Μπομπονιέρες 2020 15 Hot Ιδέες

Μπομπονιέρες 2020: 16 Εντυπωσιακές Ιδέες

Μπορεί τα πράγματα να μην ήρθαν ακριβώς όπως τα είχαμε φανταστεί αναφορικά με τους γάμους αλλά η έμπνευση δεν σταματά ποτέ. Μπορεί να μη ξέρουμε ακριβώς τι θα γίνει με τους γάμους φέτος αλλά ο γάμος σου σίγουρα δεν ακυρώνεται, αναβάλλεται! Για αυτό και εμείς σου παρουσιάζουμε τις πιο φρέσκες και πρωτότυπες μπομπονιέρες 2020.

Μπομπονιέρα 2020 με γυάλινο κουτάκι

Το γυαλί σαν υλικό για μπομπονιέρες παίζει πολύ στις μπομπονιέρες γάμου 2020 γιατί δίνει μια απαράμιλλη κομψότητα και στυλ. Αν λοιπόν ψάχνεις κάτι σε μπομπονιέρες γάμου κουτάκι, επίλεξε γυάλινα κουτάκια ανάλογα με το θέμα γάμου που έχεις διαλέξει. Χρησιμοποίησε κορδέλες και κορδόνια, ματάκια ή plexiglass διακοσμητικά. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό και θα μείνει σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους σου.

Μπομπονιέρα 2020 με γυάλινο κουτάκι

Μπομπονιέρα γυάλινο βαζάκι / φοντανιέρα

Όπως ήδη έχουμε πει οι μπομπονιέρες γάμου γυάλινες έχουν τη τιμητική τους και το 2020. Αν πρόκειται να είναι vintage γάμος ο δικός σου θα σου προτείναμε το γυάλινο βαζάκι – φοντανιέρα. Στόλισε τις vintage μπομπονιέρες γάμου με μικρά διακοσμητικά και κορδέλες – δαντέλες ή σύρματα.  Είναι μια ιδανική λύση ψάχνεις πως να ενημερώσω τους καλεσμένους ότι αναβάλλω το γάμο. Και αυτό γιατί μπορείς να στείλεις αυτές τις μπομπονιέρες – αναμνηστικά μαζί με την επιστολή ακύρωσης του γάμου. Είναι μια όμορφη κίνηση που οι καλεσμένοι σου θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα.

Μπομπονιέρα γυάλινο βαζάκι φοντανιέρα

Μπομπονιέρες γάμου με δίχτυ

Στις μπομπονιέρες γάμου 2020 συναντάμε και κομμένα υφάσματα όπως το πρωτότυπο δίχτυ με κύκλους. Είναι από τα πιο μοντέρνα υλικά για μπομπονιέρες που ήρθε για να μείνει. Συνδύασε το με τούλι και κορδόνια σε αντίστοιχες αποχρώσεις και φτιάξε μια λιτή αλλά συνάμα εντυπωσιακή DIY μπομπονιέρα γάμου.

Μπομπονιέρες γάμου με δίχτυ

Χειροποίητη μπομπονιέρα με ξύλινο κουτάκι και βουλοκέρι

Είσαι υπέρμαχος του ρομαντισμού και ψάχνεις αντίστοιχα ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου; Τότε σου έχουμε μια πρωτότυπη ιδέα. Διάλεξε ξύλινα κουτάκια για μπομπονιέρες και διακόσμησε τα με ένα ανερχόμενο υλικό για μπομπονιέρες γάμου, το βουλοκέρι. Οι DIY μπομπονιέρες σου θα έχουν την ομορφιά μιας άλλης εποχής.

Χειροποίητη μπομπονιέρα με ξύλινο κουτάκι και βουλοκέρι-min

Μπομπονιέρες γάμου με βραχιόλι

Αν πάλι θέλεις μπομπονιέρες αντικείμενα τότε μπορείς να επιλέξεις το μεταλλικό βραχιόλι ελιάς. Συνδύασε αυτά τα πρωτότυπα μπομπονιέρες γάμου υλικά με τούλι, σύρμα και κορδόνι. Είναι ιδανικές και γάμο με θέμα την ελιά σε λαδί χρώμα.

Μπομπονιέρες γάμου με βραχιόλι

Μπομπονιέρα γάμου με μικρή γυάλινη καμπάνα

Όταν ο γάμος σου συναντά την μαγεία των παραμυθιών τότε το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστον εκθαμβωτικό. Από αυτό φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι μπομπονιέρες γάμου. Για αυτό έχουμε να σου προτείνουμε τις μικρές γυάλινες καμπάνες. Διακόσμησε τις με λουλουδάκια, μικρά διακοσμητικά δέσε εξωτερικά ή εσωτερικά τα κουφέτα σου. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή ως δώρα για καλεσμένους γάμου.

Μπομπονιέρα γάμου με μικρή γυάλινη καμπάνα-min

Μπομπονιέρες με κουτάκι πλεξιγκλάς

Το υλικό πλεξιγκλάς τα τελευταία χρόνια έχει γίνει hot τάση στους γάμους. Είναι εδώ και το 2020 διατηρώντας υψηλή θέση στις προτιμήσεις και όχι άδικα. Με το πλεξιγκλάς μπορείς να φτιάξεις μια εντυπωσιακή και μοντέρνα διακόσμηση γάμου. Διάλεξε κορδέλες φλοράλ  ή σε σάπιο μήλο και πράσινο για ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου ή έντονα χρώματα σε κορδόνια, κορδέλες και διακοσμητικά για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα. Φτιάξε με τα χεράκια σου απίστευτες DIY μπομπονιέρες γάμου που θα εντυπωσιάσουν.

Μπομπονιέρες με κουτάκι πλεξιγκλάς

DIY μπομπονιέρα γάμου με λινάτσα και τούλι

Για ρουστίκ μπομπονιέρες γάμου η πρόταση μας για το 2020 είναι αυτή με τη λινάτσα και το τούλι. Συνδύασε παράλληλα και δαντέλα σε μπεζ – εκρού αποχρώσεις. Φτιάξε εύκολα μόνη σου με απλά υλικά για μπομπονιέρες, την πιο φαντασμαγορική και οικονομική μπομπονιέρα για ένα ρουστίκ γάμο.

DIY μπομπονιέρα γάμου με λινάτσα και τούλι

Μπομπονιέρα 2020 με ριγέ τούλι

Ωραίες οι τούλινες μπομπονιέρες γάμου αλλά το 2020 ήρθε να προσθέσει μια ακόμα λεπτομέρεια, το ριγέ τούλι. Επίλεξε ριγέ τούλι σε όποια απόχρωση θες και συνδύασε το με κορδέλες , σύρματα ή στρας. Το αποτέλεσμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Μπομπονιέρα 2020 με ριγέ τούλι

Μπομπονιέρα με τούλι και στρας

Μια μοντέρνα εκδοχή στις τούλινες μπομπονιέρες είναι με τούλι και στρας.  Επίλεξε τούλι που έχει πάνω στρας και στόλισε το με ένα κορδόνι  ή κορδέλα. Δεν χρειάζεται να βάλεις πολλά πάνω αφού από μόνο του τούλι θα κλέψει τη παράσταση.

Μπομπονιέρα με τούλι και στρας

Μπομπονιέρα τούλινος σωλήνας

Μια τούλινη επιλογή για elegant chic μπομπονιέρες γάμου είναι σε σχήμα σωλήνα. Τοποθέτησε κάθετα τα κουφέτα της αρεσκείας σου και κάνε το δέσιμο με κορδέλα, στρας και λευκό φτερό.

Μπομπονιέρα τούλινος σωλήνας

Μπομπονιέρα γάμου φάκελος με ματάκι

Για μπομπονιέρες γάμου 2020 έχουμε επίσης να σου προτείνουμε τα πουγκιά – φακέλους με ματάκι. Είναι μια εύκολη και απλή χειροποίητη κατασκευή γάμου που ταιριάζει τέλεια σε ένα καλοκαιρινό γάμο σε νησί.

Μπομπονιέρα γάμου φάκελος με ματάκι

Μπομπονιέρα με μαρμαράκι

Για DIY καλοκαιρινές μπομπονιέρες γάμου 2020 θα σου προτείναμε το μαρμαράκι. Μπορείς να το στολίσεις με διακοσμητικά ή για πιο μίνιμαλ αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσεις κορδέλες και κομμένα υφάσματα στις αποχρώσεις του υπόλοιπου γάμου. Το αποτέλεσμα θα μυρίζει σίγουρα καλοκαίρι.

Μπομπονιέρα με μαρμαράκι

Μπομπονιέρες γάμου με γυάλινο μπουκαλάκι

Τα δωράκια για καλεσμένους ολοένα και κερδίζουν έδαφος γιατί μπορούν να μείνουν σαν αναμνηστικό και μετά το πέρας του γάμου. Αυτό ισχύει και για τα γυάλινα μπουκάλια με κάποιο τοπικό λικέρ, λάδι ή χυμό. Διακόσμησε τα απλά με κορδόνια και ευχαριστήρια χαρτάκια. Όλοι οι καλεσμένοι θα εντυπωσιαστούν και θα τα κρατήσουν και μετά το γάμο. Ανήκει στις ιδέες για μπομπονιέρες γάμου χρηστικές.

Μπομπονιέρες γάμου με γυάλινο μπουκαλάκι

Χειροποίητη μπομπονιέρα γυάλινο votive

Εξίσου όμορφη ιδέα είναι οι μπομπονιέρες γάμου με γυάλινα votive / ποτηράκια. Διακόσμησε τα εξωτερικά με κορδέλες, κορδόνια και διακοσμητικά. Έπειτα σε ένα μικρό χειροποίητο πουγκάκι τοποθέτησε τα κουφέτα σου και η μπομπονιέρα σου είναι έτοιμη.

Χειροποίητη μπομπονιέρα γυάλινο votive

Boho ονειροπαγίδες με τούλι

Τέλος, μια πρωτότυπη λύση για boho μπομπονιέρες γάμου είναι η ονειροπαγίδα με πουά τούλι. Τύλιξε μικρά τελάρα κεντήματος με τούλι πουά και διακόσμησε τα με χειροποίητα υφασμάτινα λουλούδια και κορδέλες.

Boho ονειροπαγίδες με τούλι

Πάρε έμπνευση και φτιάξε με τα χεράκια σου μοναδικές μπομπονιέρες γάμου που θα συζητηθούν. Τα συστατικά για ένα τέλειο αποτέλεσμα είναι φαντασία και δημιουργικότητα. Είμαστε σίγουροι ότι τα έχεις!

[print_link]