ιδεες για διακόσμηση με χριστουγεννιάτικες μπάλες

5+1 Ιδέες για διακόσμηση με χριστουγεννιάτικες μπάλες

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σπιτιού και όχι μόνο έχει πρωταρχικό ρόλο. Ωστόσο, τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στα μαγαζιά παραμένουν αρκετά ακριβά. Ξεκίνα, λοιπόν, με τις μπάλες που στοιβάζονται στα ντουλάπια σου από τα προηγούμενα χρόνια. Αντί να αγοράσεις νέα αντικείμενα διακόσμησης, μπορείς να κάνεις μερικές πραγματικά όμορφες κατασκευές χρησιμοποιώντας πλαστικές χριστουγεννιάτικες μπάλες ή γυάλινες. Βρες εδώ μερικές πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση με χριστουγεννιάτικες μπάλες.

Χριστουγεννιάτικα μπουκάλια

Μια από τις ιδέες για διακόσμηση με χριστουγεννιάτικες μπάλες είναι να στολίσεις μπουκάλια κρασιού ή γυάλινα βάζα. Αναλυτικότερα, χρωμάτισε γυάλινα δοχεία και πρόσθεσε χρυσόσκονες για περισσότερη λάμψη. Στην συνέχεια τοποθέτησε μέσα κλαδιά σάλιξ και στόλισε τα με μικρές χριστουγεννιάτικες μπάλες.

Χριστουγεννιάτικα μπουκάλια

DIY Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Εμπλούτισε τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού σαλονιού με μικρά χριστουγεννιάτικα δέντρα από στολίδια και χριστουγεννιάτικες μπάλες. Πάνω σε ένα κώνο από φελιζόλ στερέωσε χριστουγεννιάτικες μπάλες και στολίδια στις αποχρώσεις που θες. Θα φτιάξεις πανέμορφα χριστουγεννιάτικα δεντράκια σε διάφορα μεγέθη που θα διακοσμήσουν εξαίσια όποιο χώρο θες.

Χριστουγεννιάτικες μπάλες σε κάδρο

Μια πρωτότυπη ιδέα για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση 2018 είναι οι χριστουγεννιάτικες μπάλες σε κάδρο. Κρέμασε κορδέλες από ένα κάδρο ή από ένα δίσκο με χριστουγεννιάτικες μπάλες και φτιάξε μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη παράσταση.

Χριστουγεννιάτικες μπάλες σε κάδρο

Χριστουγεννιάτικες μπάλες σε γλάστρες

Για μια όμορφη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού χρησιμοποίησε χριστουγεννιάτικες μπάλες, κουκουνάρια και μπόλικες γιρλάντες. Γέμισε τις γλάστρες που δεν χρησιμοποιείς με αυτά και φτιάξε κάτι μοναδικό και ιδιαίτερα οικονομικό!

Χριστουγεννιάτικες μπάλες σε γλάστρες

Χριστουγεννιάτικες μπάλες σε εταζέρα

Μια φρέσκια ιδέα είναι να στολίσεις τις εταζέρες που ήδη έχεις και δε χρησιμοποιείς με χριστουγεννιάτικες μπάλες σε διάφορα μεγέθη και χρώματα. Ενίσχυσε το στολισμό σου με χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Είναι κάτι απλό και εύκολο αλλά θα απογειώσει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σαλονιού σου. Για εκείνους που στολίζουν το σπίτι από άκρη σε άκρη ενδείκνυται και για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση κουζίνας.

Χριστουγεννιάτικες μπάλες σε εταζέρα

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι

Για μια ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πόρτας μπορείς να κατασκευάσεις ένα χειροποίητο χριστουγεννιάτικο στεφάνι από χριστουγεννιάτικες μπάλες. Πάνω σε ένα στεφάνι φελιζόλ κόλλησε χριστουγεννιάτικες μπάλες σε διάφορα χρώματα και μεγέθη και στόλισε την εξώπορτα σου.

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι

Αυτές ήταν μόνο μερικές ιδέες για το πώς μπορείς να δημιουργήσεις μια πανέμορφη διακόσμηση με χριστουγεννιάτικες μπάλες. Σε κάθε περίπτωση βάλε το γιορτινό σου πνεύμα και τη φαντασία σου να δουλέψουν και σίγουρα θα σε ενθουσιάσει το αποτέλεσμα!

[print_link]