Χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ δώρων Πως τυλίγω ένα δώρο

Χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ δώρων: Πως τυλίγω ένα δώρο;

Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, της ζεστασιάς αλλά και των δώρων. Έχει πέσει πολύ δουλειά στους καλικάντζαρους του Άγιου Βασίλη και δεν προλαβαίνουν να τυλίξουν περίτεχνα τα δώρα σας για αυτό και εμείς σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες για να κάνετε μόνοι σας ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ δώρων!

  1. Χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ με κουτιά

Η κομψή χριστουγεννιάτικη συσκευασία δώρων είναι πάντα η πρώτη εντύπωση για το δώρο σας. Δώστε του λοιπόν ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ με συσκευασίες δώρων κουτιά. Είναι μια εύκολη επιλογή και δεν χρειάζεται περιτύλιγμα παρά μόνο κάποια χρωματιστή κορδέλα ή σχοινί αν ταιριάζει με το υπόλοιπο θέμα σας.

Χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ με κουτιά

  1. Χάρτινα σακουλάκια για δώρα ή σακιά

Αποφύγετε τις κλασικές επιλογές και διαλέξτε χάρτινα σακουλάκια για δώρα ή σακιά. Διαμορφώστε ένα όμορφο μοτίβο από χριστουγεννιάτικα χρώματα και σχήματα,δώστε τους μορφή και έπειτα διακοσμήστε τα με κορδέλες, μικρές φιγούρες, γούρια ακόμα και μικρές φωτογραφίες σας.

Χάρτινα σακουλάκια για δώρα ή σακιά

  1. Χριστουγεννιάτικο χαρτί περιτυλίγματος

Στα χριστουγεννιάτικα είδη συσκευασίας θα παραμένει πάντα το διαχρονικό χαρτί περιτυλίγματος. Επιλέξτε ευφάνταστα χριστουγεννιάτικα μοτίβα ή εναλλακτικά χρησιμοποιήστε χαρτιά κραφτ ή παλιές εφημερίδες. Όταν το χριστουγεννιάτικο περιτύλιγμα είναι έτοιμο κολλήστε πάνω φιόγκους ή άλλα σχέδια είτε από κορδέλες είτε από χαρτόνια στα χρώματα της επιλογής σας.

Χριστουγεννιάτικο χαρτί περιτυλίγματος

  1. Συσκευασία δώρου σε γυάλινο βάζο

Αν θέλετε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα επιλέξτε για χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ δώρων ένα γυάλινο βάζο για περιτύλιγμα χριστουγεννιάτικων δώρων. Φτιάξτε ένα μοναδικό προσωποποιημένο “kit” για τους φίλους σας επιλέγοντας να βάλετε μέσα στο βάζο αγαπημένα τους προϊόντα. Για ένα πιο γιορτινό αποτέλεσμα τυλίξτε κορδέλες και κουδουνάκια γύρω του!

Συσκευασία δώρου σε γυάλινο βάζο

  1. Κορδέλες και στολίδια

Στις ιδέες για τύλιγμα δώρων χριστουγεννιάτικων δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κορδέλες και τα στολίδια. Επιλέξτε ένα χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ δώρων και ολοκληρώστε με λαμπερά μικρά χριστουγεννιάτικα στολίδια και κορδέλες ή σχοινί από λινάτσα με κουκουναράκι και μικρό κλαδί.

Κορδέλες και στολίδια

  1. Συμβουλές για χειροποίητο περιτύλιγμα δώρου με περίεργο σχήμα

Αν τα δώρα σας είναι δύσκολα στο περιτύλιγμα μπορείτε να επιλέξετε ένα γυάλινο βάζο, μια κούπα ή ένα κονσερβοκούτι ειδικά στολισμένα χριστουγεννιάτικα με κορδέλες, λινάτσα και χριστουγεννιάτικα στολίδια. Aν είναι ιδιαίτερα μεγάλο το δώρο σας με ακανόνιστο σχήμα βάλτε του έναν πολύ μεγάλο χριστουγεννιάτικο φιόγκο. Σας προτείνουμε, μάλιστα να κάνετε έκπληξη με ένα μικρότερο στοιχείο του δώρου σας τυλιγμένο χριστουγεννιάτικα.

Η συσκευασία δώρων είναι πολύ σημαντική. Όταν κάποιος λαμβάνει κάτι που είναι όμορφα τυλιγμένο, θα το αγαπήσει πριν το ανοίξει. Όχι μόνο αυτό αλλά δείχνει ότι είναι ξεχωριστό, και οτι έχει μεράκι και αγάπη. Επιστρατεύεστε όλη σας τη δημιουργικότητα για να ξεχωρίσουν τα δώρα σας κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και να κάνετε χαρούμενους τους φίλους και την οικογένεια σας.