βάπτιση με θέμα κύκνος

Βάπτιση με θέμα κύκνος: Στολισμός και Υλικά

Έρχεται η στιγμή που αποφασίζεις να οργανώσεις τη βάπτιση της μικρής σου πριγκίπισσας και ψάχνεις ένα όμορφο και ρομαντικό θέμα. Εμείς είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε ένα από τα trends βάπτισης ήδη από το 2019, φυσικά μιλάμε για τον κύκνο. Ο DIY στολισμός για βάπτιση με θέμα κύκνος ήρθε για να μείνει και υπόσχεται ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα. Πάρε ιδέες και φτιάξε την κάθε λεπτομέρεια με υλικά για βάπτιση με θέμα κύκνος. Οι καλεσμένοι σου θα μιλούν για τη βάπτιση της κορούλας σου.

Χρώματα βάπτισης κύκνος

Σε μια βάπτιση κύκνος όλα ξεκινούν από τα χρώματα που θα επιλέξεις. Εδώ η χρωματική παλέτα είναι συγκεκριμένη και θα σε διευκολύνει στις επιλογές σου. Ο στολισμός βάπτισης θέμα κύκνος είναι ένας συνδυασμός του ροζ, του λευκού και του χρυσού. Έτσι, θα δώσεις μια ρομαντική αλλά και σικ νότα στη διακόσμηση σου.

Χρώμα βάπτισης κύκνος

Προσκλητήρια με θέμα κύκνος

Ας ξεκινήσουμε από τα προσκλητήρια στη βάπτιση με θέμα κύκνος. Προϊδέασε τους καλεσμένους σου με ένα φαντασμαγορικό προσκλητήριο κύκνος. Μπορείς είτε να το φτιάξεις μόνη σου με χαρτόνια σε λευκό και ροζ είτε να εκτυπώσεις σε χαρτί όμορφα σχέδια με κύκνους που θα αναγγέλλουν όλες τις πληροφορίες για τη βάπτιση. Εναλλακτικά χρησιμοποίησε γυάλινους σωλήνες μέσα στους οποίους θα έχεις τυλίξει το προσκλητήριο.

Προσκλητήρια κύκνος βάπτιση

Μαρτυρικά για βάπτιση κύκνος

Σε αυτό το σημείο μπορείς να βασιστείς στα χρώματα του θέματος σου για να φτιάξεις χειροποίητα DIY μαρτυρικά. Δημιούργησε βραχιολάκια με ροζ φτερά, φουντίτσες και λευκό σταυρό. Διαφορετικά, για ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα φτιάξε μπρελόκ προσθέτοντας ροζ πουά τούλι, λευκά φτερά και ροζ ματάκι. Οι επιλογές είναι πολλές αρκεί να βρες τα κατάλληλα υλικά για μαρτυρικά και να αφήσεις τη φαντασία σου να λάβει δράση.

Μαρτυρικά για βάπτιση κύκνος

Τραπέζι ευχών

Φτιάξε ένα ονειρικό τραπέζι ευχών με θέμα βάπτισης λίμνη των κύκνων. Χρησιμοποίησε υφάσματα στις αποχρώσεις του ροζ και ένα μεγάλο ξύλινο κύκνο σε βάση στολίζοντας τον με φτερά σε σάπιο μήλο και χάντρες σβαρόφσκι. Χρησιμοποίησε αμφορείς λευκούς και γέμισε τους με τούλι λευκό – ροζ καθώς και βάζα γυάλινα με λουλούδια τεχνητά ή φρέσκα. Βάλε και μια chic νότα σκορπίζοντας κατά τόπους και πέρλες. Φυσικά δε θα πρέπει να λείπει και το ανάλογο βιβλίο ευχών με κύκνους για να γράψουν οι καλεσμένοι σας τις ευχές τους για το νεοφώτιστο.

τραπέζι ευχών κύκνος

Candybar βάπτισης κύκνος

Μπορείς, επίσης, να προσαρμόσεις το candybar της βάπτισης στο θέμα σου, προσδίδοντας του φινέτσα και στυλ. Επίλεξε σκούρες χρυσές εταζέρες και φανάρια δίνοντας μια σικ και λίγο vintage νότα στη διακόσμηση σου. Έπειτα πρόσθεσε χρυσά καλάθια και χάρτινα κουτιά σύνθεσης ανάλογα με το θέμα σου. Γέμισε τα με γλυκίσματα, μάρσμελοου και κουφέτα.

Candybar βάπτισης κύκνος

Κουφέτα και ζαχαρωτά βάπτισης

Αν θες να έχεις το απόλυτο αποτέλεσμα για τη βάπτιση με θέμα κύκνος, δώσε βάση στην επιλογή των κουφέτων και των ζαχαρωτών. Διάλεξε πανέμορφα κουφέτα περλέ σε ροζ, χρυσό και σαμπανί. Θα δέσουν τέλεια με την υπόλοιπη διακόσμηση. Επίσης, επίλεξε λευκά – ροζ μαρσμέλλοου για να διακοσμήσεις κουτιά σύνθεσης, γυάλες με καπάκι ή πιατέλες. Όσον αφορά το candybar, φτιάξε ή ζήτα από έναν επαγγελματία να σου φτιάξει τα γλυκίσματα που θα προσφέρεις στους καλεσμένους σου στις αντίστοιχες αποχρώσεις για να ταιριάζουν απόλυτα στο υπόλοιπο πακέτο βάπτισης κύκνος.

Κουφέτα και γλυκίσματα

Μπομπονιέρα κύκνος

Την όλη διακόσμηση της θεματικής βάπτισης έρχεται να κλείσει η μπομπονιέρα κύκνος. Δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να φτιάξεις πρωτότυπες DIY μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού. Βρες οικονομικά υλικά για μπομπονιέρες κύκνος και κάνε κάτι ανεπανάληπτο. Μερικές προτάσεις είναι ένα ξύλινο στοιχείο – κύκνος που θα το στολίσεις με φτερά και θα κρεμάσεις τα κουφέτα. Άλλη πρόταση είναι ένα μεταλλικό κουτάκι με κύκνο που θα το διακοσμήσεις με κορδέλες και πον – πον. Αν πάλι πρόκειται για παιδική μπομπονιέρα κύκνος, μπορείς επιλέξεις τσάντα πλάτης με κύκνο και να τη γεμίσεις με γλειφιτζούρια, δωράκια και γλυκά. Εναλλακτικά, κάτι αντίστοιχο μπορείς να κάνεις και με κασετίνα που έχει κύκνο επάνω.

Μπομπονιέρα κύκνος

Φτιάξε μια παραμυθένια βάπτιση κοριτσιού κύκνος και χάρισε στο παιδί σου τη μοναδικότητα που του αξίζει. Δώσε φινέτσα και πριγκιπικό στυλ σε μια από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής του.

[print_link]