Lemax 2020 Τα αγαπημένα μας Συλλεκτικά Σπιτάκια & Μινιατούρες

Lemax 2020: Τα αγαπημένα μας Συλλεκτικά Σπιτάκια & Μινιατούρες

Τα Χριστούγεννα είναι εκείνη η εποχή του χρόνου που περιμένουμε με ιδιαίτερη προσμονή και ανυπομονησία. Ο λόγος; Μα φυσικά γιατί μαζί με τα Χριστούγεννα έρχονται και τα Lemax που τόσο λατρεύουμε! Κάθε χρόνο η διαδικασία του στησίματος ενός χριστουγεννιάτικου χωριού από μινιατούρες μας ταξιδεύει ενώ μας υπενθυμίζει τη παιδική μας πλευρά. Κάθε χρόνο, λοιπόν, το ζούμε σαν να είναι η πρώτη μας φορά, με την ίδια λαχτάρα! Πέρα όμως από τη δημιουργία χριστουγεννιάτικου χωριού επιλέγουμε και τα αγαπημένα μας φωτιζόμενα σπιτάκια, σκηνικά και φιγούρες. Είναι δύσκολη μια τέτοια επιλογή! Το καθένα ξεχωριστά είναι μοναδικό με μια απαράμιλλη ομορφιά που χρειάστηκε ιδιαίτερη δουλειά, αγάπη και μεράκι για να δημιουργηθεί. Φέτος, όπως και κάθε χρόνο η ομάδα της El Deco κλήθηκε μετά από ώρα διαπραγματεύσεων και συζητήσεων να επιλέξει τα αγαπημένα της συλλεκτικά σπιτάκια Lemax 2020. Είσαι έτοιμος να ενθουσιαστείς όπως και εμείς;

Συλλεκτικά σπιτάκια Lemax για το Halloween της σειράς Spooky Town

Τα αγαπημένα μας συλλεκτικά σπιτάκια Lemax θα ξεκινήσουν από μια νέα άφιξη που αγαπήσαμε από τη πρώτη στιγμή. Μπορεί το Halloween να είναι ένα ξενικό έθιμο. Ωστόσο είναι τόσο ανατριχιαστικά όμορφο και διασκεδαστικά τρομακτικό που είναι μια τέλεια ευκαιρία να πούμε ναι και σε αυτή τη γιορτή. Φτιάξε ένα χωριό από Lemax της σειράς Spooky Town που θα γιορτάσει την ημέρα του Halloween. Ένα παράδειγμα είναι το SYMPHONY OF SCREAMS όπου εκεί θα απολαύσεις μια νεοφερμένη χορωδία από σκελετούς που τραγουδούν. Στο λούνα παρκ της Spooky Town μπορείς να απολαύσεις ένα ξέφρενο γύρο στο ταψί με καθίσματα κολοκύθες PUMPKIN TILT-N-HURL. Αν τολμάς μπορείς να μπεις στο παιχνίδι THE PIT AND THE PENDULUM. Πιο κάτω θα συναντήσεις το πύργο WITCHES TOWER όπου οι μάγισσες κάνουν τις αλχημείες και τα μαγικά τους. Αν ψάχνεις κανένα ερωτικό φίλτρο για τον αγαπημένο σου, σίγουρα εκεί θα το βρεις! Ακόμα και σε ένα Lemax χωριό του Halloween η διασκέδαση έχουν μεγάλη σημασία για αυτό κάνε μια στάση στη THE GHOULISH GOURD PUB & GRILL. Στο τέλος, πάρε το τρένο R.I.P. RAILROAD και απόλαυσε μια βόλτα του τρόμου! Αν ακόμη έχεις επιφυλακτική στάση απέναντι στο Halloween μπορείς να φτιάξεις ένα θεματικό λούνα παρκ στο χριστουγεννιάτικο χωριό Lemax.

Συλλεκτικά σπιτάκια Lemax για το Halloween της σειράς Spooky Town

Εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα σπιτάκια Lemax με ήχο και κίνηση

Τα εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα συλλεκτικά σπιτάκια Lemax 2020 που συνδυάζουν ήχο, κίνηση και φαντασμαγορία δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα μας. Τα χριστουγεννιάτικα φωτιζόμενα όπως το LEMAX LUDWIG’S WOODEN NUTCRACKER FACTORY υπόσχεται να σε μαγέψει με τον μεγάλο διακοσμητικό καρυοθραύστη να δεσπόζει αγέρωχος και γιορτινός. Μήπως σου μύρισαν μπισκότα; Το εργοστάσιο του Άγιου Βασίλη δουλεύει ασταμάτητα. Τα ξωτικά φτιάχνουν εντυπωσιακά παιχνίδια στο SANTA’S WORKSHOP μήπως θέλεις να βάλεις ένα χεράκι; Λίγο πιο εκεί, στο θέατρο CHRISTMAS CAROL PLAY τα πρώτα χριστουγεννιάτικα τραγούδια φέρνουν τη χριστουγεννιάτικη διάθεση στο χωριό και αν θες να ξαποστάσεις λίγο, πήγαινε στο BELL & THISTLE TAVERN. Ενώ το αστεροσκοπείο NORTH POLE OBSERVATORY και το μαγαζί THE CANDY CANE WORKS περιμένουν να τα εξερευνήσεις. 

ΣΠΙΤΑΚΙΑ LEMAX ΜΕ ΗΧΟ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ

Λούνα παρκ και πατινάζ της Lemax

Κάθε ένα από τα ολοκληρωμένα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά χωριά πρέπει να διαθέτει  το ανάλογο λούνα παρκ και το πατινάζ Lemax. Εκεί οι κάτοικοι του χωριού θα απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές. Το τσίρκο του λούνα παρκ CIRCUS FUNHOUSE  υπόσχεται να βγάλει το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Τα συγκρουόμενα αυτοκινητάκια CRAZY CARS και το LOST RAFTERS είναι ακόμη μερικά εντυπωσιακά στοιχείο στο χριστουγεννιάτικο χωριό Lemax. Πριν φύγεις από το λούνα παρκ της Lemax μη ξεχάσεις να κάνεις ένα γύρο με το παιχνίδι αδρεναλίνης THE SPINNING SNOWFLAKE. Σειρά έχει το πατινάζ! Απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης χορεύοντας πάνω στον πάγο με τους VICTORIAN SKATERS και δες λίγο πιο κάτω το ΖΕΠΕΛΙΝ LEMAX ΜΕ ΕΛΚΗΘΡΟ όπου τα παιδιά διασκεδάζουν με τον Άγιο Βασίλη.

Λούνα παρκ και πατινάζ της Lemax

Σπίτια και μαγαζιά Lemax 2020

Μια χριστουγεννιάτικη μακέτα με συλλεκτικά σπιτάκια Lemax 2020 φωτιζόμενα διαθέτει σπίτια και μαγαζιά. Κάνε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου στο MERRY CHRISTMAS MARKET. Ύστερα πάρε το σκυλάκι σου από το σχολείο σκύλων στο REX & SPOT’S DOGGY SCHOOL. Ο δρόμος θα σε βγάλει στο μύλο OAK CREEK GRIST MILL όπου μπορείς να ξαποστάσεις στη μικρή λιμνούλα. Έπειτα μπορείς να συμμετάσχεις σε κάποια χριστουγεννιάτικη τελετή στο θεόρατο καθεδρικό ναό CHRISTMAS AT THE CATHEDRAL που δεσπόζει στο κέντρο του χωριού. Αλλά επειδή σίγουρα θα θέλεις να ικανοποιήσεις τον ουρανίσκο σου με γλυκές λιχουδιές θα σου προτείναμε να πας μέχρι το μαγαζί BELLA’S BON BONS και το FOR THE LOVE OF CHOCOLATE SHOP θα μας θυμηθείς! Για το βράδυ βάλε τα αρώματα σου από το PLUM ST. PERFUMERIES AND CHEMIST και απόλαυσε κάποια χριστουγεννιάτικη παράσταση στην GRAND OPERA HOUSE

Σπίτια και μαγαζιά Lemax 2020

Χριστουγεννιάτικα κιόσκια Lemax

Σε κάθε πλευρά του χριστουγεννιάτικου χωριού από μινιατούρες Lemax έχουν στηθεί κιόσκια. Προμηθεύσου πλεκτές δημιουργίες από το THE KNIT ‘N NEEDLE YARN SHOP και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά από το CHRISTMAS WORLD BOOTH.  Βρες μοναδικά στεφάνια χριστουγεννιάτικα στο κιόσκι CHRISTMAS GARDEN και πέρνα για λίγο κρασάκι από το MULLED WINE AND CIDERS.

ΚΙΟΣΚΙΑ LEMAX - CHRISTMAS KIOSK LEMAX

Συλλεκτικά Τρένα Lemax

Δε θα μπορούσαν να λείπουν τα τρένα από το φαντασμαγορικό χωριό Lemax του Άγιου Βασίλη! Πώς θα μεταφερθεί ο κόσμος, πώς θα έρθουν τα δώρα; Αν είσαι φαν του παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου σκηνικού θα σου προτείναμε ή αν θες κάτι για να βάλεις κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου, θα σου προτείναμε το NORTH POLE RAILWAY ή το YULETIDE EXPRESS. Αν σκοπεύεις να φτιάξεις μια μικρή πόλη, θα σου προτείναμε το τραμ JOLLEY TROLLEY.

Χριστουγεννιάτικα Σκηνικά Lemax

Και αφού στηθεί όλο το χριστουγεννιάτικο χωριό Lemax πρέπει να του δώσουμε πνοή με τα διάφορα σκηνικά. Αυτό που ξεχωρίζει φέτος ιδιαίτερα είναι το θέατρο Lemax CHRISTMAS BELLE HOLIDAY RECITAL καθώς και το συντριβάνι PLAZA FOUNTAIN. Αν είσαι λάτρης του Άγιου Βασίλη θα σου προτείναμε το SANTA SWING όπου ο Άγιος Βασίλης περνά στιγμές χαλάρωσης μαζί με τη γυναίκα του καθώς και το REEINDEER PETTING ZOO, μια φάρμα που περιλαμβάνει τα ταρανδάκια του Άγιου Βασίλη. Εναλλακτικά λατρεύουμε το FROSTY FROLIC με το χιονάνθρωπο που χορεύει και το RASCAL ROVER όπου μικροί και μεγάλοι στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Συλλεκτικές φιγούρες Lemax

Τέλος, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα ξεχωρίσαμε και μερικές συλλεκτικές φιγούρες Lemax. Οι φιγούρες CHRISTMAS ON PARADE είναι μια ολόκληρη μπάντα που γεμίζει το χωριό με τραγούδι. Η φιγούρα A RIDE AND A WALK μας δείχνει μια νεαρή κοπέλα που συνδυάζει τη βόλτα με ποδήλατο με την καθημερινή βόλτα του πιστού της τετράποδου φίλου. Λίγο πιο κει δυο νέοι γονείς ζουν τα πρώτα Χριστούγεννα με το καρπό του έρωτα τους στη φιγούρα BABY’S FIRST CHRISTMAS. Ενώ ένα παιδάκι ίσα που προλαβαίνει τον ταχυδρόμο, ώστε να στείλει το γράμμα στον Άγιο Βασίλη, στη φιγούρα JUST IN TIME. Αν προτιμάς ένα χωριό σε χιονισμένο βουνό, πρέπει να έχεις οπωσδήποτε τους πιο δεινούς σκιέρ WINTER FUN FIGURES αλλά και μια ζεστή φωτιά για να ξεκουραστούνε SKIER CAMP FIRE. Δεν υπάρχει περίπτωση να λείπει ο Άγιος Βασίλης, οπότε θα χρειαστείς και τις φιγούρες PHOTO WITH SANTA ή PAPA CHRISTMAS.

ΦΙΓΟΥΡΕΣ LEMAX 2020

Αν είσαι και εσύ παθιασμένος με την μοναδικότητα και τη μαγεία που κρύβουν τα Lemax τότε σίγουρα καταλαβαίνεις πως δεν είναι μόνο αυτά τα αγαπημένα μας, είναι άλλα τόσα! Είμαστε σίγουροι ότι θα βρεις και εσύ τα δικά σου αγαπημένα με μια περιήγηση στον μαγευτικό κόσμο των Lemax!

[print_link]