Ιδέες και κατασκευές για πασχαλινό bazaar 2019

Ιδέες και Κατασκευές για Πασχαλινό Bazaar

Τα bazaar προσελκύουν το ενδιαφέρον του κόσμου και συγκεντρώνουν πόρους για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Αυτό γίνεται σε μεγαλύτερο εύρος κατά την εποχή των γιορτών, είτε Χριστούγεννα είτε Πάσχα. Εκεί μπορείς να βρεις μια ποικιλία από εποχιακές χειροποίητες κατασκευές και διακοσμητικά. Ενόψει, λοιπόν, του Πάσχα αν θέλεις και εσύ να συμμετάσχεις σε ένα από αυτά, σου έχουμε μερικές ιδέες και κατασκευές για πασχαλινό bazaar.

DIY πασχαλινές λαμπάδες

Στις ιδέες και κατασκευές για πασχαλινό bazaar δε θα μπορούσαν να λείπουν οι λαμπάδες. Πάρε πασχαλινές λαμπάδες σκέτες και διακόσμησε τις με κορδέλες, χρυσόσκονες ακόμα και αποξηραμένα λουλούδια – φρούτα για άρωμα. Φυσικά στα υλικά για πασχαλινές λαμπάδες δεν πρέπει να λείπουν και τα πασχαλινά διακοσμητικά. Δημιούργησε μερικές πασχαλινές λαμπάδες για μεγάλους και μερικές για παιδιά. Λίγη φαντασία και μεράκι χρειάζονται για να κάνεις φανταστικές δημιουργίες.

DIY πασχαλινές λαμπάδες

DIY πασχαλινά αυγά

Φτιάξε μια μοναδική κατασκευή για την πασχαλινή διακόσμηση τραπεζιού, DIY δεντράκι με πασχαλινά αυγά. Χρησιμοποίησε κασπώ, διακοσμητικά αυγά φελιζόλ, χρυσόσκονες, καλαμάκια μπαμπού και μερικά διακοσμητικά λουλουδάκια. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η πασχαλινή κατασκευή θα γίνει περιζήτητη!

Πασχαλινά στεφάνια

Το πασχαλινό στεφάνι παίζει σημαντικό ρόλο στην πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού για αυτό και δε θα μπορούσαμε να το παραβλέψουμε. Δημιούργησε πρωτότυπα πασχαλινά στεφάνια από τελάρο κεντήματος, πασχαλινό στεφάνι – λαγουδάκι, με λινάτσα ή κορδέλες και πασχαλινά διακοσμητικά. Κάτι τόσο απλό μπορεί να κερδίσει τις εντυπώσεις στο πασχαλινό bazaar!

Πασχαλινά στεφάνια

Πασχαλινά καλάθια δώρων

Στις ιδέες και κατασκευές για πασχαλινό bazaar δεν λείπουν και τα πασχαλινά καλάθια δώρων. Πολλοί τα προτιμούν μάλιστα σαν μια γρήγορη λύση δώρου. Δημιούργησε, λοιπόν, πασχαλινά καλάθια που θα διαφέρουν από τα άλλα. Χρησιμοποίησε κουτιά, κασπώ, κλουβιά, καμπάνες ή καφάσι και γέμισε τα με μος ή χάρτινο γρασίδι. Στη συνέχεια, πρόσθεσε κορδέλες, πασχαλινά διακοσμητικά, πασχαλινά αυγά και μάρσμαλοους!

Πασχαλινά καλάθια δώρων

Πασχαλινό κάδρο με αυγά

Μια πρωτότυπη πασχαλινή κατασκευή για πασχαλινό bazaar είναι το πασχαλινό κάδρο με αυγά. Χρησιμοποίησε μια κορνίζα ή ένα κάδρο και κόλλησε πάνω διακοσμητικά πασχαλινά αυγά, μος- βρύο, μικρά κλαδάκια και στόλισε το με μερικές κορδέλες. Είναι ιδανικό και για εναλλακτικό πασχαλινό στεφάνι.

Πασχαλινό κάδρο με αυγά

Διακοσμητικά κουνελάκια υφασμάτινα ή χάρτινα

Μια οικονομική πρόταση για πασχαλινό bazaar είναι τα διακοσμητικά κουνελάκια από σακιά και χάρτινες τσάντες. Γέμισε τα πουγκιά σου ή τα σακουλάκια σου με χαρτί αφής και με μικρά κορδόνια δέσε τα. Στη συνέχεια, ο, τι περισσεύει από πάνω κόψε τα έτσι ώστε να σχηματίζουν αυτιά. Στο τέλος κόλλησε στη πίσω πλευρά ένα πομ πομ για ουρά. Είναι πολύ γλυκές και οικονομικές DIY κατασκευές που δένουν άριστα με μια ανάλογη πασχαλινή διακόσμηση.

Διακοσμητικά κουνελάκια υφασμάτινα ή χάρτινα

DIY πασχαλινή φωλιά

Πρόκειται για ένα πανέμορφο χειροποίητο centerpiece που μπαίνει άνετα στην πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού. Φυσικά μιλάμε για την DIY πασχαλινή φωλιά. Σε οβάλ φελιζόλ κόλλησε πάνω κλαδιά σε διάφορα σχήματα και μος έτσι ώστε να θυμίζουν φωλιά πουλιών. Για περισσότερη σταθερότητα μπορείς να δέσεις και κορδόνια λινάτσας. Στη συνέχεια γέμισε τη με χάρτινο γρασίδι ή μος και πρόσθεσε πασχαλινά διακοσμητικά, αυγά και πασχαλινά ζωάκια. Θα τους τρελάνεις όλους!

Πασχαλινά βαζάκια

Μια νόστιμη πασχαλινή και οικονομική πρόταση που έχουμε, είναι τα πασχαλινά βαζάκια. Γέμισε μικρά γυάλινα βαζάκια γλυκού με πολύχρωμα σοκολατένια κουφέτα, σοκολατένια αυγά ή ζαχαρωτά. Για μια πιο παραδοσιακή προσέγγιση μπορείς να τα γεμίσεις με διάφορα τοπικά εδέσματα ή μαρμελάδες. Στη συνέχεια, διακόσμησε τα με κορδόνια, κορδέλες και δαντέλες. Μπορείς να προσθέσεις εσωτερικά ψεύτικο γρασίδι και εξωτερικά κάποιο πασχαλινό διακοσμητικό. Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις το ίδιο με μικρά γυάλινα μπουκάλια.

Πασχαλινά βαζάκια

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να συμμετάσχεις και εσύ στα πασχαλινά bazaar. Δούλεψε με τη φαντασία και τη δημιουργικότητα που σε διέπουν και φτιάξε πρωτότυπες πασχαλινές κατασκευές.

[print_link]