Ιδέες για πασχαλινή διακόσμηση βιτρίνας

Ιδέες για Πασχαλινή Διακόσμηση Βιτρίνας Καταστημάτων

Μια ευφάνταστη και δημιουργική βιτρίνα θα προσελκύσει σίγουρα το ενδιαφέρον του πλήθους, ιδιαίτερα κατά την εποχή των γιορτών! Το Πάσχα είναι μια από τις τέλειες εποχές για να γίνει αυτό. Για αυτό σου προτείνουμε μερικές χρήσιμες ιδέες για πασχαλινή διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων!

Παστέλ χρώματα

Για να μπεις στο πασχαλινό θέμα χρησιμοποίησε τα κατάλληλα χρώματα. Οι παστέλ αποχρώσεις είναι συνυφασμένες με την Άνοιξη και το Πάσχα. Δημιούργησε λοιπόν μια πασχαλινή διακόσμηση βιτρίνας με τα αντίστοιχα χρώματα είτε σε ολόκληρο σκηνικό είτε σε μικρές λεπτομέρειες.

Παστέλ χρώματα

Διακοσμητικό γρασίδι και χαλίκι

Το τεχνητό γρασίδι ή το χρωματιστό χαλίκι είναι ένας φανταστικός τρόπος να δώσεις στη βιτρίνα σου μια φυσική όψη. Πέρα από το ότι θα φωτίζει όλο το χώρο, με τους κατάλληλους συνδυασμούς θα δώσει και μια τέλεια ανοιξιάτικη νότα στο μαγαζί σου! Το χαλίκι είναι φυσικά, ιδανικό και για άλλες εποχές του χρόνου.

Διακοσμητικό γρασίδι και χαλίκι

Πασχαλινά διακοσμητικά ζώα

Αν θέλεις να απογειώσεις την πασχαλινή διακόσμηση βιτρίνας σου πρόσθεσε και πασχαλινά διακοσμητικά ζώα. Τα λαγουδάκια και οι κοτούλες για παράδειγμα, είναι σήμα κατατεθέν για το Πάσχα. Παίξε και με πιο ανοιξιάτικα ζώα όπως παπαγάλους και πεταλούδες για ένα πιο ζωηρό αποτέλεσμα. Αποτελούν εξαιρετικές λεπτομέρειες στον πασχαλινό στολισμό και δίνουν μια γλυκιά πινελιά στο τελικό αποτέλεσμα.

πασχαλινά διακοσμητικά ζώα

Πασχαλινά λουλούδια και φρούτα

Δεν πρέπει να λείπουν από την πασχαλινή διακόσμηση βιτρίνας τα πασχαλινά λουλούδια και τα φρούτα. Θα δώσουν χρώμα και πνοή στη βιτρίνα σου, μαγνητίζοντας τα βλέμματα! Μη φοβηθείς να παίξεις και με πιο τροπικά φύλλα ή ακόμα και κόκκινα μανιτάρια, φράουλες, κεράσια για ένα χρωματιστό αποτέλεσμα. Θα είναι μια ευχάριστη και φυσική γωνιά στη γκρίζα πόλη.

Πασχαλινά λουλούδια και φρούτα - πασχαλινή διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων

Πασχαλινά καλάθια και καφάσια

Άλλη μια λεπτομέρεια που μπορείς να προσθέσεις στη πασχαλινή σου διακόσμηση είναι τα πασχαλινά καλάθια ή ακόμα και τα καφάσια – τελάρα. Θα αποκτήσεις εύκολα μια πασχαλινή διακόσμηση γεμίζοντας τη βιτρίνα σου. Φυσικά, πρέπει να προσέξεις την υπερβολή.

ιδεες για πασχαλινή διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων με καλάθια

Πασχαλινά αυγά

Το αφήσαμε για το τέλος αλλά είναι εξίσου σημαντικό! Φυσικά δεν πρέπει να λείπουν από την πασχαλινή διακόσμηση της βιτρίνας σου τα διακοσμητικά πασχαλινά αυγά. Επέλεξε διάφορα σχέδια, μεγέθη και χρώματα, τελειοποιώντας την πασχαλινή βιτρίνα του μαγαζιού σου!

Πασχαλινά αυγά

Αυτές φυσικά είναι μόνο μερικές ιδέες για να φτιάξεις μια εντυπωσιακή πασχαλινή διακόσμηση βιτρίνας. Βάλε τη φαντασία σου να δουλέψει, χρησιμοποίησε και το γιορτινό σου πνεύμα και το αποτέλεσμα θα είναι πανέμορφο!

[print_link]