Ιδέες για δωράκια για παιδικό πάρτυ

7+1 Ιδέες για Δωράκια σε παιδικό πάρτυ

Έχεις οργανώσει τα πάντα για το παιδικό πάρτυ του παιδιού σου, από το candybar μέχρι τη διακόσμηση. Θέλεις όμως να προσφέρεις αναμνηστικά δωράκια για πάρτυ στους μικρούς σου καλεσμένους; Εδώ, λοιπόν, θα βρεις οικονομικές και εύκολες ιδέες για εύκολα, χειροποίητα δωράκια για παιδικό πάρτυ.

Κασπώ με γλειφιτζούρια

Μια πρόταση μας είναι τα κασπώ με γλειφιτζούρια. Πάρε μικρά πολύχρωμα, μεταλλικά κασπώ και διακόσμησε τα με κορδέλες και κορδόνια ανάλογα με το θέμα του πάρτυ. Στη συνέχεια γέμισε τα με γλειφιτζούρια και είναι έτοιμα. Εάν πάλι έχεις θεματικό πάρτυ και θες να προσφέρεις δωράκια, ανάλογα με το θέμα, τότε μπορείς να προσθέσεις στα κασπώ και μερικά στικ με θεματικά διακοσμητικά, π.χ. στικ με κολλημένους μονόκερους, στικ με ζωάκια κ.ο.κ.

Κασπώ με γλειφιτζούρια 

Χωνάκια με λιχουδιές

Μια οικονομική λύση για δωράκια πάρτυ είναι τα χωνάκια και τα σακουλάκια γεμάτα ζαχαρωτά. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι χωνάκια στις αποχρώσεις της υπόλοιπης διακόσμησης, μάρσμαλοους, σοκολατάκια και όποια άλλη λιχουδιά θες. Εναλλακτικά μπορείς να προτιμήσεις αντί για χωνάκια, κουτάκια ποπκορν ή ακόμα και μικρά φαναράκια. Κάτι τόσο απλό θα ενθουσιάσει τόσο πολύ τα παιδιά και θα βγάλει εσένα από τη δύσκολη θέση!

Χωνάκια με λιχουδιές

Καλάθια με παιχνίδια

Για ένα παιδικό πάρτυ αυτή η ιδέα είναι ιδανική. Φυσικά μιλάμε για καλάθια ή καφάσια με παιχνίδια. Αν κάνεις καλοκαιρινό παιδικό πάρτυ, σου προτείνουμε να επιλέξεις παιχνίδια θαλάσσης. Γέμισε τα με φτυαράκια, νεροπίστολα και ρακέτες. Να είσαι σίγουρη πως αυτά τα ευχαριστήρια δωράκια για πάρτυ θα αποτελέσουν τέλειο παιχνίδι για τη παραλία!

Καλοκαιρινό κουβαδάκι με παιχνίδια

Πουγκί τρίλιζα

Μια πρωτότυπη πρόταση είναι το πουγκί – τρίλιζα. Αναλυτικότερα , πάρε τόσα πουγκιά ανάλογα με τα παιδιά του πάρτυ. Σχημάτισε πάνω στα πουγκιά την τρίλιζα με ένα μαρκαδόρο υφάσματος. Στη συνέχεια, γέμισε το με μικρές, πλακέ πέτρες που θα έχεις γράψει πάνω ένα Ο και ένα Χ. Είναι ένα κλασικό παιχνίδι που μπορείς να φτιάξεις με οικονομικά υλικά δημιουργώντας παιδικά δωράκια με 1 ευρώ.

Πουγκί τρίλιζα

Μικρές κουφετομηχανές

Οι μικρές κουφετομηχανές θα σε βγάλουν από πολύ κόπο και θα ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους. Θα χρειαστείς μονάχα τις κουφετομηχανές και μερικές καραμέλες για να τις γεμίσεις. Να είσαι σίγουρη ότι όλα τα παιδιά θα τη στολίσουν στο δωμάτιο τους!

Μίνι κουφετομηχανές

Δωράκια ξύλινα για παιδικό πάρτυ

Μια διαχρονική επιλογή για δωράκια πάρτυ είναι τα vintage ξύλινα παιχνίδια. Ξύλινα γιο – γιο, σφυρίχτρες και μαράκες έχουν πάντα την τιμητική τους. Φυσικά αυτά είναι μόνο λίγα από τα παιχνίδια που μπορείς να επιλέξεις και είναι ιδανικά και για παιδική μπομπονιέρα. Όπως και να έχει, τα παιδιά θα τα λατρέψουν!

Δωράκια vintage

Μπουκάλι με χυμό ή ζαχαρωτά

Μια οικονομική και πρωτότυπη λύση είναι τα μπουκάλια με κάποιο χυμό ή ζαχαρωτά. Βρες μπουκάλια ή ποτήρια με σχέδιο που σίγουρα θα τραβήξουν τα παιδικά προσωπάκια και γέμισε τα με είτε με χυμό είτε με ζαχαρωτά όπως μάρσμαλοους και πολύχρωμα μικρά κουφετάκια. Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν!

Μπουκάλι με χυμό ή ζαχαρωτά

Συσκευασία δώρων παιδικού πάρτυ

Βέβαια, πέρα από τα δωράκια για πάρτυ παίζει ρόλο και η συσκευασία τους. Συσκεύασε τα δωράκια σε χάρτινες τσάντες ή ακόμα και σε σακιά, κουτιά, που θα τραβήξουν την προσοχή των παιδιών. Στη συνέχεια, πρόσθεσε μέσα χαρτί αφής για να δώσεις λίγο όγκο. Μπορείς να ρίξεις μέσα κομφετί ή να κλείσεις τα δώρα σου με παιδικά μανταλάκια για περισσότερη λεπτομέρεια. Εναλλακτικά, δέσε τα με ένα μπαλόνι και συγκέντρωσε τα όλα σε μια πλευρά του πάρτυ. Έτσι, θα έχεις δημιουργήσει μοναδικά αναμνηστικά δωράκια για πάρτυ, που θα ενθουσιάσουν τα παιδιά ακόμα και αν ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού.

Συσκευασία δώρων παιδικού πάρτυ

Δημιούργησε ένα τέλειο παιδικό πάρτυ για το παιδί σου και φτιάξε οικονομικά δωράκια για τους φίλους του. Ώθησε το να τα προσφέρει το ίδιο στους καλεσμένους του!

[print_link]