καλοκαιρινή διακόσμηση εξωτερικου χωρου, μπαλκονιου, βεραντας

6 Ιδέες για Καλοκαιρινή Διακόσμηση Εξωτερικού Χώρου

Καταφθάνει το καλοκαίρι σιγά σιγά και το μπαλκόνι, η βεράντα και ο κήπος έχουν την τιμητική τους. Ο καιρός είναι ιδανικός για να κάτσουμε στο μπαλκόνι μας να χαλαρώσουμε, να πιούμε καφέ ακόμα και να γευματίσουμε! Τι καλύτερο, λοιπόν από μια καλοκαιρινή διακόσμηση μπαλκονιού με απλά υλικά και όχι μόνο. Εμείς βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε μερικές φρέσκες ιδέες για καλοκαιρινή διακόσμηση εξωτερικού χώρου.

Φανάρια με λαμπάκια

Μια ατμοσφαιρική ιδέα για καλοκαιρινή διακόσμηση εξωτερικού χώρου, είναι φανάρια με λαμπάκια led μπαταρίας. Διάλεξε δυο – τρία φανάρια σε διαφορετικά μεγέθη και πρόσθεσε μέσα λαμπάκια led με λεπτό σύρμα. Δημιούργησε μια μοναδική διακόσμηση μπαλκονιού με φαναράκια.

Φανάρια με λαμπάκια

Μακραμέ κρεμαστά κασπώ

Μια πιο boho επιλογή για καλοκαιρινή διακόσμηση εξωτερικού χώρου είναι οι μακραμέ θήκες με κεριά ή με κασπώ και διακοσμητικά λουλούδια. Κρέμασε τα από διάφορα σημεία της βεράντας ή της αυλής σου και δώσε μια καλοκαιρινή νότα στη διακόσμηση σου. Είναι ιδανική επιλογή για ανανέωση αθηναϊκού μπαλκονιού.

Μακραμέ με κεριά

Ξύλινοι δίσκοι με βότσαλα και κοχύλια

Για έναν καλοκαιρινό στολισμό που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τη διακόσμηση μπαλκονιού φωτογραφίες περιοδικών, χρησιμοποίησε δίσκους με καλοκαιρινά διακοσμητικά. Γέμισε δίσκους σε διάφορα σχέδια με βότσαλα ή χαλίκια και κοχύλια και φέρε την καλοκαιρινή ακρογιαλιά στη βεράντα ή την αυλή σου! Πρόσθεσε και μερικά μικρά κεράκια για μια ρομαντική ατμόσφαιρα τα βράδια του καλοκαιριού.

Δίσκοι με βότσαλα και κοχύλια

Διακοσμητικά από μπαμπού

Τα διακοσμητικά από μπαμπού είναι ιδανικά για καλοκαιρινή διακόσμηση εξωτερικού χώρου, μπαλκoνιού ή για διακόσμηση αυλής σπιτιού. Χρησιμοποίησε φανάρια ή καλοκαιρινά διακοσμητικά από μπαμπού και δώσε μια εξωτική νότα στον χώρο σου. Κάνε ακόμα και την διακόσμηση μικρού μπαλκονιού να μοιάζει επαγγελματική δημιουργία!

Διακοσμητικά από μπαμπού

Καφάσια με λουλούδια

Για καλοκαιρινή διακόσμηση αυλής με γλάστρες ή λουλούδια χρησιμοποίησε καφάσια. Γέμισε καφάσια, τελάρα με μικρές γλάστρες και τοποθέτησε τα σε διάφορα επίπεδα προσθέτοντας χρώμα στη διακόσμηση βεράντας 2019. Βρες φυτά ανθεκτικά στη ζέστη του καλοκαιριού και κάνε πιο ζεστό και μοντέρνο το μπαλκόνι ή τη βεράντα σου! Εναλλακτικά χρησιμοποίησε τα καφάσια ως ράφια, τοποθετώντας ιδιαίτερα λουλούδια που θα ομορφύνουν το μπαλκόνι σου. Αποτελεί μια από τις πιο όμορφες και οικονομικές ιδέες για καλοκαιρινή διακόσμηση σπιτιού.

καφασια με λουλουδια για μπαλκονι

Υφάσματα και μαξιλάρια σε έντονα χρώματα

Αν είσαι από τους τύπους που λατρεύουν τα υφάσματα και τη διακόσμηση με κουρτίνες καθώς και τα μαξιλάρια, τότε ενσωμάτωσε τα και στον εξωτερικό καλοκαιρινό στολισμό σου. Επίλεξε έντονες αποχρώσεις και καλοκαιρινά σχέδια ανάλογα με το στυλ σου. Μη φοβηθείς να κάνεις ζωηρούς συνδυασμούς στις επιλογές σου και φτιάξε μια αξιοζήλευτη διακόσμηση ακάλυπτου χώρου.

Υφάσματα και μαξιλάρια σε έντονα χρώματα

Ευχαριστήσου τον όμορφο και φρέσκο καιρό του καλοκαιριού χαλαρώνοντας στο μπαλκόνι, τη βεράντα ή την αυλή που θα έχεις διακοσμήσει με τα χεράκια σου. Φυσικά χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία και χρησιμοποιώντας πάντα τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου!

[print_link]