τι χρειαζομαι για να διακοσμησω το τραπεζι ευχων βαπτισης και candybar

Τραπέζι ευχών βάπτισης: Τι υλικά χρειάζομαι;

Έχεις φτιάξει τα προσκλητήρια, τα μαρτυρικά και τα καλάθια για τις μπομπονιέρες. Το επόμενο βήμα είναι το τραπέζι ευχών βάπτισης που αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του μυστηρίου και τις δεξίωσης. Έχει σκοπό να καλωσορίσει και να φιλοξενήσει τις ευχές των καλεσμένων σου σε ένα κλασικό ή εναλλακτικό βιβλίο ευχών. Ωστόσο τι γίνεται με τη διακόσμηση του; Αναρωτιέσαι πως να στολίσω μόνη μου το τραπέζι της βάπτισης. Σε αυτό το άρθρο θα μάθεις τι υλικά χρειάζεται ένα τραπέζι ευχών βάπτισης για να είναι τέλειο και εύχρηστο.

Υφάσματα και ράνερ

Για αρχή δώσε χρώμα με ένα ύφασμα ή ράνερ που θα απλώσεις στο τραπέζι των ευχών βάπτισης. Παίξε με παστέλ αποχρώσεις που απαντούν σε κλασικές ιδέες για διακόσμηση βάπτισης αγοριού ή κοριτσιού. Διαφορετικά για ένα μοντέρνο και πρωτότυπο στολισμό βάπτισης τραπέζι επίλεξε έντονα και παιχνιδιάρικα χρώματα.

Τραπεζομάντηλο και κομμένα υφάσματα

Βιβλίο ευχών και γραφική ύλη

Ένα από τα βασικά υλικά για το τραπέζι ευχών βάπτισης είναι το βιβλίο ευχών. Το βιβλίο ευχών και η γραφική ύλη πρέπει να βρίσκονται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία. Διάλεξε ένα κλασικό βιβλίο ευχών ανάλογο με το υπόλοιπο θέμα της βάπτισης σου ή ένα εναλλακτικό ευχολόγιο. Αυτό εξαρτάται πέρα από όλα και από το αν πρόκειται για τραπέζι ευχών βάπτισης αγόρι ή κορίτσι. Έπειτα τοποθέτησε σε εμφανές σημείο στυλό ή μαρκαδόρους έτσι ώστε οι καλεσμένοι σας να γράψουν τις ευχές τους.

Βιβλίο ευχών και γραφική ύλη

Φωτισμός για τραπέζι ευχών βάπτισης

Μπορεί να μην ανήσει στα βασικά υλικά για το τραπέζι ευχών βάπτισης, αλλά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Αν η βάπτιση του παιδιού σας θα τελεστεί απόγευμα προς βράδυ, τότε πρέπει να υπάρχει επαρκής φωτισμός στο τραπέζι ευχών βάπτισης για να βλέπουν οι καλεσμένοι. Φρόντισε, λοιπόν, να υπάρχει ο κατάλληλος φωτισμός στα σωστά σημεία. Επίλεξε λαμπάκια και φανάρια με κεριά για να πετύχεις την τέλεια διακόσμηση βάπτισης και να φωτίσεις σωστά το μέρος.

φωτισμος για τραπεζι ευχων βαπτισης

Διακοσμητικά για τραπέζι ευχών

Επιπλέον τοποθέτησε στο τραπέζι ευχών σου διακοσμητικά για τραπέζι βάπτισης. Διάλεξε ανάλογα με το θέμα σου και τις ιδέες για βάπτιση κορίτσι ή αγόρι που έχεις στο μυαλό σου. Βάλε φλαμίνγκο, άγκυρες, ινδιάνους, κύκνους ή ανανάδες. Παίξε με τα ύψη για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, φρόντισε να μην βρίσκονται δίπλα στο βιβλίο ευχών για να μη δυσκολεύουν τους καλεσμένους να γράψουν.

Διακοσμητικά

Candybar βάπτισης

Πέρα από το τραπέζι με τις μπομπονιέρες και το τραπέζι βάπτισης, το candybar θα φιλέψει και θα δροσίσει τους καλεσμένους. Μια τάση που μας έρχεται από το εξωτερικό και παίρνει ολοένα και μεγαλύτερη έκταση. Φτιάξε στο τραπέζι ευχών σου ένα μέρος και τοποθέτησε γυάλες με βρυσάκι γεμάτα δροσιστικά αναψυκτικά. Πρόσθεσε γυάλες με καπάκι που θα έχεις γεμίσει με μάρσμαλοου και εταζέρες με γλυκίσματα. Έτσι, οι καλεσμένοι σου εφόσον γράψουν τις ευχές τους θα πάρουν και κάποιο κέρασμα ή δροσιστικό ρόφημα.

Candybar

DIY Γιρλάντες

Επιπλέον δώσε ύψος στη διακόσμηση του τραπεζιού των ευχών σου με χειροποίητες γιρλάντες και χάρτινες μπάλες. Η πρώτη ιδέα είναι φτιάξεις γιρλάντα από κορδέλες σε διάφορα σχέδια και χρώματα, όπως ο υπόλοιπος στολισμός βάπτισης στην εκκλησία. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε πανάκια για βαζάκια που θα στερεώσεις με μανταλάκια στο κορδόνι σου. Τέλος μπορείς να φτιάξεις χάρτινα πον πον από πολύχρωμα χαρτιά αφής. Είναι τόσο απλό, αλλά θα σου δώσει ένα ζωηρό και φρέσκο αποτέλεσμα.

DIY Γιρλάντες

Δεν είναι τόσο δύσκολος ο στολισμός βάπτισης, φτιάξ’ το μόνος σου με μπόλικη φαντασία και μεράκι. Χάρισε στο μικρό σου αγγελούδι μια μαγική ημέρα, για την οποία όλοι θα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια!

[print_link]