τάσεις γάμου 2019

Οι νέες τάσεις Γάμου 2019

Ήρθε η ώρα να οργανώσεις και εσύ το δικό σου γάμο και θες κάτι διαφορετικό στη γαμήλια διακόσμηση. Δεν έχει σημασία τι εποχή θα παντρευτείς αλλά να είσαι σίγουρη πως φρέσκες ιδέες γάμου 2019 υπόσχονται μια εντυπωσιακή γαμήλια τελετή. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ενημερωθείς για τα νέα trends 2019 και να διαλέξεις το ύφος γάμου που σου ταιριάζει. Εμείς είμαστε εδώ για να σου παρουσιάσουμε τις νέες τάσεις γάμου 2019.

Διακόσμηση του γάμου με έντονα χρώματα

Στις νέες τάσεις γάμου 2019 επικρατούν τα έντονα χρώματα όπως το πορτοκαλί, το κίτρινο, το βιολετί. Με αυτά τα χρώματα γάμου 2019 κάνε ζωηρούς συνδυασμούς και επιλογές. Επιπλέον ο νέος DIY γάμος έχει υλικά όπως μπετόν, μέταλλα, γυαλί, ξύλο που με τη σωστή χρήση θα δημιουργήσουν ένα ανεπανάληπτο αποτέλεσμα. Η διακόσμηση τραπεζιού γάμου παύει να διακατέχεται από την υπερβολή και αντικαθίσταται από την απλότητα. Από την επιλογή νυφικού μέχρι και τις γαμήλιες ανθοδέσμες οι επιλογές θα είναι μίνιμαλ χωρίς όμως να παραβλέψεις τη λάμψη και τη λεπτομέρεια!

Διακόσμηση του γάμου με έντονα χρώματα

Διακόσμηση γάμου vintage / μοντέρνου

Ακόμα ένα στοιχείο που ανήκει στις τάσεις γάμου 2019 είναι το πάντρεμα των μοντέρνων με τα vintage στοιχεία. Ένας πρωτότυπος στολισμός γάμου που συνδυάζει διαφορετικά υλικά και διαφορετικά στυλ διακόσμησης. Κάποιες φορές προτιμάται η λιτότητα και άλλοτε υιοθετείται μια πιο boho διάθεση. Και σε αυτό το στυλ των γάμων επικρατούν οι πιο έντονες αποχρώσεις με βασικό το έντονο βιολετί. Επιπλέον στο τραπέζι ευχών γάμου υπάρχουν γλυκά, διακοσμημένα ανάλογα με τη θεματολογία γάμου τοποθετημένα σε εντυπωσιακά σκεύη και εταζέρες. Σε αυτή τη DIY διακόσμηση γάμου τα λουλούδια στολίζονται σε προσεγμένα ακανόνιστες συνθέσεις και συμπληρώνονται από κεριά και λαμπάκια.

Διακόσμηση γάμου vintage μοντέρνου

Μοντέρνος στολισμός γάμου 2019

Στις πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση πάρτυ γάμου ο συνδυασμός του μοντέρνου με τις μίνιμαλ λεπτομέρειες θα δώσει καταπληκτικά αποτελέσματα. Οι μοντέρνες νύφες είναι ξεκάθαρα επηρεασμένες από το νυφικό και τη γαμήλια διακόσμηση της δούκισσας Meghan Markle. Στο τραπέζι γάμου αλλά και κατά τη διάρκεια του μυστηρίου επικρατούν οι γυμνοί τοίχοι με urban φωτισμό και διακόσμηση με σύγχρονα μεταλλικά στοιχεία από ασήμι και χρώμιο. Αυτή η επιλογή δίνει μια ανεπιτήδευτη και κομψή χροιά στον γάμο.

Μοντέρνος στολισμός γάμου 2019

Διακόσμηση γάμου με διαφάνειες και Plexiglas

Οι καλοκαιρινοί γάμοι έχουν τη δημοφιλής και αγαπημένη τάση στις διαφάνειες από ένα υλικό όπως είναι το plexiglas ή και το γυαλί. Ολόκληρος ο στολισμός γαμήλιου τραπεζιού είναι βασισμένος σε αυτό το σχεδόν διαφανές υλικό. Αντανακλά το φως και γεμίζει κομψότητα και λάμψη σε όλη τη γαμήλια διακόσμηση. Από την αρίθμηση των τραπεζιών μέχρι και στο επιτραπέζιο centerpiece μπορείς να παίξεις με διαφανείς λεπτομέρειες και να έχεις ένα μοναδικό αποτέλεσμα!

Διακόσμηση γάμου με διαφάνειες και Plexiglas

Διακόσμηση γάμου με σπάνια λουλούδια

Στις νέες τάσεις γάμου 2019 πέρα από τα έντονα χρώματα λαμβάνουν σημαντική θέση και τα σπάνια λουλούδια. Σίγουρα θα δώσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Χρώματα όπως το μωβ, το λιλά, το κίτρινο και το πορτοκαλί, με ανέμελη εμφάνιση έχουν την τιμητική τους για το 2019. Τα κεριά, τα βοτίβ και ο χαμηλός φωτισμός παραμένουν ένα must, ενώ το γυαλί και ο καθρέφτης καταλαμβάνουν πρωτεύοντα ρόλο. Οι μεγάλες πόρτες και το τραπέζι ευχών γάμου παραμένουν, πλέον γεμάτα με έντονα λουλούδια. Τέλος σημαντικό είναι ότι οι μελλοντικές νύφες επιστρέφουν στην προτίμηση της μαύρης λεπτομέρειας καθώς και σε χρώματα με πιο ιβουάρ διάθεση.

Διακόσμηση γάμου με σπάνια λουλούδια

Φτιάξε μια μοναδική διακόσμηση και δημιούργησε το γάμο των ονείρων σου χωρίς να παραβλέψεις τις νέες τάσεις γάμου για το 2019. Σίγουρα αυτή η μέρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους!

[print_link]