καλοκαιρινη διακοσμηση 2019 ιδεες χρωματα

Καλοκαιρινή διακόσμηση 2019: 10 Ιδέες που θα λατρέψεις

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και η τάση για χουχούλιασμα έχει μπει στο πατάρι με τα χειμωνιάτικα. Η διάθεση έχει ανέβει για αυτό θέλεις να κάνεις μια καλοκαιρινή ανανέωση σπιτιού. Εμείς είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε μερικές ιδέες για τη καλοκαιρινή διακόσμηση 2019 ώστε να είσαι για μια ακόμα φορά ενημερωμένη και μοντέρνα!

Γεωμετρικά terrarium με διακοσμητικά

Μια πρόταση για καλοκαιρινή διακόσμηση 2019 είναι τα γεωμετρικά φανάρια terrarium με διακοσμητικά. Μπορείς να τα γεμίσεις με διακοσμητικούς ανανάδες ή κάκτους για ένα πιο τροπικό αποτέλεσμα. Εναλλακτικά, διακόσμησε τα με πιο παραδοσιακά καλοκαιρινά διακοσμητικά όπως άμμο, βότσαλα και κοχύλια για μια εντυπωσιακή θαλασσινή διακόσμηση.

Γεωμετρικά terrarium με διακοσμητικά

Καμπάνες με διακοσμητικά

Μια εναλλακτική πρόταση της προηγούμενης είναι οι γυάλινες καμπάνες με τα καλοκαιρινά διακοσμητικά, Μπορείς να βάλεις μέσα βότσαλα, καραβάκια, ανανάδες και ο,τι άλλο θες. Πολύ εύκολα θα έχεις μια πρωτότυπη και μοντέρνα διακόσμηση τραπεζιού!

Καμπάνες με διακοσμητικά

Κρεμαστό διακοσμητικό με κοχύλια

Το κρεμαστό διακοσμητικό με κοχύλια είναι μια πανέμορφη ιδέα για καλοκαιρινή διακόσμηση εξοχικού. Αν δε θες να τα αγοράσεις έτοιμα, μπορείς να τα φτιάξεις με τα χεράκια σου πιο οικονομικά και έτσι ακριβώς όπως τα έχεις φανταστεί. Θα χρειαστείς θαλασσόξυλο, κορδόνια, κοχύλια και κόλλα. Αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές καλοκαιρινές ιδέες για διακόσμηση εξωτερικού χώρου, π.χ. βεράντας. Η θάλασσα θα έρθει στο μπαλκόνι του σπιτιού σου με ένα μοναδικό τρόπο!

Κρεμαστό διακοσμητικό με κοχύλια

Μακραμέ για καλοκαιρινή διακόσμηση

Αν θες να βάλεις μια boho νότα στη καλοκαιρινή διακόσμηση σπιτιού 2019 θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις μακραμέ. Μια όμορφη ιδέα, μάλιστα είναι να το κρεμάσεις και πάνω από το τζάκι, αν διαθέτεις. Έτσι θα έχεις μια πανέμορφη καλοκαιρινή διακόσμηση τζακιού.

Μακραμέ για καλοκαιρινή διακόσμηση

Καλοκαιρινά φανάρια

Τα φανάρια είναι ίσως ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία στη καλοκαιρινή διακόσμηση 2019. Σε αυτή τη περίπτωση έχεις πολλές εναλλακτικές ιδέες για διακόσμηση με φανάρια ανάλογα με το στυλ σου. Μπορείς να επιλέξεις ξύλινα ή από μπαμπού φανάρια σε διάφορα μεγέθη για τη καλοκαιρινή διακόσμηση μπαλκονιού σου ή πιο μίνιμαλ μεταλλικά για το σαλόνι σου. Εναλλακτικά μπορείς να διαλέξεις και κρεμαστά φαναράκια αν θες να επιμεληθείς και τη καλοκαιρινή διακόσμηση κρεβατοκάμαρας. Πέραν όμως από αυτά οι προτάσεις είναι απεριόριστες και δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις!

Καλοκαιρινά φανάρια

Χρωματιστά υφάσματα

Στη καλοκαιρινή διακόσμηση σαλονιού 2019 δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα ανάλογα υφάσματα. Επίλεξε καλύμματα, μαξιλάρια και κουρτίνες σε ξεκούραστες και ανοιχτές αποχρώσεις. Φέτος, μάλιστα, τα trends κινούνται στο χρώμα του μπλε navy και φυσικά του κοραλί (το χρώμα της χρονιάς 2019 σύμφωνα με την Pantone Color Institute). Επίλεξε διάφορα μοτίβα και διακόσμησε το σπίτι σου με τον πιο καλοκαιρινό και μοδάτο τρόπο!

Χρωματιστά υφάσματα για καλοκαίρι

Καλοκαιρινή διακόσμηση με καλάθια

Ήδη από την ανοιξιάτικη διακόσμηση 2019 τα καλάθια έχουν την τιμητική του. Χρησιμοποίησε καλάθια και καφάσια από ψάθα, μπαμπού ή ρατάν και είτε κρέμασε τα στο τοίχο σου είτε διακόσμησε τα με καλοκαιρινά διακοσμητικά στολίζοντας το τραπέζι σου.

Καλοκαιρινή διακόσμηση με καλάθια

Επιδαπέδια βάζα για καλοκαιρινή διακόσμηση

Γέμισε γυάλινα βάζα δαπέδου ψηλά με καλοκαιρινά κλαδιά ή λουλούδια και δώσε περισσότερο ύψος στη δημιουργία σου με άμμο και βότσαλα. Είναι από τις απλές ιδέες για διακόσμηση βάζων το καλοκαίρι. Χωρίς να κάνεις πολλά πράγματα μπορείς να φέρεις το καλοκαίρι στο χώρο σου.

Επιδαπέδια βάζα για καλοκαιρινή διακόσμηση

Δίσκοι με κοχύλια και κεριά

Με τα καλοκαιρινά centerpieces θα δώσεις εκείνη τη διαφορετική πινελιά στη διακόσμηση σου. Δε χρειάζεται να ξοδέψεις ούτε πολύ χρόνο ούτε πολλά χρήματα! Γέμισε ένα δίσκο με κοχύλια, αχοιβάδες, αστερίες και θαλασσόξυλα και στο τέλος πρόσθεσε κεράκια για να έχεις μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα.

Δίσκοι με κοχύλια και κεριά

Μίνιμαλ καλοκαιρινή διακόσμηση

Γενικά η καλοκαιρινή διακόσμηση διακρίνεται για τις μίνιμαλ επιλογές της. Πετάει από πάνω της τα ζεστά υφάσματα και διακοσμητικά του χειμώνα και υιοθετεί ένα πιο ανάλαφρο και αεράτο στυλ. Για αυτό απέφυγε την υπερβολή και κινήσου σε πιο λιτές επιλογές. Είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι εκπληκτικό!

Μίνιμαλ καλοκαιρινή διακόσμηση

Ζήσε το καλοκαίρι με έναν ξέγνοιαστο τρόπο. Δεν έχει σημασία αν είσαι στη πόλη ή στο εξοχικό, ομόρφυνε το χώρο σου πάντα με το δικό σου στυλ και φέρε το καλοκαίρι στο σπίτι σου!

[print_link]