Θέματα Βάπτισης 2020 4 Hot Ιδέες

Θέματα Βάπτισης 2020: 6 Hot Ιδέες

Το 2020 μπορεί να έφερε στο προσκήνιο μια νέα πραγματικότητα αλλά τα trends και οι hot τάσεις δεν σταματούν. Είσαι μανούλα και αποφάσισες να κάνεις μια DIY βάπτιση για το παιδάκι σου; Αυτό είναι τέλειο! Εμείς σου έχουμε φτιάξει μια λίστα με θέματα βάπτισης 2020 για να αφήσεις άφωνους τους καλεσμένους σου πάντα με στυλ και τη δική σου προσωπική πινελιά

Βάπτιση κορίτσι θέμα νεράιδα

Το θέμα βάπτισης κορίτσι 2020 που πολλοί γονείς προτιμούν είναι η νεράιδα. Παίξε με έντονα χρώματα και παιχνιδιάρικες αποχρώσεις για να φτιάξεις μια μαγευτική διακόσμηση βάπτισης.

Βάπτιση κορίτσι θέμα νεράιδα - Θέματα Βάπτισης 2020

Διακόσμηση βάπτισης με θέμα νεράιδα

Αποτελεί από τα πιο χρωματιστά θέματα βάπτισης 2020 και για αυτό το λατρεύουμε. Χρησιμοποίησε υφάσματα σε μωβ και πράσινα χρώματα και επίλεξε για το στολισμό σου διακοσμητικά λουλούδια, νεράιδες, νάνους και πεταλούδες.

Διακόσμηση βάπτισης με θέμα νεράιδα

Τραπέζι ευχών βάπτισης με θέμα νεράιδα

Για το τραπέζι ευχών βάπτισης ή το candybar επίλεξε κασπώ σε έντονες αποχρώσεις και γέμισε τα με κουφέτα και μαρσμέλλοου. Συνδύασε τα, επίσης με ξύλινα κηροπήγια και ξύλινες εταζέρες δίνοντας την αίσθηση του μαγεμένου δάσους. Μη ξεχάσεις τις γυάλες με βρυσάκι για να δροσίσεις τους καλεσμένους σου χρησιμοποιώντας γυάλινα βαζάκια με καλαμάκια στις αποχρώσεις της υπόλοιπης βάπτισης.

Τραπέζι ευχών βάπτισης με θέμα νεράιδα

Μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα νεράιδα

Μια από τις πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι είναι η κρεμαστή με νεράιδα. Για να τις φτιάξεις διάλεξε ξύλινες διακοσμητικές νεράιδες και στόλισε τις με διάφορες κορδέλες και κορδόνια στις αποχρώσεις της υπόλοιπης διακόσμησης βάπτισης. Έπειτα κρέμασε τα πεντανόστιμα κουφέτα σου. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις μπομπονιέρες με μίνι μεταλλικά κασπώ και λουλουδάκια δίνοντας την αίσθηση μιας μικρής διακοσμητικής γλαστρούλας. Τέλος, μια άλλη ιδέα είναι με τα εναλλακτικά κουτάκια βάπτισης, κλουβιά που θα μείνουν και σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους σου.

Μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα νεράιδα

Θέμα βάπτισης κορίτσι παραμύθι

Τι ποιο όμορφο από θέμα βάπτισης παραμύθι αν είσαι μητέρα μιας μικρής πριγκίπισσας. Για ένα τέτοιο ρομαντικό θέμα κινήσου σε χρώματα όπως είναι το ροζ, το λευκό και φυσικά το χρυσό. Επίλεξε vintage διακοσμητικά και παραμυθένιες φιγούρες που θα ταξιδέψουν τους καλεσμένους σου στα αγαπημένα μας παραμύθια.

Θέμα βάπτισης κορίτσι παραμύθι - Θέματα Βάπτισης 2020

Διακόσμηση βάπτισης με θέμα παραμύθι

Για μια τέτοια ρομαντική διακόσμηση βάπτισης θα χρειαστείς υφάσματα και δαντέλες στις αντίστοιχες αποχρώσεις.  Επίσης, χρησιμοποίησε μεταλλικά κηροπήγια και φανάρια για να δώσεις μια όμορφη πινελιά περασμένων εποχών. Σε αυτή τη περίπτωση σημαντικό ρόλο παίζουν τα λουλούδια για αυτό επιμελήσου ιδιαίτερα τον ανθοστολισμό της βάπτισης.

Διακόσμηση βάπτισης με θέμα παραμύθι

Τραπέζι ευχών βάπτισης με θέμα παραμύθι

Για το τραπέζι ευχών διάλεξε μεταλλικές vintage εταζέρες όπου θα βάλεις τα γλυκά σου, μεγάλα γυάλινα βάζα διακόσμησης και γυάλινα κουτιά που θα γεμίσεις με κουφέτα της αρεσκείας σου. Και εδώ θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις περίτεχνα κηροπήγια και κλουβιά για να φτιάξεις μια παραμυθένια ατμόσφαιρα. Επίλεξε ή ακόμα καλύτερα φτιάξε ένα πανέμορφο βιβλίο ευχών εμπνευσμένο από τα παραμύθια και μη ξεχάσεις ούτε εδώ να βάλεις λουλούδια διακόσμησης στις αντίστοιχες αποχρώσεις.

Τραπέζι ευχών βάπτισης με θέμα παραμύθι - Θέματα Βάπτισης 2020

Μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα παραμύθι

Συνδύασε με τον υπόλοιπο στολισμό βάπτισης  τη χειροποίητη μπομπονιέρα σου. Χρησιμοποίησε εναλλακτικά κουτάκια βάπτισης, φοντανιέρες και στόλισε τις με κορδέλες και πέρλες. Εναλλακτικά επίλεξε πουά λευκό τούλι και συνδύασε το με ένα χαλαρό δέσιμο από σύρμα στις αντίστοιχες αποχρώσεις. Οι ιδέες είναι φυσικά άπειρες και με τη φαντασία σου μπορείς να φτιάξεις κάτι ανεπανάληπτο και εντυπωσιακό!

Μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα παραμύθι

Θέμα βάπτισης για αγόρι ζούγκλα – σαφάρι

Ένα από τα θέματα βάπτισης 2020 για αγόρι που αγαπάμε ιδιαίτερα είναι το σαφάρι στη ζούγκλα. Η χρωματική παλέτα που θα χρησιμοποιήσεις σε μια τέτοια διακόσμηση βάπτισης κινείται σε φυσικούς τόνους, πράσινες, κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις.

Θέμα βάπτισης για αγόρι ζούγκλα – σαφάρι - Θέματα Βάπτισης 2020

Διακόσμηση βάπτισης με θέμα ζούγκλα

Για το στήσιμο του στολισμού θα χρησιμοποιήσεις διάφορα διακοσμητικά ζωάκια όπως τίγρης, λιοντάρια, ζέβρες κ.α. Χρησιμοποίησε για το στολισμό γιρλάντες με φυλλώματα, τροπικά λουλούδια και φυτά δημιουργώντας μια μικρή ζούγκλα στο στολισμό εκκλησίας αλλά και στη δεξίωση ή πάρτυ βάπτισης.

Διακόσμηση βάπτισης με θέμα ζούγκλα

Τραπέζι ευχών βάπτισης με θέμα ζούγκλα

Το  τραπέζι ευχών βάπτισης ή το candybar είναι αναπόσπαστο κομμάτι της υπόλοιπης θεματικής διακόσμησης βάπτισης. Για αυτό επίλεξε καλάθια, καφάσια και πιατέλες σε  φυσικούς τόνους ενώ παίξε με φανάρια από μπαμπού για μια  εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Γέμισε με κουφέτα σε γήινους και πράσινους τόνους γυάλες με καπάκι ή γυάλες με πόδι για να δώσεις περισσότερο ύψος στο στήσιμο του candybar.  Δώσε τροπικό και αέρινο στυλ πάντα με οικολογική συνείδηση, επιλέγοντας οικολογικά είδη σερβίτσιου για τους καλεσμένους σου.

Τραπέζι ευχών βάπτισης με θέμα ζούγκλα

Μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα ζούγκλα

Δώσε ιδιαίτερη σημασία και στα υλικά για μπομπονιέρες που θα επιλέξεις. Μερικές ιδέες για DIY μπομπονιέρες βάπτισης είναι με έτοιμα πουγκιά που έχουν σχέδια με ζωάκια. Εναλλακτικά, για παιδική μπομπονιέρα μπορείς να προσφέρεις στους μικρούς σου καλεσμένους και όχι μόνο διακοσμητικά ζωάκια της ζούγκλας, σταντ φωτογραφίας στο ανάλογο θέμα ή βάζα σε σχήμα κάποιου ζώου της ζούγκλας.

Μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα ζούγκλα

Θέμα βάπτισης κύκνος – μπαλαρίνα

Μια ρομαντική βάπτιση κορίτσι είναι με θέμα μπαλαρίνα και κύκνος. Για ένα τέτοιο θέμα κινήσου σε χρώματα όπως είναι το λευκό, το ροζ, το βεραμάν και το χρυσό και δώσε μια chic και αριστοκρατική νότα. Πρόκειται για ένα θέμα που μπορείς να το επιλέξεις ανεξαρτήτου εποχής αφού είναι ιδανικό για καλοκαιρινή, χειμωνιάτικη, ανοιξιάτικη αλλά και φθινοπωρινή βάπτιση κοριτσιού

Θέμα βάπτισης κύκνος – μπαλαρίνα - Θέματα Βάπτισης 2020

Διακόσμηση βάπτισης με θέμα λίμνη των κύκνων

Για τη DIY διακόσμηση σου θα χρησιμοποιήσεις φυσικά κύκνους και μπαλαρίνες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Φτιάξε πανέμορφα centerpiece βάπτισης με κουτιά σύνθεσης ή δίσκους, τα οποία θα στολίσεις με τούλι, διακοσμητικές μπαλαρίνες και κύκνους. Έπειτα χρησιμοποίησε διακοσμητικά βάπτισης όπως κορώνες, κηροπήγια, κλουβιά και φανάρια σε vintage χρυσό για περισσότερη κομψότητα.

Διακόσμηση βάπτισης με θέμα λίμνη των κύκνων

Τραπέζι ευχών βάπτισης με θέμα μπαλαρίνα

Στο αντίστοιχο τραπέζι ευχών διάλεξε μεγάλες γυάλες και γυάλινα βάζα διακόσμησης που θα γεμίσεις με κουφέτα σε χρυσές και ροζ αποχρώσεις. Πρόσθεσε γεωμετρικά φανάρια για να παντρέψεις το vintage με το μοντέρνο δημιουργώντας κάτι μοναδικό. Μια φοβερή ιδέα είναι να φτιάξεις μια σύνθεση με κασπώ και βρώσιμες μπαλαρίνες από μαρσμέλλοου. Φυσικά μη ξεχάσεις να βάλεις κατά τόπους λουλούδια σε παλ χρωματισμούς για περισσότερο ρομαντισμό.

Τραπέζι ευχών βάπτισης με θέμα μπαλαρίνα

Μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα μπαλαρίνα

Για ένα τέτοιο θέμα οι επιλογές είναι πολλές. Μπορείς να φτιάξεις χειροποίητες μπομπονιέρες επιλέγοντας διακοσμητικά για μπομπονιέρες με θέμα το κύκνο. Από την άλλη μπορείς να χρησιμοποιήσεις διακοσμητικές μπαλαρίνες και να φτιάξεις κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης στολίζοντας τις με κορδέλες και κορδόνια. Τέλος για μια παιδική μπομπονιέρα βάπτισης θα σου προτείναμε να επιλέξεις σακίδια backpack στα αντίστοιχα χρώματα και σχέδια. Γέμισε τα με κουφέτα, γλυκίσματα, γλειφιτζούρια και κάποιο μικρό παιχνίδι και χάρισε χαμόγελα στους μικρούς καλεσμένους σου.

Μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα μπαλαρίνα

Θέμα βάπτισης ελεφαντάκι

Ένα  ακόμη θέμα βάπτισης για αγόρι 2020 είναι το ελεφαντάκι. Τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις σε μια τέτοια διακόσμηση είναι σε κίτρινο, γκρι και λευκό με μερικές φυσικές πινελιές.

Διακόσμηση βάπτισης με θέμα ελεφαντάκι

Σε μια διακόσμηση βάπτισης βασισμένη στο ελεφαντάκι θα χρησιμοποιήσεις έντονα υφάσματα σε κίτρινο και γκρι χρώμα. Κρέμασε χειροποίητες γιρλάντες στις ίδιες αποχρώσεις και γιρλάντες από ηλίανθους. Αν θέλεις να βάλεις μια επιπλέον καλοκαιρινή νότα στο στολισμό σου γέμισε γυάλινα βάζα διακόσμησης με λεμόνια. Το αποτέλεσμα θα είναι απίστευτο!

Διακόσμηση βάπτισης με θέμα ελεφαντάκι - Θέματα Βάπτισης 2020

Τραπέζι ευχών βάπτισης με θέμα ελεφαντάκι

Για μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα καλό θα ήταν να συμπεριλάβεις στο στολισμό βάπτισης και το τραπέζι ευχών βάπτισης ή το candybar.  Γέμισε με λεμονάδα γυάλες με βρυσάκι και δρόσισε τους καλεσμένους σου. Έπειτα, πρόσθεσε τουρτιέρες και πιατέλες σε  φυσικούς τόνους ή αν θέλεις περισσότερη λάμψη σε χρυσή απόχρωση. Μη διστάσεις να χρησιμοποιήσεις και φανάρια για μια  εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Γέμισε με κίτρινα κουφέτα και σε γήινους τόνους γυάλες με καπάκι ή χωνάκια από φελλό. Διάλεξε ή ακόμα καλύτερα φτιάξε και το αντίστοιχο βιβλίο ευχών που θα μπορούν οι καλεσμένοι σου να γράψουν τις ευχές τους.

Τραπέζι ευχών βάπτισης με θέμα ελεφαντάκι

Μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα ελεφαντάκι

Φρόντισε, εξίσου και τις χειροποίητες μπομπονιέρες με θέμα ελεφαντάκι που θα φτιάξεις. Μια πολύ εύκολη και οικονομική ιδέα είναι να επιλέξεις έτοιμα πουγκιά βάπτισης με τυπωμένο ελεφαντάκι και να τα στολίσεις με πανέμορφες κορδέλες. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με ξύλινο διακοσμητικό ελεφαντάκι, κορδέλες και κορδόνια σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Φυσικά αυτές είναι μονάχα δυο ιδέες αφού οι επιλογές είναι πάρα πολλές.

Μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα ελεφαντάκι - Θέματα Βάπτισης 2020

Θέμα βάπτισης αερόστατο

Ένα από τα πιο γλυκά θέματα βάπτισης 2020 τόσο για αγόρι όσο και για κορίτσι είναι το αερόστατο. Φτιάξε μια πανέμορφη διακόσμηση βάπτισης με γενικότερο μοτίβο τη παιδική αθωότητα συνδυάζοντας ροζ, γαλάζιο και λευκό. Είναι επίσης ιδανικό θέμα για βάπτιση διδύμων.

Θέμα βάπτισης αερόστατο

Διακόσμηση βάπτισης με θέμα αερόστατο

Για το στολισμό βάπτισης χρησιμοποίησε διακοσμητικά αερόστατα σε διάφορα μεγέθη ενώ φτιάξε με τα χεράκια σου χειροποίητα υφασμάτινα σύννεφα. Επίλεξε υφάσματα και ράνερ σε παλ αποχρώσεις σε ροζ και baby blue.

Διακόσμηση βάπτισης με θέμα αερόστατο

Τραπέζι ευχών και candybar με θέμα αερόστατο

Όσον αφορά το τραπέζι ευχών και το candybar διάλεξε κασπώ, εταζέρες και γυάλες που θα γεμίσεις με γλυκά και κουφέτα της αρεσκείας σου. Φτιάξε μόνη σου DIY διακοσμητικό αερόστατο από καλάθι και χάρτινο φανάρι. Μόλις τελειώσεις γέμισε το με γλειφιτζούρια που θα φιλέψεις τους καλεσμένους σου.

Τραπέζι ευχών και candybar με θέμα αερόστατο - Θέματα Βάπτισης 2020

Μπομπονιέρα βάπτισης με θέμα αερόστατο

Συνδύασε με τον υπόλοιπο στολισμό βάπτισης χειροποίητη μπομπονιέρα αερόστατο. Χρησιμοποίησε εναλλακτικά κουτάκια βάπτισης – αερόστατα. Δέσε πάνω κορδέλες και τα κουφέτα σου. Δεν χρειάζεται να διακοσμήσεις πολύ αφού από μόνα τους θα κλέψουν τη παράσταση.

Μπομπονιέρα βάπτισης με θέμα αερόστατο

Αυτά ήταν τα πιο hot θέματα βάπτισης για το 2020. Πάρε έμπνευση και με το δικό σου στυλ και ταπεραμέντο φτιάξε μια βάπτιση για το αγοράκι σου ή το κοριτσάκι σου που θα αφήσει εποχή για τη πρωτοτυπία και το μεράκι που στήθηκε από τα χεράκια σου.

[print_link]