5 Ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση τραπεζιού

10+1 Ιδέες για Φθινοπωρινή Διακόσμηση Τραπεζιού

Φέτος το φθινόπωρο μετατρέψτε το σαλόνι σας σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο με μερικά φθινοπωρινά centerpieces. Δημιουργήστε μια μοναδική φθινοπωρινή διακόσμηση τραπεζιού με απλά υλικά και μπόλικη φαντασία. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση τραπεζιού.

Εταζέρα με αποξηραμένα φρούτα

Σε μια άδεια εταζέρα ή βάση τούρτας τοποθετήστε φθινοπωρινά αποξηραμένα φρούτα, κολοκύθες και ξερά φύλλα στις αποχρώσεις του φθινοπώρου. Συμπληρώστε και μερικά φθινοπωρινά κλαδιά για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική και για φθινοπωρινή διακόσμηση τραπεζιού κουζίνας.

Φθινοπωρινή διακόσμηση τραπεζιού εταζέρα με αποξηραμένα φρούτα

Σύνθεση με φθινοπωρινά κλαδιά και κεριά

Μια ιδέα για φθινοπωρινή διακόσμηση τραπεζιού είναι να φτιάξετε κατασκευές με ξερά φύλλα, φθινοπωρινά κλαδιά και κεριά. Δημιουργήστε μια σύνθεση πάνω στο τραπέζι του σαλονιού σας με διακοσμητικά φθινοπωρινά φύλλα και κλαδιά και τοποθετήστε κατά τόπους κεριά στις αποχρώσεις του φθινοπώρου. Αποτελεί μια πολύ οικονομική λύση και είναι ιδανική διακόσμηση τραπεζιού σαλονιού με τζάμι.

Φθινοπωρινή διακόσμηση τραπεζιού σύνθεση με φθινοπωρινά κλαδιά και κεριά

Centerpiece με φέτες κορμού και αποξηραμένα

Μοναδική φθινοπωρινή διακόσμηση τραπεζιού διαμορφώνει και ένα diy φθινοπωρινό centerpiece από κορμό. Προμηθευτείτε ξύλινες φέτες κορμού σε διάφορα μεγέθη και τοποθετήστε τα το ένα πάνω στο άλλο από το μεγαλύτερο στο μικρότερο. Στη συνέχεια στολίστε διάσπαρτα αποξηραμένα φρούτα και κανέλες. Στην κορυφή τοποθετήστε κεράκια σε διάφορα μεγέθη για πιο ρομαντική φθινοπωρινή διακόσμηση.

Centerpiece με φέτες κορμού και αποξηραμένα

Ξύλινος δίσκος με λεβάντα και στάχυ

Σε έναν ξύλινο δίσκο στολίστε στάχυ και λεβάντα. Αν επιθυμείτε προσθέστε και κεράκια σε γήινες αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι μυρωδάτο και ξεχωριστό ειδικά αν πρόκειται για διακόσμηση γυάλινου τραπεζιού.

Ξύλινος δίσκος με λεβάντα και στάχυ

Φθινοπωρινό καφάσι με κολοκύθες και φθινοπωρινά κλαδιά

Όμορφη ιδέα για φθινοπωρινό στολισμό τραπεζιού είναι το διακοσμημένο φθινοπωρινό καφάσι. Τα υλικά είναι λίγα αλλά αρκετά για να κατασκευάσετε ένα καταπληκτικό φθινοπωρινό centerpiece. Θα χρειαστείτε μόνο μικρές κολοκύθες και φθινοπωρινά κλαδιά. Τοποθετήστε τα όμορφα μέσα στο καφάσι σας και η diy κατασκευή σας είναι έτοιμη. Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε και μικρά γεωμετρικά φανάρια.

Φθινοπωρινό καφάσι με κολοκύθες και φθινοπωρινά κλαδιά

Ξύλινος δίσκος με φθινοπωρινά φύλλα

Μια άλλη πρωτότυπη ιδέα για φθινοπωρινό στολισμό τραπεζιού αλλά και φθινοπωρινή διακόσμηση μπουφέ είναι ο ξύλινος δίσκος με φθινοπωρινά φύλλα. Διαλέξτε ξύλινους δίσκους μακρόστενους και κολλήστε όρθια φθινοπωρινά φύλλα σε ένα μικρό κομμάτι dry moss. Έπειτα καλύψτε τα με αποξηραμένα φρούτα. Για περισσότερη λεπτομέρεια προσθέστε μαυροπίνακες καρφωτούς.

Ξύλινος δίσκος με φθινοπωρινά φύλλα

Σύνθεση τραπεζιού με κολοκύθες

Οι κολοκύθες είναι ίσως ένα από τα πιο διαδεδομένα σύμβολα του φθινοπώρου. Για αυτό το λόγο μπορείτε να φτιάξε μια υπέροχη σύνθεση τραπεζιού με κολοκύθες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Μια ιδέα μάλιστα είναι να πάρετε κολοκύθες από φελιζόλ και να τις βάψετε και στολίσετε όπως έχετε φανταστεί. Είναι ιδανική ιδέα και για διακόσμηση γάμου με θέμα κολοκύθες.

Σύνθεση τραπεζιού με κολοκύθες

Φθινοπωρινή διακόσμηση με μπουκάλια και κλαδιά

Μια εύκολη και οικονομική επιλογή για στολισμό τραπεζιού το φθινόπωρο είναι τα γυάλινα μπουκάλια με αποξηραμένα και κλαδιά. Βρείτε ξεχασμένα μπουκάλια και βαζάκια μαρμελάδας και χρωματίστε τα σε φθινοπωρινές αποχρώσεις. Για περισσότερη λάμψη μπορείτε να προσθέσετε και χρυσόσκονες. Έπειτα γεμίστε τα με κλαδιά και αποξηραμένα όπως pampas grass ή φθινοπωρινά φύλλα.

Φθινοπωρινή διακόσμηση με μπουκάλια και κλαδιά

DIY κολοκύθες βάζα

Μια DIY ιδέα φθινοπωρινής διακόσμησης που λατρεύουμε είναι το DIY βάζο από κολοκύθα. Επιλέξτε κολοκύθες κούφιες ή πάρτε από το μανάβικο ώστε να τις κουφώσετε. Έπειτα χρησιμοποιήστε γυάλινα είδη σε ανάλογο σχήμα ώστε να εφάπτονται στη γούβα της κούφιας κολοκύθας. Στολίστε εσωτερικά με μπουκέτα από φθινοπωρινά λουλούδια και πρασινάδες. Το εναλλακτικό φθινοπωρινό βάζο θα κοσμεί εξαιρετικά το τραπέζι ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια.

DIY κολοκύθες βάζα

Κηροπήγια και φθινοπωρινά φρούτα

Εξίσου υπέροχος φθινοπωρινός στολισμός είναι ο συνδυασμός από μεταλλικά κηροπήγια και διακοσμητικά φθινοπωρινά φρούτα. Παίξτε με αποχρώσεις όπως το χρυσό και το χάλκινο και στολίστε διάσπαρτα φρούτα, κλαδιά και βιβλία με εντυπωσιακά εξώφυλλα.

Κηροπήγια και φθινοπωρινά φρούτα

Βάζα με pampas grass

Τέλος, αλλά το ίδιο εντυπωσιακά είναι τα γυάλινα είδη με pampas grass, babala και άλλα αποξηραμένα με εντυπωσιακή εμφάνιση. Είναι μια εύκολη και συνάμα οικονομική επιλογή στολισμού που θα απογειώσει όμως τη φθινοπωρινή διακόσμηση του χώρου σας.

Βάζα με pampas grass

Δε χρειάζεται να αγοράσετε πολλά πράγματα και να κάνετε περιττά έξοδα για να μπείτε στο φθινοπωρινό κλίμα. Επιστρατεύστε την φαντασία σας και με λίγα υλικά φτιάξτε φθινοπωρινά centerpieces για το σαλόνι σας και όχι μόνο.

[print_link]