Οικονομικές μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης μαζί 9 Ιδέες

Οικονομικές Μπομπονιέρες Γάμου και Βάπτισης μαζί: 10 Ιδέες

Ολοένα και περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν τα μυστήρια του γάμου και της βάπτισης μαζί. Αυτό συμβαίνει αρκετές φορές επειδή το πακέτο γάμου και βάπτισης μαζί είναι αρκετά πιο οικονομικό. Η DIY διακόσμηση, το πάρτυ γάμου και η δεξίωση βάπτισης είναι μερικά από τα θέματα που καλούνται οι νέοι γονείς και μελλόνυμφοι να επιλύσουν. Όπως και να έχει είναι το νέο trend και το μόνο σίγουρο είναι ότι ήρθε για να μείνει. Ανήκεις, λοιπόν και εσύ σε εκείνα τα ζευγάρια που θα πραγματοποιήσετε γάμο και βάπτιση μαζί; Τέλεια! Είμαστε εδώ για να σου δώσουμε μερικές ιδέες για οικονομικές μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης μαζί που θα εντυπωσιάσουν!

Οικονομική μπομπονιέρα γάμου και βάπτισης μαζί με τούλι και σύρμα

Μια από τις οικονομικές μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης μαζί είναι με τούλι, σύρμα και πέρλες. Επίλεξε λευκό τούλι με στρας. Συνδύασε το με σύρμα σε ροζ ή γαλάζιο χρώμα, ανάλογο με το φύλο του παιδιού σας, και εκρού πέρλες σε ένα χαλαρό δέσιμο. Για περισσότερη λεπτομέρεια μπορείς να προσθέσεις και φτερό στην ίδια απόχρωση. Το αποτέλεσμα θα είναι εκθαμβωτικό όπως ταιριάζει σε έναν DIY γάμο και παιχνιδιάρικο όπως αρμόζει σε μια DIY βάπτιση.

Οικονομική μπομπονιέρα γάμου και βάπτισης μαζί με τούλι και σύρμα

Μπομπονιέρες για γάμο και βάπτιση μαζί με πουγκιά

Τα πουγκιά παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις τόσο στο γάμο όσο και στη βάπτιση. Γιατί, λοιπόν να μη τα προσαρμόσουμε και στα δυο; Διάλεξε έτοιμα πουγκιά με στρας σε χρώμα ροζ ή βεραμάν αντίστοιχα και διακόσμησε τα με κορδέλες που ταιριάζουν και στον υπόλοιπο στολισμό. Αυτή η πρόταση είναι ιδανική και αν ψάχνεις μπομπονιέρες βάπτισης διδύμων.

Μπομπονιέρες για γάμο και βάπτιση μαζί με πουγκιά 

Μπομπονιέρες για γάμο και βάπτιση μαζί με διακοσμητικό οικογένεια

Από τις νούμερο 1 οικονομικές μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης μαζί είναι με τούλι και διακοσμητικά για μπομπονιέρες σε σχήμα οικογένειας. Φτιάξε χειροποίητα πουγκιά από δύο διαφορετικά τούλια με ρίγες και δέσε τα με κορδέλες στα αντίστοιχα χρώματα. Έπειτα κρέμασε το μεταλλικό διακοσμητικό της οικογένειας στις DIY μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης.

Μπομπονιέρες για γάμο και βάπτιση μαζί με διακοσμητικό οικογένεια

Οικονομική μπομπονιέρα γαμοβάπτισης κρεμαστή με κρίκο

Για ένα περισσότερο boho chic γάμο και μια βάπτιση με κομψότητα και στυλ θα σου προτείναμε τη κρεμαστή μπομπονιέρα με κρίκο και διακοσμητικό σε σχήμα οικογένειας. Φτιάξε οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης για κορίτσια ή αγόρια αλλά και για γάμο επιλέγοντας κορδέλες και κορδόνια σε γήινες αποχρώσεις ανάλογες με τη διακόσμηση του γάμου και της βάπτισης. Τέλος πρόσθεσε καφέ φουντίτσα, αν θέλεις περισσότερη λεπτομέρεια.

Οικονομική μπομπονιέρα γαμοβάπτισης κρεμαστή με κρίκο

Χειροποίητη μπομπονιέρα γάμου και βάπτισης μαζί με κουτάκι πλεξιγκλάς

Το υλικό πλεξιγκλάς τα τελευταία χρόνια έχει γίνει hot τάση και ο λόγος είναι η μοντέρνα αισθητική του. Με τα κουτάκια πλεξιγκλάς μπορείς να φτιάξεις μια εντυπωσιακή και μοντέρνα μπομπονιέρα γαμοβάπτισης. Πρόκειται για ιδιαίτερα κουτιά για κέρασμα γάμου που δίνουν απαράμιλλο στυλ και φινέτσα. Διάλεξε κορδέλες σε παλ αποχρώσεις που θα συνάδουν τόσο με τη βάπτιση όσο και με το γάμο. Εναλλακτικά μπορείς να διαλέξεις έντονα χρώματα σε κορδόνια, κορδέλες και διακοσμητικά για ένα πιο μοντέρνο και παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.

Χειροποίητη μπομπονιέρα γάμου και βάπτισης μαζί με κουτάκι πλεξιγκλάς

Μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης μαζί με φάκελο και ματάκι

Μια ιδέα για οικονομικές καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης μαζί είναι με πουγκιά φακέλους και ματάκι. Συνδύασε τα πουγκιά με λευκή κορδέλα κρόσι και κορδόνι λινάτσας. Έπειτα στόλισε ένα ματάκι ανάλογα αν έχεις αγοράκι ή κοριτσάκι και οι χειροποίητες μπομπονιέρες σου είναι έτοιμες. Με εύκολα υλικά για μπομπονιέρες θα έχεις ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα για ένα DIY καλοκαιρινό γάμο και βάπτιση μαζί.

Μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης μαζί με φάκελο και ματάκι

Οικονομική μπομπονιέρα γαμοβάπτισης με πουά ύφασμα και πουά τούλι

Εξίσου εντυπωσιακή είναι η μπομπονιέρα γάμου και βάπτισης με πουά ύφασμα και πουά τούλι. Επίλεξε για τις μπομπονιέρες σου πουά υφάσματα σε αντίστοιχη απόχρωση και συνδύασε το με λευκό τούλι πουά. Δέσε τα όμορφα με μαλακό τούλι και φτιάξε έτσι εύκολα χειροποίητα πουγκιά που θα βάλεις μέσα τα κουφέτα της αρεσκείας σου.

Οικονομική μπομπονιέρα γαμοβάπτισης με πουά ύφασμα και πουά τούλι

Κρεμαστή μπομπονιέρα γάμου και βάπτισης με καρδούλα

Μια εξίσου μοντέρνα ιδέα για μπομπονιέρες γαμοβάπτισης είναι η κρεμαστή με διακοσμητική καρδούλα. Επίλεξε ξύλινη καρδούλα με χρώμα ανάλογα με το φύλο του παιδιού και διακόσμησε τη με κορδέλες και κορδόνια σε εκρού χρώμα. Στο τελείωμα πρόσθεσε σε μικρά πουγκάκια τα κουφέτα της αρεσκείας σου. Προαιρετικά μπορείς να βάλεις και στρας για λάμψη και φινέτσα.

Κρεμαστή μπομπονιέρα γάμου και βάπτισης με καρδούλα

Μπομπονιέρα γαμοβάπτισης με τούλινο πουγκί, κορδόνι και ματάκι

Αν πάλι θέλεις κάτι απλό αλλά και συνάμα εντυπωσιακό που θα προμηνύει το διπλό μυστήριο τότε θα σου προτείναμε το τούλινο πουγκί με κορδόνι και ματάκι. Επίλεξε τούλινα πουγκιά και βάλε μέσα κομμένα υφάσματα για περισσότερο όγκο. Δέσε το εξωτερικά με κορδόνια γαλάζια ή ροζ ανάλογα αν έχεις αγοράκι ή κοριτσάκι. Στο τέλος, διακόσμησε τις χειροποίητες μπομπονιέρες σου με ματάκι στις ίδιες αποχρώσεις. Εναλλακτικά αν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις πουγκιά μπορείς να φτιάξεις τις μπομπονιέρες σου με κομμένα υφάσματα από τούλι. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό και στις δυο περιπτώσεις!

Μπομπονιέρα γαμοβάπτισης με τούλινο πουγκί, κορδόνι και ματάκι

Απλή μπομπονιέρα γαμοβάπτισης με τούλι και κορδέλες

Τέλος, μια εύκολη και οικονομική μπομπονιέρα γάμου και βάπτισης είναι με πουά τούλι και κορδέλες. Συνδύασε το λευκό τούλι με κορδέλες σε χρώματα ανάλογα με τη διακόσμηση γάμου και το στολισμό βάπτισης. Ολοκλήρωσε τις DIY μπομπονιέρες γάμου σου προσθέτοντας ένα μικρό στρας για περισσότερη λάμψη.

Μπομπονιέρα γάμου και βάπτισης με πουά τούλι και κορδέλες

Η ημέρα που θα πεις το μεγάλο «Ναι» στο άλλο σου μισό και θα χαρίσετε στο καρπό του έρωτα σας ένα παντοτινό όνομα είναι το σίγουρο ότι θα ξεχειλίζει περίσσια αγάπη και συναισθηματισμό. Βάλε τη φαντασία, το μεράκι και τη δημιουργικότητα σου σε λειτουργία και είμαστε σίγουροι ότι η δικιά σου γαμοβάπτιση θα αφήσει εποχή!

[print_link]