Ιδέες για χριστουγεννιάτικο στολισμό με επιδαπέδια βάζα

Ιδέες για χριστουγεννιάτικο στολισμό με επιδαπέδια βάζα

Στόλισε χριστουγεννιάτικα το σπίτι σου ή τον επαγγελματικό σου χώρο ξεφεύγοντας από τα συνηθισμένα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Δημιούργησε μια πρωτότυπη διακόσμηση με βάζα δαπέδου. Βρες εδώ φρέσκες ιδέες για χριστουγεννιάτικο στολισμό με επιδαπέδια βάζα.

Επιδαπέδια βάζα με κουκουνάρια και κλαδιά

Γέμισε γυάλινα βάζα δαπέδου ψηλά με κουκουνάρια σε διάφορα μεγέθη και λαμπάκια. Δώσε περισσότερο ύψος στη δημιουργία σου με χριστουγεννιάτικα κλαδιά. Είναι από τις απλές ιδέες για διακόσμηση βάζων τα Χριστούγεννα αλλά δίνει μπόλικη λάμψη στο χώρο.

Βάζο με κουκουνάρια και κλαδιά

Βάζο με χριστουγεννιάτικα στολίδια

Αυτή η επιλογή ταιριάζει τέλεια στο χριστουγεννιάτικο στολισμό με επιδαπέδια βάζα. Χρησιμοποίησε βάζα δαπέδου γυάλινα και γέμισε τα με χριστουγεννιάτικες μπάλες και στολίδια στις αποχρώσεις που θες. Αν θες περισσότερη λάμψη πρόσθεσε φωτάκια LED. Για πιο μοντέρνο look χρησιμοποίησε τετράγωνα γυάλινα βάζα, τους λεγόμενους κύβους.

Βάζο με χριστουγεννιάτικα στολίδια

Γυάλες δαπέδου με γιρλάντες και χιόνι

Στόλισε χριστουγεννιάτικα με βάζα δαπέδου σωλήνες – κυλίνδρους. Γέμισε τα με μπόλικο τεχνητό χιόνι και γιρλάντες στο χρώμα και της υπόλοιπης χριστουγεννιάτικης διακόσμησης. Και σε αυτή τη περίπτωση μπορείς να προσθέσεις χριστουγεννιάτικα φωτάκια.

Επιδαπέδια βάζα με κερί και χιόνι

Για μια σικάτη διακόσμηση με βάζα και κεριά αυτή η επιλογή είναι ιδανική. Επέλεξε το βάζο δαπέδου που επιθυμείς και στη συνέχεια γέμισε το μέχρι την μέση με τεχνητό χιόνι. Τοποθέτησε το κερί σου στη μέση. Πρόσθεσε μικρά κλαδιά με berries  σαν χριστουγεννιάτικη νότα. Δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις κωνικά βάζα για ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Βάζο με κερί και χιόνι

Βάζο με χριστουγεννιάτικες φιγούρες και διακοσμητικά

Ένας ακόμα χριστουγεννιάτικος στολισμός με επιδαπέδια βάζα είναι με χριστουγεννιάτικες φιγούρες και διακοσμητικά. Διάλεξε διάφανα βάζα δαπέδου μοντέρνα και βάλε μέσα μικρές χριστουγεννιάτικες φιγούρες και αξεσουάρ Lemax καθώς και διάφορα χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά. Πρόσθεσε λίγο χιόνι για ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Βάζο με χριστουγεννιάτικες φιγούρες και διακοσμητικά

Αν η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σου και το εσωτερικό του χώρου σου χρειάζεται λίγη φρεσκάδα ή ένα κομψό άγγιγμα, ένα βάζο πατώματος μπορεί να το κάνει. Με αφορμή τα όσα σου προτείναμε σταμάτα να αναρωτιέσαι “πώς να διακοσμήσω μια γυάλα χριστουγεννιάτικα” και ξεκίνα να δημιουργείς!

[print_link]