ιδέες για γούρια 2019

7 Hot ιδέες για γούρια 2019

Σε λίγο καιρό θα αποχαιρετήσουμε το 2018 και όλες τις στιγμές που ζήσαμε και θα καλωσορίζουμε το 2019. Ένα γούρι για εσάς ή για τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι το νούμερο ένα δώρο για να μπει καλά η χρονιά, πόσο μάλλον αν είναι και χειροποίητο. Εδώ θα βρεις 7 ιδέες για γούρια 2019 που θα κάνουν την διαφορά!

Γούρι 2019 σε γυάλινο μπουκάλι

Αν θες να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα σου έχουμε μια μοναδική πρόταση. Φτιάξε ένα γούρι 2019 σε γυάλινο μπουκάλι. Στόλισε το με μια χριστουγεννιάτικη κορδέλα, ένα λευκό φτερό και ένα ξύλινο γούρι ή μεταλλικό 2019. Μην ξεχάσεις να το γεμίσεις με χιόνι. Θα του δώσει άλλη διάσταση!

Γούρι 2019 σε γυάλινο μπουκάλι

Γούρι 2019 μπάλα χιονάνθρωπος

Μια παιχνιδιάρικη επιλογή για γούρι 2019 είναι με διάφανη μπάλα με το χιονάνθρωπο! Πρόσθεσε χριστουγεννιάτικες κορδέλες, κουδουνάκια ή και κάποιο άλλο υλικό για γούρι π.χ. φούντες. Είναι απλό αλλά τέλειο!

Γούρι 2019 μπάλα χιονάνθρωπος

Γούρι 2019 με ξύλινη παράσταση

Ένα πρωτότυπο και πανέμορφο DIY γούρι 2019 είναι το γούρι με χριστουγεννιάτικη ξύλινη παράσταση. Στόλισε το με διάφορες χριστουγεννιάτικες κορδέλες και μικρά στολίδια! Θα σε εντυπωσιάσει το αποτέλεσμα.

Γούρι 2019 με ξύλινη παράσταση

Γούρι 2019 μίνι τουρτιέρα

Μια από τις πιο πρωτότυπες ιδέες για γούρια 2019 είναι γούρι σε μίνι τουρτιέρα. Πρόκειται για εύκολα γούρια χειροποίητα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Κόλλησε μέσα στη τουρτιέρα ένα μικρό διακοσμητικό χριστουγεννιάτικο δεντράκι και ένα μεταλλικό γούρι «2019». Στο τέλος, στόλισε το με μια όμορφη χριστουγεννιάτικη κορδέλα και είναι έτοιμο να το προσφέρεις.

Γούρι 2019 μίνι τουρτιέρα

Γούρι με φελλό και πέταλο

Αν αναρωτιέσαι “πώς να φτιάξω χειροποίητα γούρια εύκολα“, σου έχουμε το γούρι με φελλό! Σε ένα κομμάτι φαρδιάς κορδέλας από φελλό κόλλησε ένα πέταλο 2019, ή κάποιο άλλο γούρι της αρεσκείας σου. Στη συνέχεια στόλισε το με καφέ κορδόνι, χριστουγεννιάτικη κορδέλα και ένα μίνι διακοσμητικό σκούφο του Άγιου Βασίλη. Αν και αποτελεί μια ιδέα για γούρια φθηνά, το γούρι αυτό θα ενυπωσιάσει!

Γούρι με φελλό και πέταλο

Γούρι με καρυοθραύστη

Άλλη μια hot ιδέα για γούρια 2019 είναι το γούρι με φιγούρα καρυοθραύστη. Κάνε σαν βάση ένα μεγάλο ξύλινο γούρι «2019» ή ακόμα και έναν κορμό και κόλλησε πάνω την χριστουγεννιάτικη φιγούρα σου, φτερά και κορδέλες στις ίδιες αποχρώσεις. Να είσαι σίγουρος ότι θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Γούρι με καρυοθραύστη

Γούρι μπρελόκ ελέφαντας

Ένα πολύ σικ και απλό χειροποίητο γούρι είναι το μπρελόκ με τον ελέφαντα. Είναι εύκολα τα υλικά για γούρια που θα χρησιμοποιήσεις και θα ξετρελάνεις τους αγαπημένους σου. Μεταλλικός κρίκος, μεταλλική φιγούρα ελέφαντα, ματάκι και μερικά ακόμα υλικά θα σου δώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Γούρι μπρελόκ ελέφαντας

 

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι οι τέλειες εποχές για να πειραματιστείς στις κατασκευές και να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη. Όλα αυτά κάνοντας μοναδικά δώρα στους αγαπημένους σου. Τα γούρια ανήκουν σε αυτά και είναι χαρακτηριστικό των γιορτών. Μην αργείς, λοιπόν, φτιάξε τα δικά σου γούρια για το 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=Nm3qYDyYEWU&t=239s

[print_link]