Πώς να οργανώσω ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 2019 Συμβουλές & Ιδέες

Πώς να οργανώσω ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 2019: Συμβουλές

Μια πολύ σημαντική γιορτινή βραδιά κάθε χρόνο είναι το πάρτυ της Πρωτοχρονιάς. Θέλετε λοιπόν να μοιραστείτε μαζί με τους αγαπημένους σας την πρώτη μέρα του χρόνου με ένα ρεβεγιόν στο σπίτι;  Εδώ σας έχουμε μια λίστα με συμβουλές για το πώς να διοργανώσετε το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 2019.

  1. Λίστα καλεσμένων

Για ένα μοναδικό πάρτυ πρωτοχρονιάτικο αποφασίστε κατά προσέγγιση τον αριθμό των καλεσμένων σας. Με αυτό τον τρόπο η λίστα οργάνωσης σας θα είναι πιο συγκροτημένη και μεθοδική. Για έναν πιο επίσημο χαρακτήρα τυπώστε ή φτιάξτε προσκλήσεις για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς 2019.

ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 2019

  1. Θέμα πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν

Στις προετοιμασίες για πάρτυ ανήκει και το θέμα που θα θέλατε να έχει. Βρείτε χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης ρεβεγιόν και διακοσμήστε ανάλογα το σπίτι σας. Μπορείτε ακόμα να θέσετε συγκεκριμένο dress code στους καλεσμένους σας. Δώστε πάντως ένα μοναδικό στυλ στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς 2019.

ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 2019 παρτυ

  1. Το πρωτοχρονιάτικο μενού

Δημιουργήστε εξαρχής το μενού που θα υπάρχει στο ρεβεγιόν σας για να μην τρέχετε τελευταία στιγμή. Διαμορφώστε τα πιάτα που θα προσφέρετε ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας και ίσως και τις προτιμήσεις τους, δίνοντας κάποιες επιλογές. Διακοσμήστε το τραπέζι σας με μοναδικά χριστουγεννιάτικα είδη για το στολισμό τραπεζιού και είδη πάρτυ όπως πιατέλες, εταζέρες, χαρτοπετσέτες κ.α. Μην ξεχάσετε επίσης να φτιάξετε cocktail για πάρτυ ρεβεγιόν και κυρίως cocktail με σαμπάνια για να κάνετε πρόποση με την έναρξη της νέας χρονιάς. Θα μπορούσατε να προσφέρετε επίσης κάποιο χριστουγεννιάτικο ρόφημα ή και σαγκρία από υπέροχες γυάλες με βρυσάκι. Καλό θα ήταν να κάνετε τα ψώνια σας 3-4 μέρες πριν το ρεβεγιόν για να μην έχετε άγχος τη τελευταία στιγμή.

ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 2019 μενου οργανωση

  1. Μουσική και παιχνίδια

Διαμορφώστε μια χριστουγεννιάτικη playlist που θα θέλετε να παίζει στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σας γιατί πάρτυ χωρίς μουσική δε γίνεται! Έπειτα συγκεντρώστε και τα γιορτινά παιχνίδια που θα μπορείτε να παίξετε με τους καλεσμένους σας είτε είναι επιτραπέζια είτε όχι.

ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 2019 παιχνιδια

  1. Δωράκια καλεσμένων για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Μια όμορφη ιδέα είναι μετά το τέλος της βραδιάς να δώσετε ένα μικρό δωράκι στους καλεσμένους σας. Αν έχετε περιορισμένο budget για να αγοράσετε εξατομικευμένα δωράκια ή αν είστε λάτρης των DIY χριστουγεννιάτικων κατασκευών φτιάξτε πρωτότυπα diy χριστουγεννιάτικα δώρα. Δωρίστε χειροποίητα μπουκάλια με λικέρ, μαρμελάδες ή και χριστουγεννιάτικα μπρελόκ, γούρια, χειροποίητες χιονόμπαλες. Σίγουρα θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας και θα τους δείξετε ευγνωμοσύνη που σας τίμησαν με την παρουσία τους.

ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς 2019 δωρακια

  1. Καθαριότητα σπιτιού για γιορτές

Στο πώς να διοργανώσετε ένα ρεβεγιόν στο σπίτι εξίσου σημαντικό είναι να φτιάξετε μια λίστα με βασικές δουλειές για να έχετε ένα καθαρό σπίτι γρήγορα. Στα βασικά tips για καθαριότητα σπιτιού είναι να αφιερώστε μερικές μέρες νωρίτερα για τη γενική καθαριότητα του σπιτιού, έτσι ώστε την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς να έχετε να κάνετε ελάχιστα πράγματα, όπως π.χ. τα μπάνια.

Σίγουρα η μέρα της Πρωτοχρονιάς είναι γεμάτη από έντονο οικογενειακό πνεύμα και μπόλικες αναμνήσεις. Επιστρατεύστε , λοιπόν, την καλύτερη σας διάθεση και οργανώστε ένα μοναδικό και ξεχωριστό ρεβεγιόν για τη νέα χρονιά, διατηρώντας ένα πρόγραμμα ώστε να μη χαθείτε σε ένα χάος υποχρεώσεων.

[print_link]