Καλοκαιρινή Διακόσμηση Βιτρίνας 6 Ιδέες

Καλοκαιρινή Διακόσμηση Βιτρίνας: 6 Ιδέες

Το καλοκαίρι είναι ίσως η πιο ξέγνοιαστη και παιχνιδιάρικη εποχή του χρόνου. Κυριαρχεί το ανέμελο στυλ και ένα κράμα καλοκαιρινών χρωμάτων. Είναι λοιπόν και αυτή τη σεζόν πολύ σημαντικό για τους καταστηματάρχες να κάνουν μια εντυπωσιακή διακόσμηση βιτρίνας και παρουσίαση εμπορευμάτων για να μαγνητίσουν τα βλέμματα και στη τελική να κερδίσουν το κοινό τους. Για αυτό εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες για καλοκαιρινή διακόσμηση βιτρίνας που θα δώσουν εντυπωσιακό καλοκαιρινό στυλ στο μαγαζί σου.

Θαλασσινή – νησιώτικη διακόσμηση βιτρίνας

Θα θέλαμε να ξεκινήσουμε από τη νησιωτική καλοκαιρινή διακόσμηση βιτρίνας. Και αυτό γιατί η χώρα μας φημίζεται παγκοσμίως τόσο για το καλοκαίρι όσο και για τις ομορφιές της θάλασσας που περιβάλλουν τα εκατοντάδες μικρά και μεγάλα νησιά μας. Φέρε, λοιπόν, στη καλοκαιρινή βιτρίνα 2020 όλα τα ελληνικά νησιά επιλέγοντας εντυπωσιακά καλοκαιρινά υλικά για βιτρίνα. Χρησιμοποίησε λευκά φανάρια, καλοκαιρινά διακοσμητικά όπως άγκυρες, αστερίες, κοχύλια και φάρους. Συνδύασε τα με λευκούς δίσκους και καφάσια. Μια πρόταση είναι να συμπληρώσεις μερικές χρυσές πινελιές για πιο chic αποτέλεσμα ή μπλε navy λεπτομέρειες για πιο ναυτική εμφάνιση. Αυτό εξαρτάται σε τι κοινό απευθύνεσαι και τι στυλ θέλεις να έχει το μαγαζί σου. Όπως και να έχει πρόκειται για μια εξαίσια ιδέα για σένα που θέλεις να φτιάξεις μια καλοκαιρινή βιτρίνα φαρμακείου.

Καλοκαιρινή Διακόσμηση Βιτρίνας Θαλασσινή – νησιώτικη διακόσμηση βιτρίνας

Τροπική διακόσμηση βιτρίνας

Μια από τις πιο hot ιδέες για διακόσμηση βιτρίνας καταστημάτων το καλοκαίρι είναι αν μη τι άλλο η τροπική. Διακόσμησε τη βιτρίνα σου με επιτραπέζια διακοσμητικά όπως ανανάδες και κάκτους. Δώσε ζωντάνια στη διακόσμηση βιτρίνας καλοκαιρινή χρησιμοποιώντας φλαμίνγκο, παπαγάλους και άλλα διακοσμητικά ζωάκια. Επιπλέον, γέμισε γυάλινα είδη με τροπικά φύλλα και άλλα διακοσμητικά λουλούδια για βιτρίνα ή κρέμασε διακοσμητικές γιρλάντες. Μια έξτρα συμβουλή είναι να φτιάξεις τροπική ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας λαμπάκια με έντονο φωτισμό σε διάφορα χρώματα. Αν πρόκειται για καλοκαιρινή βιτρίνα ρούχων για παιδιά τότε μια εξαιρετική ιδέα να κινηθείς στο θέμα διακόσμησης «σαφάρι». Εναλλακτικά, αν θέλεις κάτι πιο λαμπερό παίξε με χρυσές αποχρώσεις στα φανάρια, τα κηροπήγια και σε όλα τα υπόλοιπα υλικά που θα επιλέξεις. Μια τέτοια πρόταση διακόσμησης επαγγελματικού χώρου είναι ιδανική και για διακόσμηση βιτρίνας άνοιξη, με μικρές παραλλαγές.

Τροπική διακόσμηση βιτρίνας

Boho μαροκινή διακόσμηση βιτρίνας

Τη boho αισθητική όχι μόνο τη λατρεύουμε αλλά αποτελεί και τάση για το 2020. Ήρθε για να μείνει με το απαράμιλλο στυλ και την μαροκινή διάθεση της. Ντύσε τη καλοκαιρινή βιτρίνα του μαγαζιού σου με boho μαροκινά διακοσμητικά. Επίλεξε σκούρα υφάσματα και συνδύασε τα με φανάρια, κηροπήγια και βάζα διακόσμησης σε χρυσές αποχρώσεις. Σε μια τέτοια διακόσμηση πρόσθεσε διακοσμητικά λουλούδια όπως είναι τα pampas grass, τα στάχυα και μερικά ακόμα λουλούδια που θα δώσουν χρώμα στο τελικό αποτέλεσμα, μέσα σε ψάθινα καλάθια. Η φετινή σου βιτρίνα υπόσχεται να είναι ανεπανάληπτη και να σαγηνεύσει τους περαστικούς.

Boho μαροκινή διακόσμηση βιτρίνας

Καλοκαιρινή διακόσμηση βιτρίνας με θέμα βυθός

Το καλοκαίρι σημαίνει θάλασσα για αυτό μια ακόμη διακοσμητική ιδέα για τη βιτρίνα σου είναι να φέρεις το βυθό στο μαγαζί σου. Μη διστάσεις να παίξεις με έντονα χρώματα και λαμπερές υφές. Χρησιμοποίησε κοχύλια, κοράλλια, μέδουσες και γοργόνες. Γέμισε κασπώ με αστερίες ενώ σκόρπισε περίτεχνα πέρλες για περισσότερη κομψότητα και αισθητική. Τέλος κρέμασε γυάλες με τρύπα που θα έχεις γεμίσει είτε με καλοκαιρινά διακοσμητικά είτε απλώς με κεράκια. Το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό και εμπνευσμένο από τις πιο όμορφες πτυχές του βυθού.

Καλοκαιρινή διακόσμηση βιτρίνας με θέμα βυθός

Μοντέρνα καλοκαιρινή διακόσμηση βιτρίνας

Μια διακόσμηση βιτρίνας με λουλούδια ταιριάζει και στο καλοκαίρι. Κάνε έντονους συνδυασμούς χρωμάτων και πρόσθεσε χρυσές σικ πινελιές. Επίλεξε γεωμετρικά φανάρια, γυάλινες καμπάνες και χρυσές πιατέλες για να φτιάξεις μια μοντέρνα καλοκαιρινή διακόσμηση βιτρίνας. Στόλισε γυάλινα βάζα διακόσμησης σε διάφορα σχέδια και μεγέθη με λουλούδια σε έντονα χρώματα όπως το ροζ, το κίτρινο και το πορτοκαλί. Σε ένα τέτοιο στυλ διακόσμησης μια πολύ όμορφη και πρωτότυπη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις διακοσμητικά από πλεξιγκλάς για να φτιάξεις έναν επαγγελματικό χώρο φαντασμαγορικό και συγχρόνως πολύ μοντέρνο.

Καλοκαιρινή Διακόσμηση Βιτρίνας Μοντέρνα καλοκαιρινή διακόσμηση βιτρίνας

Ρουστίκ διακόσμηση βιτρίνας με θέμα το λεμόνι

Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τη καλοκαιρινή ρουστίκ διακόσμηση με βασικό στοιχείο το λεμόνι για τη βιτρίνα σου. Χρησιμοποίησε ξύλινους δίσκους, καφάσια και καλάθια. Γέμισε γυάλινα είδη με λεμόνια και κεριά ενώ αν πρόκειται για μαγαζί με βρώσιμα προϊόντα μια εξαιρετική ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις πορσελάνινα γυάλινα με καπάκι και εταζέρες. Επίσης, μπορείς να προσθέσεις στη διακόσμηση βιτρίνας γιρλάντες από ηλίανθους. Τέλος και για περισσότερη λεπτομέρεια θα σου προτείναμε να παίξεις με υφές όπως είναι η λινάτσα και ο καμβάς καθώς και με δαντέλες για να δώσεις μια πιο ρομαντική νότα.

Καλοκαιρινή Διακόσμηση Βιτρίνας Ρουστίκ διακόσμηση βιτρίνας με θέμα το λεμόνι

Πάρε έμπνευση από τις ατελείωτες ομορφιές που διαθέτει το καλοκαίρι και φτιάξε μια εποχιακή ατμόσφαιρα σε όλο το μαγαζί σου. Δημιούργησε μια βιτρίνα που σίγουρα όλοι οι περαστικοί θα κοντοσταθούν να τη θαυμάσουν αφού θα έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου μια καλοκαιρινή όαση!

[print_link]