Καλοκαιρινή διακόσμηση με γυάλες 15+1 Ιδέες

Καλοκαιρινή διακόσμηση με γυάλες: 15+1 Ιδέες

Το καλοκαίρι είναι μια ιδανική εποχή για μια ανανέωση σπιτιού εμπνευσμένη από τα χρώματα και τις εικόνες του. Η καλοκαιρινή διακόσμηση σπιτιού όχι μόνο ευχαριστεί το μάτι αλλά μας αλλάζει και διάθεση και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ωστόσο με τούτα και με εκείνα το budget για μια καλοκαιρινή ανανέωση είναι αρκετά περιορισμένο. Μη σκας! Σου έχουμε τη λύση. Δεν μιλάμε για άλλη από τη καλοκαιρινή διακόσμηση με γυάλες. Παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες που θα σου δώσουν μια εντυπωσιακή διακόσμηση σπιτιού που μυρίζει θάλασσα και έχει καλοκαιρινό αέρα.

Καλοκαιρινή διακόσμηση με γυάλες, άμμο και κοχύλια

Μια καλοκαιρινή διακόσμηση με γυάλες που αγαπάμε είναι γεμάτες με άμμο και κοχύλια. Διάλεξε γυάλες σφαίρα, κύβους, κώνους ή αλλά διάφορα σχέδια και γέμισε τις με άμμο χρωματιστή ή μονόχρωμη. Πρόσθεσε μερικά κοχύλια και φέρε τη θάλασσα στο σαλόνι σου.

Καλοκαιρινή διακόσμηση με γυάλες, άμμο και κοχύλια

Γυάλινα βάζα με φρούτα – λαχανικά

Μια άλλη ιδέα για καλοκαιρινή διακόσμηση είναι γυάλινα βάζα με λεμόνια ή οποιαδήποτε άλλο φρούτο – λαχανικό με χρώμα που σας αρέσει. Επίλεξε μεγάλα γυάλινα βάζα διακόσμησης και γέμισε τα με φέτες λεμονιού. Προαιρετικά, μπορείς να βάλεις κεριά και votive. Θα δώσεις χρώμα στη καλοκαιρινή διακόσμηση σπιτιού σου εύκολα και οικονομικά.

Γυάλινα βάζα με λεμόνια

Καλοκαιρινή διακόσμηση με γυάλες, χαλίκια και σωλήνες

Η διακόσμηση γυάλας με πέτρες είναι μια πολύ όμορφη επιλογή για καλοκαιρινό στολισμό. Πήγαινε το ένα βήμα παραπέρα και πρόσθεσε άμμο και μίνι γυάλινους σωλήνες φτιάχνοντας ένα centerpiece «message in a bottle».

Καλοκαιρινή διακόσμηση με γυάλες, χαλίκια και σωλήνες

Γυάλινα βαζάκια με κερί

Γυάλινα βαζάκια όλοι λίγο πολύ έχουμε κάπου καταχωνιασμένα στο ντουλάπια μας. Γιατί να μη τα εντάξουμε στη συνολική καλοκαιρινή διακόσμηση του χώρου μας;  Διακόσμησε τα ελαφρώς εξωτερικά ή και καθόλου αν είσαι φαν του μινιμαλισμού. Έπειτα γέμισε τα με λίγη άμμο σε ένα ουδέτερο χρώμα και πρόσθεσε ένα κερί. Τοποθέτησε τα πάνω σε δίσκους, πιατέλες ή φέτες κορμού και φτιάξε γρήγορα ένα μίνιμαλ καλοκαιρινό centerpiece.

Γυάλινα βαζάκια με κερί

Γυάλινη καμπάνα με καλοκαιρινό διακοσμητικό

Αγαπάμε ιδιαίτερα τις γυάλινες καμπάνες γιατί προσαρμόζονται τέλεια σε κάθε εποχή. Επίλεξε γυάλινες καμπάνες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη και διακόσμησε τις εσωτερικά με καλοκαιρινά διακοσμητικά. Αν θέλεις πρόσθεσε μερικές κορδέλες και κορδόνια για περισσότερη λεπτομέρεια.

Γυάλινη καμπάνα με καλοκαιρινό διακοσμητικό

Γυάλες με νερό και επιπλέοντα κεριά

Μια διακόσμηση γυάλας με κερί είναι γεμίζοντας τη με νερό. Γέμισε τις γυάλες με χρωματιστό ή σκέτο νερό και βάλε μέσα ειδικά επιπλέοντα κεριά ρεσώ και votive. Θα δώσει στη διακόσμηση σπιτιού σου φρεσκάδα και ανανέωση, πάντα on budget.

Γυάλες με νερό και επιπλέοντα κεριά

Γεωμετρικά φανάρια με καλοκαιρινά διακοσμητικά

Αν πάλι θέλεις κάτι πιο μοντέρνο σε γυάλινα είδη τότε θα σου προτείναμε τη τελευταία τάση στη διακόσμηση, τα γεωμετρικά φανάρια. Επίλεξε τα δικά σου φανάρια terrarium σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Έπειτα γέμισε τα με καλοκαιρινά διακοσμητικά ή απλώς με κοχύλια, αχιβάδες και κοράλλια. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό!

Γεωμετρικά φανάρια με καλοκαιρινά διακοσμητικά

Κρεμαστά γυάλινα βαζάκια

Όπως ήδη έχουμε πει όλοι έχουμε ξεχασμένα βαζάκια κάπου μέσα στο σπίτι. Μια άλλη πρόταση μας για να χρησιμοποιήσεις τα βαζάκια μαρμελάδας είναι να τα κρεμάσεις στο παράθυρο. Ακόμα καλύτερα μπορείς να φτιάξεις μια γιρλάντα από γυάλινα βαζάκια στο μπαλκόνι ή το κήπο σου και να τα γεμίσεις με κεριά ή λουλούδια. Κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται ούτε ιδιαίτερο κόπο και σίγουρα ούτε πολλά χρήματα.

Κρεμαστά γυάλινα βαζάκια

Γυάλες με παχύφυτα

Μια ιδέα για διακόσμηση γυάλας ψαριών ή οποιασδήποτε άλλης γυάλας είναι με παχύφυτα. Δώσε ένα πιο τροπικό στυλ στο σπίτι σου γεμίζοντας βάζα ή μπάλες γυάλινες με χαλίκια και παχύφυτα. Μια συμβουλή μας είναι να χρησιμοποιήσεις γυάλινα βάζα σε διάφορα μεγέθη ώστε να φτιάξεις πολλά επίπεδα στο χώρο σου. Με κάτι τέτοιο θα κλέψεις σίγουρα τη παράσταση!

Γυάλες με παχύφυτα

Γυάλινα βάζα με λουλούδια

Ίσως η πιο κλασική ιδέα για να στολίσεις τα γυάλινα βάζα είναι με διακοσμητικά λουλούδια. Γέμισε τα γυάλινα είδη σου με αποξηραμένα λουλούδια, pampas grass ή αν θέλεις περισσότερο χρώμα επίλεξε ορτανσίες, ηλίανθους, μανόλιες ή ό,τι άλλο αρέσει σε εσένα.

Γυάλινα βάζα με λουλούδια

Γυάλες με λινάτσα και κερί

Για μια νησιωτική διακόσμηση σπιτιού εμπνευσμένη από την ναυτική κουλτούρα της χώρας μας είναι οι γυάλες με λινάτσα. Μπορείς είτε να βρεις έτοιμα φανάρια – γυάλες με λινάτσα είτε να τα φτιάξεις μόνη σου. Η διαδικασία είναι απλή! Επίλεξε τα διακοσμητικά βάζα που θέλεις και έπειτα κόλλησε πάνω κορδόνια λινάτσας. Μπορείς να προσθέσεις κάποιο διακοσμητικό ή να τα αφήσεις έτσι. Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου εντυπωσιακό. Αφού τελειώσεις με την εξωτερική διακόσμηση πρόσθεσε εσωτερικά κεριά κολώνες.

Γυάλινα βάζα με λαμπάκια και κοχύλια

Αν ακόμα ψάχνεις τι να βάλω μέσα στο βάζο, σου έχουμε και άλλη ιδέα. Γέμισε τα γυάλινα σου με κοχύλια και λαμπάκια. Εμείς θα σου προτείναμε και αντί για κοχύλια να βάλεις διακοσμητικά παγάκια. Με αυτό το τρόπο το φως από τα λαμπάκια θα διαχέεται διάτρητο στο χώρο δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Γυάλινα βάζα με λαμπάκια και κοχύλια

Γυάλες με τροπικά φυλλώματα

Μια παραλλαγή του βάζου με τα λουλούδια είναι με γυάλες και τροπικά φυλλώματα. Αν αγαπάς το πράσινο αλλά δεν είσαι φανατικός των λουλουδιών τότε αυτή η λύση είναι για σένα. Επίλεξε γυάλες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη, κύλινδρο, με καπάκι, γυάλες με πόδι κ. ο . κ . Γέμισε τις με διακοσμητικές γιρλάντες και φυλλώματα τροπικά δίνοντας μια αίσθηση τροπικής ζούγκλας στο σπίτι σου.

Γυάλες με τροπικά φυλλώματα

Καλοκαιρινά γυάλινα μπουκάλια με κερί

Αν έχεις εξίσου γυάλινα μπουκάλια στα αζήτητα ήρθε η ώρα να τα βγάλεις έξω και να φτιάξεις μια καλοκαιρινή διακόσμηση με αυτά. Πώς; Φτιάχνοντας καλοκαιρινά DIY κηροπήγια. Γέμισε τα με άμμο ή κοχύλια. Έπειτα τοποθέτησε πάνω ρεσώ ή αν έχουν μικρό στόμιο στερέωσε πάνω τα κεριά σου. Με τόσο εύκολα και οικονομικά υλικά που ήδη έχεις στο σπίτι θα φτιάξεις κάτι φοβερό!

Καλοκαιρινά γυάλινα μπουκάλια με κερί

Γυάλινα κουτιά με καλοκαιρινά διακοσμητικά

Τέλος, μπορεί να μην είναι βάζα αλλά δεν θα μπορούσαμε να μη τα συμπεριλάβουμε στη καλοκαιρινή διακόσμηση με γυάλες. Δεν είναι άλλα από τα γυάλινα κουτιά. Είναι μια σικάτη και κομψή επιλογή που μπορείς άνετα να τη προσαρμόσεις στη καλοκαιρινή διάθεση. Γέμισε τα με κοχύλια, άμμο, αχιβάδες και κοράλλια. Θα φτιάξεις έτσι μια εντυπωσιακή και μοντέρνα καλοκαιρινή διακόσμηση τραπεζαρίας.

Γυάλινα κουτιά με καλοκαιρινά διακοσμητικά

Το μυστικό για μια εντυπωσιακή καλοκαιρινή διακόσμηση δεν είναι τα πολλά χρήματα αλλά η αστείρευτη φαντασία και το μεράκι που έχεις. Πάρε έμπνευση και φτιάξε με τα χεράκια σου μια καλοκαιρινή γωνιά που θα απολαμβάνεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

[print_link]