Ιδέες για ανοιξιάτικη διακόσμηση βιτρίνας

Ιδέες για ανοιξιάτικη διακόσμηση βιτρίνας

Η Άνοιξη είναι ήδη εδώ και είναι ίσως η ώρα να διακοσμήσουμε ξανά τη βιτρίνα του καταστήματος μας. Αφήνοντας πίσω τη λάμψη και τα φαντασμαγορικά σκηνικά των εορτών, υποδεχόμαστε την Άνοιξη με μπόλικη διάθεση και δημιουργικότητά. Δες τώρα ιδέες για ανοιξιάτικη διακόσμηση βιτρίνας που θα τραβήξουν τα βλέμματα των περαστικών και θα εντυπωσιάσουν τους πελάτες σου.

Χρώματα ανοιξιάτικης βιτρίνας

Η έναρξη της Άνοιξης συνδέεται απερίσπαστα με την αναγέννηση της φύσης και την αισιοδοξία. Για αυτό το λόγο η ανοιξιάτικη διακόσμηση βιτρίνας πρέπει να διέπεται από έντονα χρώματα όπως το πράσινο, το κίτρινο, το κόκκινο και το ροζ. Δώσε χρώμα στη διακόσμηση του μαγαζιού σου και μπες αμέσως στο ανοιξιάτικο κλίμα.

Χρώματα ανοιξιάτικης βιτρίνας

Λουλούδια για ανοιξιάτικη βιτρίνα

Στα απαραίτητα υλικά για διακόσμηση βιτρίνας την άνοιξη είναι τα λουλούδια, το χαλίκι και το νορβηγικό μος. Επίλεξε έναν μεγάλο αριθμό σε χρωματιστά λουλούδια τεχνητά και φτιάξε ένα πανέμορφο σκηνικό. Σου προτείνουμε είτε να τα κρεμάσεις από κάπου ψηλά σχηματίζοντας κουρτίνα είτε να φτιάξεις χειροποίητες κατασκευές όπως ανοιξιάτικα στεφάνια ή ανοιξιάτικα centerpieces.

Λουλούδια για ανοιξιάτικη βιτρίνα

Διακόσμηση ανοιξιάτικης βιτρίνας

Για μια εντυπωσιακή ανοιξιάτικη διακόσμηση βιτρίνας θα χρειαστείς εκτός από λουλούδια, φανάρια, κλουβιά ή/και καφάσια. Μέσα στόλισε τα με πράσινες μπάλες, και άλλα τεχνητά φρούτα όπως φράουλες, κεράσια. Αν η βιτρίνα σου έχει ύψος φρόντισε να στολίσεις με κάποιο διακοσμητικό σταντ. Θα δώσει άμεσα το στοιχείο εντυπωσιασμού στη βιτρίνα και στους πελάτες σου. Στη συνέχεια διακόσμησε το με λουλούδια, φτερά, υφάσματα ή άλλα ανοιξιάτικα διακοσμητικά.

Διακόσμηση ανοιξιάτικης βιτρίνας διακοσμητικά

Κλαδιά και φέτες κορμών

Πρόσθεσε στα αξεσουάρ βιτρίνας σου ανοιξιάτικα κλαδιά και κορμούς για φυσικό αποτέλεσμα. Σκόρπισε μερικά διακοσμητικά φρούτα και δημιούργησε μια δροσερή εικόνα που κανένας δεν θα περνάει απαρατήρητη σε κανέναν!

Κλαδιά και φέτες κορμών

Ανοιξιάτικα διακοσμητικά

Φυσικά στις ιδέες για διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα ανοιξιάτικα διακοσμητικά. Πρόσθεσε διακοσμητικά ζώα και φιγούρες. Μπορείς επίσης να βάλεις στην ανοιξιάτικη βιτρίνα 2019 διακοσμητικού ανανάδες και κάκτους έτσι ώστε να προμηνύει και το ντεκόρ βιτρίνας καλοκαίρι. Ό,τι και να επιλέξεις φρόντισε να δώσεις μια νότα ζωής και κίνησης στον ανοιξιάτικο στολισμό βιτρίνας.

Ανοιξιάτικα διακοσμητικά

Ταμπέλες

Για το τέλος σου αφήσαμε μια λεπτομέρεια που μπορεί να απογειώσει την ανοιξιάτικη διακόσμηση του μαγαζιού σου. Πρόσθεσε στην ανοιξιάτικη διακόσμηση σου πινακίδες με κάποια έκφραση ή σχέδιο. Πρόσθεσε μερικά διακοσμητικά φύλλα ή λουλούδια στην πινακίδα σου και μετέτρεψε την αυτόματα σε μια μοναδική ανοιξιάτικη δημιουργία.

Ταμπέλες

Φέρε την Άνοιξη στη βιτρίνα του μαγαζιού σου με μερικά απλά βήματα και σαγήνεψε όλα τα βλέμματα. Να θυμάσαι πως θέλει φαντασία και μεράκι!

[print_link]