pos_na_ftiaxo_pasxalines_lampades

Πώς να φτιάξω πασχαλινές λαμπάδες;

Εντάξει, οι νονοί θα φέρουν τις πασχαλινές λαμπάδες στα παιδιά. «Εμείς καμιά λαμπάδα δε θα έχουμε για το βράδυ της Ανάστασης; Παραπονεμένοι θα μείνουμε;» Τι γίνεται με τους υπόλοιπους;

Ώρα να οργανωθούμε και να φτιάξουμε μόνες μας υπέροχες πασχαλινές λαμπάδες που θα κάνουμε δώρο στους φίλους και στους συγγενείς μας. Είτε θέλουμε να φτιάξουμε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες για μεγάλους είτε για παιδιά η λογική είναι η ίδια!

Σχέδια σε πασχαλινές λαμπάδες

Ξεκινάμε με το βασικό – τη λαμπάδα, το κερί αυτό καθαυτό. Οι επιλογές κάποτε αφορούσαν μόνο στο χρώμα. Υπήρχε η κλασική λαμπάδα σε διάφορα χρώματα.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Πλέον υπάρχουν πολλά σχέδια σε λαμπάδες. Θα βρείτε πασχαλινές λαμπάδες διαφορετικές μεταξύ τους ως προς το σχήμα π.χ, λαμπάδες τετράγωνες, οβάλ, τρίγωνες, κυλινδρικές κ.α., αλλά και ως προς την υφή, σαγρέ ή λείες. Επίσης, μπορεί να είναι απλές ή αρωματικές.

Εν ολίγοις, ήδη από την επιλογή της λαμπάδας ως πρώτη ύλη έχουμε πολλές επιλογές και δυνατότητες για μοναδικές πασχαλινές δημιουργίες.

Συμβουλή: Προτιμήστε τους κωδικούς της πλακέ λαμπάδας αν σας αρέσει το ντεκουπάζ και έχετε αποφασίσει να φτιάξετε λαμπάδες με ντεκουπάζ. Θα σας λύσουν τα χέρια!

Διακόσμηση σε πασχαλινές λαμπάδες

Επόμενο στάδιο, κορδέλες και κορδόνια. Επιλέξτε κορδέλες που σας αρέσουν και δουλέψτε την κορδέλα όχι μόνο σαν φιόγκο ή απλό κόμπο. Χρησιμοποιήστε την κορδέλα για να «ντύσετε» την λαμπάδα σας. Προσθέστε ένα στολίδι της επιλογής σας (χρηστικό, διακοσμητικό, αντικείμενο κ.α.) και ολοκληρώστε με μικρά αξεσουάρ όπως φουντίτσες, πον πον, κουμπιά ή πέτρες. Το «όπλο» σας είναι ένα πιστόλι σιλικόνης, μην το ξεχνάτε ποτέ. Με αυτό θα δουλέψετε γρήγορα και αποδοτικά.

Συμβουλή: Μην ξεχνάτε να διακοσμείτε τη λαμπάδα σε όλο το μήκος της, μέχρι κάτω κάτω. Έτσι θα την κάνετε αμέσως μοντέρνα και ξεχωριστή.

pasxalini_lampada_survivor

Πασχαλινές λαμπάδες 2018

Όσον αφορά για τις πασχαλινές λαμπάδες του 2018: Η πιο νέα τάση αφορά στην λαμπάδα με την τρύπα. Η λαμπάδα ολοκληρώνεται όταν κρεμαστεί κάτι εκεί.

Επιλέξτε το διακοσμητικό λαμπάδας που μπορεί να είναι πασχαλινά διακοσμητικά όπως αυγά, λαγουδάκια κλπ ή κάποια ξύλινα vintage αντικείμενα. Μετά διακοσμήστε τη λαμπάδα με τις αγαπημένες σας κορδέλες και ολοκληρώστε με γνώμονα το μάτι να πέφτει στο κρεμαστό στοιχείο.

Εξτρά ιδέα: Επιλέξτε για τους κυρίους τετράγωνες σε ήρεμα χρώματα (γαλάζιο, γκρι, μαύρο) και για τις κυρίες αρωματικές λαμπάδες!

Ελπίζουμε να σας δώσαμε ιδέες για να φτιάξετε και φέτος μοναδικές diy πασχαλινές λαμπάδες εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. Καθήστε με τους φίλους σας και την οικογένεια σας και φτιάξτε μαζί μοναδικές πασχαλινές κατασκευές. Να περάσετε τέλεια!

Καλό Πάσχα!

Δείτε ιδέες για DIY πασχαλινές λαμπάδες εδώ.

Για περισσότερες πασχαλινές κατασκευές πατήστε εδώ.

[print_link]