ιδέες για τη διακόσμηση τραπεζιού σε χριστουγεννιάτικο γάμο

6 Ιδέες για διακόσμηση τραπεζιού σε χριστουγεννιάτικο γάμο

Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι αναμφισβήτητα για όλους ξεχωριστές. Ωστόσο αποτελεί μια πολύ ωραία ευκαιρία, ειδικά αν είστε λάτρεις των γιορτών και αυτής της ζεστής ατμόσφαιρας, να ανταλλάξετε όρκους αιώνιας αγάπης με το ταίρι σας! Εδώ σας έχουμε συγκεντρώσει μερικές ξεχωριστές ιδέες για τη διακόσμηση τραπεζιού σε χριστουγεννιάτικο γάμο. Οι προτάσεις αυτές συνδυάζουν το χριστουγεννιάτικο στοιχείο με το στοιχείο του γάμου και δένουν αρμονικά δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

  1. Αρίθμηση τραπεζιών χριστουγεννιάτικου γάμου

Μια από τις πιο έξυπνες ιδέες για να ξεκινήσουμε τη διακόσμηση τραπεζιού σε χριστουγεννιάτικο γάμο είναι η αρίθμηση τραπεζιών. Για μια χριστουγεννιάτικη αρίθμηση τραπεζιών υπέροχη ιδέα είναι τα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Διαλέξτε τις χριστουγεννιάτικες γυάλινες μπάλες σε αποχρώσεις που ταιριάζουν και στον υπόλοιπο στολισμό σας και έπειτα στερεώστε χαρτάκια με τους αριθμούς των τραπεζιών σας.

ιδέες για τη διακόσμηση τραπεζιού σε χριστουγεννιάτικο γάμο

  1. Φανάρια για διακόσμηση τραπεζιού

Η διακόσμηση τραπεζιού σε χριστουγεννιάτικο γάμο συνεχίζεται με την επιλογή και τη δημιουργία των κατάλληλων centerpieces. Μια ιδέα είναι να επιλέξετε μικρά φανάρια και να τα τοποθετήσετε μέσα σε υπέροχους χριστουγεννιάτικους δίσκους. Γεμίστε τα φανάρια με χριστουγεννιάτικες πλαστικές μπάλες στο χρώμα του γάμου σας και χιόνι. Ανοίξτε τα προσεκτικά, έτσι ώστε να «ξεχυθούν» λίγο οι μπάλες, στολίζοντας έτσι τα τραπέζια της δεξίωσης σας. Αποτελεί μια ξεχωριστή ιδέα για δεξίωση χριστουγεννιάτικου γάμου.

ιδέες για τη διακόσμηση τραπεζιού σε χριστουγεννιάτικο γάμο

  1. Ξύλινες φέτες κορμού με κεριά & αποξηραμένα

Μια ακόμα επιλογή για χριστουγεννιάτικο DIY centerpiece γάμου είναι οι ξύλινες φέτες κορμού δέντρων. Τοποθετήστε 2 κορμούς, τον έναν πάνω στον άλλο για να δώσετε ύψος και διακοσμήστε με κεριά. Ρίξτε επιμελώς ατημέλητα αποξηραμένα λουλούδια και φρούτα όπως πορτοκάλια και κανέλες για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Αποτελεί μια από τις πιο ξεχωριστές ιδέες για τη διακόσμηση τραπεζιού σε χριστουγεννιάτικο γάμο.

ιδέες για τη διακόσμηση τραπεζιού σε χριστουγεννιάτικο γάμο

  1. Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με εταζέρες

Μια ακόμα επιλογή για το γαμήλιο τραπέζι σας κατά την περίοδο των Χριστουγέννων είναι οι εταζέρες. Θα μπορούσατε να διακοσμήσετε τις εταζέρες με χιονόμπαλες και κεριά καθώς και μικρά στολίδια όπως γούρια και κουδουνάκια. Για ένα πιο ρουστίκ αποτέλεσμα στολίστε τις με κουκουνάρια, χριστουγεννιάτικα στολίδια, κλαδιά ελάτου και γκι. Κάντε μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο γάμο σας.

ιδέες για τη διακόσμηση τραπεζιού σε χριστουγεννιάτικο γάμο

  1. Γυάλες ή γυάλινα βάζα με λουλούδια

Άλλη μια κλασική αλλά λαμπερή επιλογή για χριστουγεννιάτικη δεξίωση γάμου είναι οι γυάλες ή τα γυάλινα βάζα στα τραπέζια σας. Γεμίστε τα με εντυπωσιακά λουλούδια στις αποχρώσεις του γάμου σας και τελειοποιήστε τις χριστουγεννιάτικες γαμήλιες δημιουργίες σας με μπόλικη χρυσόσκονη.

ιδέες για τη διακόσμηση τραπεζιού σε χριστουγεννιάτικο γάμο

  1. Χριστουγεννιάτικες χαρτοπετσέτες

Μην ξεχάσετε στο στολισμό τραπεζιού τις χαρτοπετσέτες. Μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που θα δούνε οι καλεσμένοι σας, αλλά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην τελειοποίηση της διακόσμησης τραπεζιού γάμου. Δώστε τη χριστουγεννιάτικη νότα στο γάμο σας στολίζοντας με τις πιο υπέροχες χαρτοπετσέτες. Για πιο ρουστίκ διάθεση τυλίξτε τις χαρτοπετσέτες με σπάγγο και στολίστε με κανέλες ή μικρά κλαδιά δέντρου.

Εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα στο τραπέζι του γάμου. Προσέξτε ωστόσο να μην υπερφορτώσετε το τραπέζι με διακοσμητικά και στολίδια. Κρατήστε ισορροπία ανάμεσα στο χριστουγεννιάτικο στολισμό και στο στολισμό γάμου.

 

[print_link]