Ιδέες για οικονομικά διακοσμητικά για τραπέζι ευχών & κατασκευές

5+1 Ιδέες για οικονομικά διακοσμητικά για τραπέζι ευχών

Έρχεται η ώρα που θέλεις να κάνεις είτε το γάμο σου είτε τη βάπτιση του παιδιού σου. Mην αγχώνεσαι, δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία! Μπορείς να βρεις με λίγη φαντασία αλλά και με τη βοήθεια μας οικονομικές ιδέες για στολισμό τραπεζιού βάπτισης αλλά και γάμου. Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις πανάκριβα διακοσμητικά για τραπέζι ευχών. Το μόνο που χρειάζεται είναι να πιάνουν λίγο τα χέρια σου! Δες, εδώ, μερικές ιδέες για οικονομικά διακοσμητικά για τραπέζι ευχών!

Κορνίζες και κλαδιά με φωτογραφίες

Μια πρόταση που ανήκει στα οικονομικά διακοσμητικά για τραπέζι ευχών είναι οι κορνίζες και τα κλαδιά με φωτογραφίες. Βάλε σε ένα γυάλινο βάζο μερικά κλαδιά. Έπειτα κρέμασε με κορδέλες ή κόλλησε πάνω τους μερικές φωτογραφίες είτε του ζευγαριού, αν πρόκειται για γάμο, είτε του παιδιού αν πρόκειται για DIY στολισμός βάπτισης. Εναλλακτικά, μπορείς να προσθέσεις στο τραπέζι κορνίζες με φωτογραφίες σε διάφορα σχέδια και χρώματα, φτιάχνοντας μια μικρή γωνιά αναμνήσεων στο τραπέζι των ευχών σου.

Κορνίζες και κλαδιά με φωτογραφίες

Γυάλινοι Σωλήνες για οικονομική διακόσμηση

Αυτή η πρωτότυπη ιδέα για οικονομικά διακοσμητικά για τραπέζι ευχών, αποτελεί πέρα από απλό διακοσμητικό μια ευφάνταστη ιδέα για ευχολόγιο. Πρόκειται για μια κατασκευή που ταιριάζει ιδανικά σε έναν καλοκαιρινό γάμο. Γέμισε μια γυάλα με άμμο και κοχύλια. Στη συνέχεια στερέωσε μέσα μικρά μπουκαλάκια ή σωλήνες με ένα χαρτάκι μέσα. Ο κάθε καλεσμένος σου θα γράψει σε αυτά τα χαρτάκια τις ευχές του για το ζεύγος ή για το παιδί. Εναλλακτικά γέμισε τους σωλήνες με κάποιο ποτό – cocktail, το οποίο θα αποτελέσει καλωσόρισμα στη δεξίωση.

Γυάλινοι Σωλήνες δοκιμαστικοι

Διακοσμητικές Πινακίδες DIY

Αν είσαι από εκείνες που λες «ετοιμάζω βάπτιση μόνη μου» ή διοργανώνεις ένα DIY γάμο, σου έχουμε φοβερή ιδέα! Φτιάξε μόνη σου μια οικονομική πινακίδα για το τραπέζι ευχών γάμου ή βάπτισης. Χρησιμοποίησε ξύλινες φέτες κορμού για να γράψεις αυτό που θέλεις. Διαφορετικά γράψε σε έναν απλό καμβά το μήνυμα σου και κόλλησε πάνω του κορδέλες και λουλούδια σε ροζ αποχρώσεις αν πρόκειται για τραπέζι ευχών βάπτισης κοριτσιού ή σε μπλε αν είναι για αγόρι. Αν πάλι πρόκειται για γάμο χρησιμοποίησε χρώματα ανάλογα με την υπόλοιπη διακόσμηση του γάμου.

Διακοσμητικές Πινακίδες DIY γαμου και βαπτισης - Ιδέες για οικονομικά διακοσμητικά για τραπέζι ευχών

Κασπώ με λουλούδια

Δε χρειάζεται να βγεις εκτός προϋπολογισμού για να έχεις χρωματιστό αποτέλεσμα στο τραπέζι των ευχών σου. Γέμισε μικρά κασπώ με διακοσμητικά λουλούδια ή φυτά. Ύστερα, κόλλησε πάνω αυτοκόλλητο μαυροπίνακα και γράψε πάνω ένα γλυκό μήνυμα αγάπης. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις το ίδιο με διακοσμητικά κλουβιά για γάμους ή βαπτίσεις!

Κασπώ με λουλούδια

Εναλλακτικό βιβλίο ευχών με φυλλόδεντρο

Αν θες να φτιάξεις κάτι διαφορετικό αλλά και οικονομικό για τη βάπτιση ή το γάμο σου σου έχουμε μια πολύ φρέσκια ιδέα. Ταιριάζει απόλυτα σε μια τροπική διακόσμηση και ανήκει στις ιδέες για εναλλακτικό βιβλίο ευχών. Πάρε μεγάλα διακοσμητικά τροπικά φύλλα και άφησε τους καλεσμένους σου να γράψουν πάνω με μαρκαδόρο υγρής κιμωλίας τις ευχές τους. Είναι πολύ οικονομικό διακοσμητικό αλλά και βιβλίο ευχών που θα κάνει τη διαφορά σε ολόκληρο το στολισμό γάμου ή βάπτισης!

Εναλλακτικό βιβλίο ευχών με φυλλόδεντρο - Ιδέες για οικονομικά διακοσμητικά για τραπέζι ευχών & κατασκευές

DIY γιρλάντα – σημαιάκια για τραπέζι ευχών

Μια πολύ οικονομική ιδέα για να προσθέσεις στο τραπέζι των ευχών σου είναι οι χειροποίητες γιρλάντες. Η πρώτη ιδέα για να φτιάξεις μόνη σου DIY γιρλάντα είναι να κρεμάσεις από ένα κορδόνι κορδέλες σε διάφορα σχέδια και χρώματα αντίστοιχα με την υπόλοιπη διακόσμηση του γάμου ή της βάπτισης. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε πανάκια για βαζάκια που θα στερεώσεις με μανταλάκια στο κορδόνι σου. Είναι τόσο απλό αλλά θα σου δώσει ένα ζωηρό και φρέσκο αποτέλεσμα.

DIY γιρλάντα

Είναι σίγουρο πως αν βάλεις την δική σου πινελιά στη διακόσμηση του γάμου ή της βάπτισης θα έχει περισσότερη συναισθηματική αξία! Δε χρειάζεται να χαλάσεις πολλά χρήματα για να φτιάξεις κάτι πρωτότυπο και μοναδικό, αρκεί να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη!

[print_link]