλά είναι έτοιμη!

Ρομαντική μπομπονιέρα γάμου – αντικείμενο καρδιά

Μπομπονιέρα για ρομαντικό γάμο με χειροποίητο λουλούδι

Μια ακόμη κλασική και ρομαντική πρόταση για μπομπονιέρες γάμου 2020 οικονομικές είναι με τούλι και χειροποίητο τριαντάφυλλο. Αφού βάλεις τα κουφέτα σου μέσα σε τούλι, δέσε το με σατέν κορδέλα και δαντέλα. Στόλισε τις DIY μπομπονιέρες γάμου με χειροποίητα τριανταφυλλάκια που θα έχεις φτιάξει από την σατέν κορδέλα.

Μπομπονιέρα για ρομαντικό γάμο με χειροποίητο λουλούδι

Ρομαντικές μπομπονιέρες με ροζ τούλι και φλοράλ κορδέλες

Για μια ρομαντική ψυχή σαν και σένα θα σου προτείναμε μια χρωματικά πιο τολμηρή πρόταση. Οι DIY μπομπονιέρες με μαντήλι – πουγκί δίχτυ σε σάπιο μήλο και φλοράλ κορδέλα είναι υπόσχονται να κλέψουν τις εντυπώσεις!

Ρομαντικές μπομπονιέρες με ροζ τούλι και φλοράλ κορδέλες

Ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου φλοράλ

Αν είσαι υπέρμαχος του ρομαντισμού και αγαπάς τα λουλούδια τότε αυτές οι μπομπονιέρες είναι για σένα. Φτιάξε πουγκιά από φλοράλ υφάσματα γάμου που θα συνδυάσεις προαιρετικά με λευκό τούλι. Έπειτα διακόσμησε τα με χειροποίητα λουλούδια από ροζ κορδέλες και φτερά.

Ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου με φλοράλ πουγκιά

Ρομαντική μπομπονιέρα γάμου με μίνι τουρτιέρα

Αν έχεις ρομαντικό πνεύμα και τολμηρή ιδιοσυγκρασία τότε σου έχουμε τη τέλεια ιδέα για ρομαντικές και πρωτότυπες μπομπονιέρες γάμου. Διάλεξε μίνι τουρτιέρες ή μικρές γυάλινες καμπάνες και κρέμασε εσωτερικά κάποιο διακοσμητικό στοιχείο, π.χ. βέρες με πουά τούλι. Συμπλήρωσε μέσα και τα κουφέτα σου. Έπειτα στόλισε εξωτερικά τη τουρτιέρα με κορδέλες – δαντέλες. Οι καλεσμένοι σου θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό!

Ρομαντική μπομπονιέρα γάμου με μίνι τουρτιέρα

Ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου κουτί

Η μπομπονιέρα γάμου σε όμορφο κουτί είναι μια ακόμη πρόταση μας. Επίλεξε διάφανα κουτάκια γάμου πλεξιγκλάς. Βάλε μέσα τα εντυπωσιακά κουφέτα σου που θα φαίνονται από τη διαφάνεια και στόλισε τα κουτάκια με φαντασμαγορικές φλοράλ κορδέλες και λουλουδάκια.

Ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου κουτί

Ρομαντική μπομπονιέρα με φτερά

Αυτή η περίπτωση είναι σχετική και με τις ιδέες για boho μπομπονιέρες γάμου. Φτιάξε ρομαντική μπομπονιέρα γάμου διαλέγοντας ύφασμα, φτερά και μια απλή κορδέλα. Δέσε τις περίτεχνα και πρόσθεσε για τελείωμα κάποιο στρας.

Ρομαντική μπομπονιέρα με φτερά

Χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου με κλεψύδρα

Μια κλασική ιδέα για DIY ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου είναι με κλεψύδρα. Χρησιμοποίησε μικρές κλεψύδρες, τις οποίες θα διακοσμήσεις με φτερά, χάντρες σβαρόφσκι και χειροποίητα υφασμάτινα λουλούδια. Να είσαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!

Χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου με κλεψύδρα

Μπομπονιέρες για ρομαντικό γάμο με γυάλινο σωλήνα

Τέλος, αν θέλεις να παντρέψεις τις μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου με το ρομαντισμό σου έχουμε τη λύση και είναι φοβερή! Χρησιμοποίησε γυάλινους σωλήνες! Τελειοποίησε τις δημιουργίες σου βάζοντας μερικές έξτρα πινελιές όπως ματάκι.

ρομαντικες μπομπονιερες με γυαλινους σωληνες

Ζήσε τον δικό σου παραμυθένιο γάμο επιλέγοντας τη κάθε λεπτομέρεια με γνώμονα το ρομαντισμό που διακατέχει εσένα και το ταίρι σου. Φτιάξε το DIY στολισμό γάμου σου και τις μπομπονιέρες έτσι ακριβώς όπως τις έχεις ονειρευτεί. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα μοναδικό!

[print_link]