χειροποιητες αποκριατικες μασκες

Ιδέες για DIY χειροποίητες αποκριάτικες μάσκες

Για μια ακόμα χρονιά έφτασαν οι Απόκριες. Ψάχνεις να μεταμφιεστείς σε κάτι πρωτότυπο αλλά από την άλλη δεν έχεις χρόνο και χρήμα για να φτιάξεις μια ολόκληρη στολή. Επομένως καταλήγεις στην εύκολη λύση της αποκριάτικης μάσκας. Ωστόσο και με κάτι τόσο μικρό μπορείς να κλέψεις τις εντυπώσεις. Για αυτό μη τρέξεις να αγοράσεις μια κλασική μάσκα που πιθανό την έχουν πολλοί αλλά φτιάξε μια δικιά σου εύκολα και οικονομικά. Βρες εδώ μερικές μοναδικές ιδέες για χειροποίητες αποκριάτικες μάσκες.

Αποκριάτικη μάσκα με πέρλες και χρυσόσκονες

Μια λαμπερή ιδέα για χειροποίητες αποκριάτικες μάσκες είναι αυτή εδώ. Θα χρειαστείς μια απλή λευκή μάσκα, είτε μόνο ματιών είτε για όλο το πρόσωπο, χρυσόσκονες και πέρλες. Κόλλησε τις στο σχέδιο που θέλεις και φτιάξε κάτι μοναδικό.

Αποκριάτικη μάσκα με πέρλες και χρυσόσκονες

Αποκριάτικη μάσκα με φτερά

Μια κομψή DIY πρόταση για αποκριάτικη μάσκα είναι με φτερά. Κόλλησε πάνω στη μάσκα φτερά στα χρώματα που θες και στόλισε την με μικρά διακοσμητικά όπως πέρλες ή καμέο. Μια πρωτότυπη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις φτερά παγωνιού.

Αποκριάτικη μάσκα με φτερά

Αποκριάτικη μάσκα με δαντέλες και κορδέλες

Στις χειροποίητες αποκριάτικες μάσκες δεν θα έλειπαν η δαντέλα και οι κορδέλες. Πολλοί οίκοι μόδας κατά καιρούς έχουν λανσάρει τέτοιες μάσκες, γιατί να μην εμπνευστείς και να φτιάξεις μια δικιά σου; Κόλλησε πάνω σε μια σκέτη μάσκα δαντέλα και κορδέλες για ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα.

Αποκριάτικη μάσκα με δαντέλες και κορδέλες

Αποκριάτικη μάσκα με χαρτί ή τσόχα

Αυτή η ιδέα είναι ιδανική και ως αποκριάτικη κατασκευή για παιδιά. Θα χρειαστείς σκέτες μάσκες , πολύχρωμο χαρτί αφής, τσόχα και άλλα μικρά διακοσμητικά όπως κουμπιά, πομ πομ και φουντίτσες. Είτε μόνη σου είτε με τους μικρούς μας φίλους διακόσμησε περίτεχνα τις μάσκες και γίνε η βασίλισσα του Καρναβαλιού!

 Αποκριάτικη μάσκα με λουλούδια και διακοσμητικά

Σε αυτή τη περίπτωση η φαντασία σου θα καλπάσει. Κόλλησε πάνω σε μια σκέτη μάσκα τεχνητά λουλούδια, μικρά κοσμήματα, πέρλες και στρας. Πρόσθεσε αν θέλεις κορδέλες και φτερά. Μια ιδιαίτερη πρόταση είναι να χρησιμοποιήσεις μικρά ρολόγια χειρός ή καμέο.

Αποκριάτικη μάσκα με λουλούδια και διακοσμητικά

Μπες για τα καλά στο πνεύμα της Αποκριάς και ξεχώρισε με τις DIY αποκριάτικες μάσκες που θα φτιάξεις με τα χεράκια σου. Θα μαγνητίσεις τα βλέμματα εύκολα και οικονομικά!

[print_link]