διακόσμηση βιτρίνας Αγίου Βαλεντίνου

Ιδέες για διακόσμηση βιτρίνας Αγίου Βαλεντίνου

Στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου όλα ντύνονται κόκκινα και η ατμόσφαιρα είναι ρομαντική λίγες μέρες πριν από τη γιορτή. Μια ρομαντικά στολισμένη βιτρίνα σίγουρα θα τραβήξει το ενδιαφέρον των περαστικών. Ορίστε η ευκαιρία σου, ανακάλυψε τα 5 βασικά βήματα για διακόσμηση βιτρίνας Αγίου Βαλεντίνου.

Ρομαντικές και ερωτικές αποχρώσεις

Για να μπεις στο νόημα της ημέρας καλό είναι να ξεκινήσεις με τις κατάλληλες αποχρώσεις. Για διακόσμηση βιτρίνας Αγίου Βαλεντίνου χρησιμοποίησε αποχρώσεις του κόκκινου ή του ροζ, συνδύασε τις με μαύρο ή λευκό.

Ρομαντικές και ερωτικές αποχρώσεις

Λουλούδια

Σε μια τέτοια μέρα δεν λείπουν φυσικά τα λουλούδια. Η βιτρίνα Βαλεντίνου θα αποκτήσει αμέσως χαρακτήρα. Για τη βιτρίνα σου, προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις λουλούδια τεχνητά, ώστε να μπορέσουν να αντέξουν καιρό χωρίς να σαπίσουν. Άλλος ένας βασικός λόγος για να χρησιμοποιήσεις τεχνητά λουλούδια στη βιτρίνα σου είναι για να μην έχεις συνέχεια την έννοια να τα ποτίζεις ή να τους αλλάζεις νερό. Μπορείς να τα κρεμάσεις από το ταβάνι ή να φτιάξεις μια χειροποίητη σύνθεση από λουλούδια. Μια κλασική πρόταση είναι να σκορπίσεις στη βιτρίνα ροδοπέταλα, κάτι που θα αναδείξει τη ρομαντική διακόσμηση μαγαζιού.

Λουλούδια

Διακοσμητικές καρδιές

Από τη γιορτή του έρωτα δε θα μπορούσαν να λείπουν ρομαντικά υλικά για διακόσμηση βιτρίνας και κυρίως οι καρδιές. Απογείωσε τη ρομαντική βιτρίνα σου με διακοσμητικές καρδιές, ρομαντικά στολίδια και αυτοκόλλητα. Φτιάξε DIY καρδιές με απλά και οικονομικά υλικά. Συμπλήρωσε κάδρα με καρδιές από χρυσόσκονες ,πομ πομ ή ο, τι άλλο θες ακόμα και μπόα γιρλάντες από φτερά. Αν πιάνουν περισσότερο τα χέρια σου φτιάξε μεγάλες κατασκευές σε σχήμα καρδιάς! Η βιτρίνα σου δε θα συγκρίνεται με τις άλλες βιτρίνες Βαλεντίνου.

Διακοσμητικές καρδιές

Ρομαντικά διακοσμητικά

Συμπλήρωσε στη διακόσμηση βιτρίνας του Άγιου Βαλεντίνου διάφορα ρομαντικά διακοσμητικά. Ενδεικτικά αναφέρουμε μπόα, φτερά, μπαλόνια, βέλη του έρωτα. Θα δώσουν μια έξτρα πινελιά στο ντεκόρ της βιτρίνας σου.

Ρομαντικά διακοσμητικά

Φωτισμός

Μπορεί να ακούγεται απλό αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικό για ένα άρτιο αποτέλεσμα. Παίξε με το φωτισμό της βιτρίνας σου χρησιμοποιώντας λαμπάκια και τονίζοντας συγκεκριμένα σημεία. Δημιούργησε έτσι μια ρομαντική και ερωτική ατμόσφαιρα. Θα αναδείξει τη διακόσμηση και θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Φωτισμός

Αυτά φυσικά είναι μόνο μερικά βήματα για να φτιάξεις μια εντυπωσιακή διακόσμηση βιτρίνας του Άγιου Βαλεντίνου. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει, χρησιμοποίησε και τη ρομαντική σου πλευρά και το αποτέλεσμα θα είναι πανέμορφο!

[print_link]